... všetko o BMW ...
K€nny napísal:presne tak, stale sa tu dokola toci tema za/proti zimmerman. ja mam tiez na e90 180tisic km uz rovnaku kombinaciu uz druhy krat a skusil som aj s ebc yellow/red stuff a bez problemov...zrejme na tych vacsich autach robia problem ale na 3ku su super (vramci ich moznosti)ja som vrtane zimmermanny mal asi na 5tich autach a nikdy som nemal problem, top kombinacia s ate ceramic platnami a vzdy som bol spokojny..uvidim, este si to premyslim a mozno vymyslim nieco uplne ine
 ktore ked jazdi, tak vpodstate nikdy nie pomalym tempom, a neviem ci tam nemam aj tie ate platne..
 ktore ked jazdi, tak vpodstate nikdy nie pomalym tempom, a neviem ci tam nemam aj tie ate platne.. konecne som nasiel kolesa na ktorych sa mi to auto mega paci...cierne kolesa ktore som mal boli super nazivo,ale len r17 a dost zanikali...dost dlho som sa bal dat tam nieco ine,aby to nebolo tuctove a zaroven nie gycove... cierne zostavaju na zimu (musim kupit dozadu nove pneu kedze tie co su tam zazili kadeco
 konecne som nasiel kolesa na ktorych sa mi to auto mega paci...cierne kolesa ktore som mal boli super nazivo,ale len r17 a dost zanikali...dost dlho som sa bal dat tam nieco ine,aby to nebolo tuctove a zaroven nie gycove... cierne zostavaju na zimu (musim kupit dozadu nove pneu kedze tie co su tam zazili kadeco  )... tieto kolesa som nasiel cistou nahodou a hned ako som ich zbadal som si povedal ze ich chcem, totalne som si ich vedel predstavit na aute, no az po nahodeni som zistil ze je to este ovela lepsie ako som cakal...sice sa dozadu pytaju podlozky,ale na skusku je to ok... su to origo styling 94 (BBS) , et24... bal som sa striebornych kolies,kedze som bol zvyknuty na cierne..vsetko bolo cierne a uz sa to stalo zvykom...ale nakoniec to ukaze podla mojho nazoru celkom dobre. To co rozhodlo ze ich beriem bol fakt, ze su jemne konkavne, su r18 , su original (nie repliky) a hlavne to, ze e9x som na nich zatial nestretol,cize ziadne tuctove kolesa (nevravim ze ich niekto nema obute na e9x, len vravim ze som taku este nestretol
 )... tieto kolesa som nasiel cistou nahodou a hned ako som ich zbadal som si povedal ze ich chcem, totalne som si ich vedel predstavit na aute, no az po nahodeni som zistil ze je to este ovela lepsie ako som cakal...sice sa dozadu pytaju podlozky,ale na skusku je to ok... su to origo styling 94 (BBS) , et24... bal som sa striebornych kolies,kedze som bol zvyknuty na cierne..vsetko bolo cierne a uz sa to stalo zvykom...ale nakoniec to ukaze podla mojho nazoru celkom dobre. To co rozhodlo ze ich beriem bol fakt, ze su jemne konkavne, su r18 , su original (nie repliky) a hlavne to, ze e9x som na nich zatial nestretol,cize ziadne tuctove kolesa (nevravim ze ich niekto nema obute na e9x, len vravim ze som taku este nestretol  ) kazdy nech si spravi nazor sam, za mna osobne sa mi pacia a som naozaj mega spokojny stym ako to nakoniec vypalilo
 ) kazdy nech si spravi nazor sam, za mna osobne sa mi pacia a som naozaj mega spokojny stym ako to nakoniec vypalilo
 (aj ked ide o to aby som bol spokojny hlavne ja) ... tak style 67 su pekne,ale nie na e9x :/
 (aj ked ide o to aby som bol spokojny hlavne ja) ... tak style 67 su pekne,ale nie na e9x :/  .
 . ..nazivo je to o nieco lepsie, kedze to ako su disky konkavne sa nejak neda dobre odfotit..+ten m-packet podvozok spravi vela aj na pohlad
 ..nazivo je to o nieco lepsie, kedze to ako su disky konkavne sa nejak neda dobre odfotit..+ten m-packet podvozok spravi vela aj na pohlad este dozadu podlozky a je to
 este dozadu podlozky a je to 
Fuxxo napísal:vyzera to doooost dobreeste dozadu podlozky a je to
Dik,od teba to cenim ked vidim tie tvoje pribehy

jop, podlozky su uz doma, caka sa este na nove gumky a pojdu na auto :)

hned je to lepsie :)
 hned je to lepsie :) 

..
 ..  ) po ceste naspat som gazdine zobral fotak,zastavil v nr pri metre a spravil par fotiek kym bolo auto ako tak ciste (aspon zvonku) pridavam zopar fotiek zrkadlovkou :
 ) po ceste naspat som gazdine zobral fotak,zastavil v nr pri metre a spravil par fotiek kym bolo auto ako tak ciste (aspon zvonku) pridavam zopar fotiek zrkadlovkou :