no hlavne ako mi financie kazali

ver mi ze by som tam chcel mat 6valec, a jedno ci benzin alebo dizel, a nabuduce uz mi hadam financie dovolia.. kazdopadne v 31 rokoch, prva funglovka v zivote, si myslim ze ujde.

no za 5.5 mesiaca mam vyse 22000 na tom, takze tento rok to vyzera na 40+. uz na 6ke som robil 30+ a to som nejazdil za biznisom tolko jak teraz..
no vidis to, moj motor rozhodne neni naj

a nebol naj ani ked som ho kupoval.. a ani to netvdim. a dokonca to ani s 20i nemozem porovnat, kedze ziadna testovacka nikde nebola, aspon na zapadnom slovensku :-O ani 320i ani 420i. takze neviem ani povedat ci ten 20i je dobry alebo dostatocny alebo nie.
no v 750Ld ten quad turbo, co ja viem?

ako som pisal bol som rozruseny z V12, takze som velmi nevenoval pozornost tomu jak to ide a tak, ale nemyslim si ze by to bol az taky zabijak oproti 40d napriklad, vytacat to nemalo zmysel rrovnako, takze neviem naco tam jebu tie turba..
edit: jedna technicka.. ti co to mate odskusane a viac skusenosti, obidve sedmy mali comfortsitze, ale moja otazka znie; da sa na nich uz dofukovat aj bocne vedenie na sedaku? lebo v dizlovej som mal pocit ze nema take bocne drzanie jak v benzinovej..ale nemal som cas ist cez nastavenia atd..