... všetko o BMW ...

ak by ste niekto chceli z TO a okolia,kludne sa mozte pridat nabuduce :)
 ak by ste niekto chceli z TO a okolia,kludne sa mozte pridat nabuduce :) 

pekna robota
 pekna robota 
 + prave som prisiel domov a musim povedat ze teraz,ked jedno svetlo mam spravene a druhe nie , je velmi dobre vidiet aj rozdiel medzi svietivostou, sice svetlo nesvieti nijak silnejsie,ale je vidno ze ten luc svetla je dlhsi ako na svetle ktore som nelestil,takze dalsie + :) ...ktym fotkam : chcel som,naschval som ich tak popridaval,neviem preco ich nahralo v opacnom poradi
 + prave som prisiel domov a musim povedat ze teraz,ked jedno svetlo mam spravene a druhe nie , je velmi dobre vidiet aj rozdiel medzi svietivostou, sice svetlo nesvieti nijak silnejsie,ale je vidno ze ten luc svetla je dlhsi ako na svetle ktore som nelestil,takze dalsie + :) ...ktym fotkam : chcel som,naschval som ich tak popridaval,neviem preco ich nahralo v opacnom poradi  

lebo potom to zozltne za mesiac este viac
 lebo potom to zozltne za mesiac este viac

teda dufam
 teda dufam  ako rozmyslal som nad tym,ale ked som sa odviezol na otcovom aute vcera a mohol som porovnat ako to svieti v porovnani s inym autom tak mi to bohate staci
 ako rozmyslal som nad tym,ale ked som sa odviezol na otcovom aute vcera a mohol som porovnat ako to svieti v porovnani s inym autom tak mi to bohate staci 

) ale teraz je to znovu rozpravka :)
 ) ale teraz je to znovu rozpravka :)  az do momentu kedy sa mi nezacalo hnusit chytit klucku,to uz bolo moc..
 az do momentu kedy sa mi nezacalo hnusit chytit klucku,to uz bolo moc.. dokonca som sa nasiel aj na fb, myslel som ze jazdim potichu ale zjavne asi nie
 dokonca som sa nasiel aj na fb, myslel som ze jazdim potichu ale zjavne asi nie  
  chapem ze nie vsetkym sa to paci ale pre mna je to ideal :)
 chapem ze nie vsetkym sa to paci ale pre mna je to ideal :)  nech neni ten difuzor furt cierny :-)
 nech neni ten difuzor furt cierny :-)