Tak dnes to prislo, po dlhsom case som sa rozhodol vycistit a naimpregnovat kozu kedze sa mi minuly tyzden stala taka vec, ze som zmokol,sadol do auta a po vystupeni som mal cierny chrbat od toho, ako ta spina pustila na to mokre tricko

no jednoducho humus... vcera mi prisiel balik z Autoglym kozmetikou (este som s Autoglymom nerobil tak som chcel vyskusat, nehejtujte, viem ze su aj lepsie pripravky) a musim povedat ze som s vysledkom spokojny. Na fotkach to sice nieje az tak vidno, no v realne su tie sedacky ovela-ovela lepsie, dostali znovu taky matny look ,SKORO ako nove... predtym sa leskli tak, ze som sa vnich takmer mohol vidiet

myslim ze predchadzajuci majitel to neriesil nikdy,inak by take nemohli byt... Fotky som robil hned po naimpregnovani, resp. cisteni, cize sa sedacky este leskli, no po hodinke a pol sa trosku impregnacia vsiakla do sedaciek a su fakt pekne (skusim odfotit zajtra). Myslim ze na zltej handre je dost vidno, co bolo na sedackach,teda aspon na soferovom sedaku (odfotene po prvom prebehnuti autoglymom, handru som rovno vyhodil kedze nakoniec znej nebola zlta

)