... všetko o BMW ...
Patres535 napísal:F30 335d fčipe, to bude príbehTo nikdyKeď už kapitulovať tak to predať preč, ale na to sa zatiaľ nechystám.
Aj keď, keby predám všetky moje vrakenwageny a niečo by som doložil vyšlo by na peknú f30 s malým nájazdom. Ale to nie je ono, to už nemá dušu 😂
To že je tam nafta môže byť kľudne z prasknutej prepadovej hadičky, tie som nemenil. Ak by to bol iba vstrek tak to je dôvod na oslavu. Ak kľuka tak dôvod na GO v domácích podmínkách.
Abyssko napísal:F30 335d fčipe, to bude príbeh
starynovy napísal:Este keby to po zaverecnej nebastlil v servise.. to sa potom robi na chuja, ked rano uz musi byt auto prec.
starynovy napísal:Jak nebola, nepametas toho experta co kupil vydojenu e39M5, a potom mu zaklepal motor?Malo duse, musi klesnut na 2800 v noci na parkovisku.. este mu dajte zo 5 rokov. A hlavne GO motora na kolene tu este nebola takze ticho. Dufam, ze bude aj strieborny sprej.
Patres535 napísal:idehttps://vimeo.com/519869726?ref=em-share
Dajte feedback či sa to dá prehrať
ALAS napísal:Pokial si pamatam, tak to rozjebal hned na prvej jazdej o lampu ked dal odpich na semaforoch bez DSC, nie? Ci to bol iny..Jak nebola, nepametas toho experta co kupil vydojenu e39M5, a potom mu zaklepal motor?
Potom jak to po pol roku doskladal mal v podpise ze opravuje S62B49, a domesiaca to potom dakde oprel.
Abyssko napísal:👍ide