... všetko o BMW ...

Tá Supra
 Tá Supra  Koľko má koní? S takým turbom hádam aj 800
 Koľko má koní? S takým turbom hádam aj 800   A ten oranžový Datsun je tiež pekná kráska. Mám síce BMW, ale japonské autá budem vždy milovať a uctievať
 A ten oranžový Datsun je tiež pekná kráska. Mám síce BMW, ale japonské autá budem vždy milovať a uctievať   Skyline, Silvia, RX-7, NSX, Integra, Supra, Corolla AE86, Lancer EVO, Eclipse.. No proste to sú iné legendy už
 Skyline, Silvia, RX-7, NSX, Integra, Supra, Corolla AE86, Lancer EVO, Eclipse.. No proste to sú iné legendy už  
 a je vidno ze si to uzivaju :)
 a je vidno ze si to uzivaju :) parada, v tej garazi nikdy nevies na co natrafis, ale furt padnes na prdel, ze take alebo hentake auto vobec vidiet..
 parada, v tej garazi nikdy nevies na co natrafis, ale furt padnes na prdel, ze take alebo hentake auto vobec vidiet.. presne tak jak vravis
 presne tak jak vravis  zakazdym ked tam clovek pride tak je tam na co pozerat
 zakazdym ked tam clovek pride tak je tam na co pozerat  

zasrane muchy.. inak niekto v okoli nr na kavu? alebo nejake stretko? inak po natankovani V-Poweru som zistil jednu zaujimavu skutocnost.. nic sa nezmenilo
 zasrane muchy.. inak niekto v okoli nr na kavu? alebo nejake stretko? inak po natankovani V-Poweru som zistil jednu zaujimavu skutocnost.. nic sa nezmenilo  auto ide rovnako,mozno je to prospesnejsie pre vstreky ale inak ziadna zmena, spotreba rovnaka, dymivost asi tiez.. kvalitu benzinu je pro turbobenzinovom aute citit ovela ovela viac..inak asi ma caka vymena prednych kotucov kedze pri brzdeni z vyssich rychlosti vibruje volant..nie moc ale citit to.. nejake odporucania ? asi skusim ebc aj ked par ludi mi povedalo ze su moc tvrde,uvidim.. mozno pojdem do zimmermanov, stymi mam skusenosti a pri mojich prednych brzdach z 335d to bude asi brzdit slusne :)
 auto ide rovnako,mozno je to prospesnejsie pre vstreky ale inak ziadna zmena, spotreba rovnaka, dymivost asi tiez.. kvalitu benzinu je pro turbobenzinovom aute citit ovela ovela viac..inak asi ma caka vymena prednych kotucov kedze pri brzdeni z vyssich rychlosti vibruje volant..nie moc ale citit to.. nejake odporucania ? asi skusim ebc aj ked par ludi mi povedalo ze su moc tvrde,uvidim.. mozno pojdem do zimmermanov, stymi mam skusenosti a pri mojich prednych brzdach z 335d to bude asi brzdit slusne :)