Nedeľa, 20. Júna 2021, 22:10
Hey Abyssko, I have good news for you, na čítaj
Dodržal som sľub a pohol som trošku s týmto stacionárom. Pôvodne to vyzeralo tak že sa k tomu tento víkend ani nedostanem, ale v piatok večer mi pri večernom pozeraní youtubov vyskočilo videjko s volakou anglickou remapovanou 535d, keď som to skukol dodalo mi to ten správny impulz
Kurva veď takáto raketa mi stojí doma už pol roka nepojazdná, to sa musí zmeniť. Ponáhľal som sa ako sa len dalo aby bolo všetko porobené a v nedeľu bolo voľno, tak sa aj stalo. Doobeda sme to vytlačili zo zeliny, ktorá stihla za tú dobu aj pekne poprerastať pomedzi motor. A že tie diesle nie sú ekologické
Ešte včera som skompletoval žirafku na motory. Zase jeden z PL produktov kt. musí prejsť cez 3 ruky kým sa dostane ku konečnému zákazníkovi, mňa to stálo 180€. Kvalita nič extra, ale účel splnila a ešte pár krát poslúži (dúfam). Staronový motor som zdvihol, vypustil olej, zhodil vaňu, nebolo tam veľa bordelu. Prednedávnom som robil jedného Boxera kde bolo toho bahna vo vani tak 5mm vrstva, tuto skoro nič. Vyčistil som ju, sací kôš som kukol ten bol čistý tak som to ďalej nerozoberal
Rýchlu štandartnú údržbu dostal samozrejme štartér (vyčistiť, premazať, prebrúsiť rotor keby som nezabudol objednať mohol som rovno vymeniť uhlíky). Pozeral som už dávnejšie že volako nakrivo stojí tá hrča, ale parkovala, sorry chátrala tak mierne z kopca tak som myslel že je to v norme ale dnes keď som to podkladal na zdvihák tak mi tam nevošla patka, musel som podvihnúť za blatník a kopnúť ju tam. Stále mi to nedochádzalo pokiaľ nezaškrípalo niečo keď som auto zdvíhal. Pozriem, reku dopiči to nie je možné, normálne praskla PZ struna
Odpojil som baterku (tú som dal pred týždňom nabiť, mám mrdka-nabíjačku boš C3, ktorá nabíja rýchlosťou 0,001A za deň,, nabíjala doplna cca 26 hodín), poodpájal všetky konektory, brzdové strmene (kokotúče sa držali celkom dobre a veľmi nehnili, ale predsa dostali kus zabrať, najhoršie na miestach kde sa opierali platne o kotúč, je tam riadny 3D kus hrdze, ptm to trošku zakamuflujem šmirglom, pomalilinky zbrzdím a budem veriť že zostanú nezvlnené 😂), motor bol z hora už značne rozobraný z minulosti keď som raboval veci na rozpredaj, prevodofka tiež vonku, takže poodpájal sa už iba zvyšok. Auto som spustil skoro na zem, na podloženie nápravnice som použil všetko čo som našiel (veľmi profesionálne), 10 hranolov, 4 staré disky a podobne, samozrejme ešte horné uloženia povoliť (kde som si hneď premazal ložiská 😂). Nápravnica sa povolila a položila na zem, auto som následne zdvihol. Ďalšia zrada, odjebaný ľavý silent motora, kurva už sa mi to predražuje. Motory som swapol bez problémov, servo pumpu prehodil na mieste aby nemuseli ísť hadice z riadenia dole. Všetko som v rámci možností poumýval, vyčistil, naimplementoval EGR záslepku na zvody. Staronový motor naspäť šiel ale už s turbami, takže menej priestoru sa hneď prejavilo
Klíma kompresor som horko-ťažko vykrútil okolo starého motora. Na novom turbá nepustili a tak som sa musel rozlúčiť s náplňou, ktorú som potom nedobrovoľne fetoval, zas o krok bližšie k rakovine (neviem či predtým šlapala klíma, tak ma to až tak moc nebolelo). Najťažšia časť bolo nasmerovať nápravnicu na svoje miesto, na to som potreboval 2 majstrov, prvý púštal zdvihák, druhý držal tlmič aby vošiel do blatníka a tretí sa jebal na zemi pod autom a tlačil kus hliníka aby trafil svoje miesto 😂 Ale je to done, takže asi najhoršia časť je zamnou. Štvrtý klinec do rakvy prišiel keď som zistil že nemám podložky ani gumičky na vstreky, asi som to medzičasom niekomu namontoval. Takže tu som skončil, nahádzal som späť konektory, brzdy, volantovú tyč, motor som zaprel špeci kajlíkom (prípravok č.57, btw pasuje aj na e39 😂) o nápravnicu ako bol aj doteraz zapretý a auto poputovalo späť von. Aspoň sa pokosila tráva pod ním. Zostalo tam toho ešte dosť - naložiť vstreky, veko ventilov, alternátor, sanie, plasty, vyčistiť vodný chladič + IC, atď, atď. Venoval som tomu celý deň, aj tak sa s tým až tak veľmi nepohlo ale aspoň niečo. Pokračovanie možno vo štvrtok, ak nie tak v sobotu. Zo starého motora sa popredali nejaké veci, zostalo toho ešte dosť, sumár čo to stálo šecko si dáme keď bude auto hotové.
-
Prílohy
-

-

-

e70 173kw
e61 535d 200kw
e60 530d 170kw
EX: Audi A4 b9 140kw, e39 540i 210kw, e39 535i 180kw, e60 535d 200kw; e60 535d 270kw 6q manual; e53 X5 160kw; e46 320d 110kw; e38 730d 135kw; e39 530d 142kw; Octavia RS 132kw