Nedeľa, 11. Augusta 2013, 14:42
Mno takže vidím, že tu nie je KONEČNE veľa ľudí ktorí sa idú priposrať z toho že niekto vôbec nejaký zraz zorganizoval, ako tomu bolo na pezinskej babe........
Pocity človeka či už pár zrazov videl:
V prvom rade Vám chcem povedať že na zraz som išiel iba preto aby som si zajazdil na okruhu, so strachom (oprávneným) z toho ako to bude zorganizované.
1. Prišiel som aj s kamošom a bez prilby, okolo 9:45 k areálu SLOVAKIARINGU a už tu som vedel že to bude celé zle, nikde nič ohľadom vstupu do areálu resp. kade sa tam ide.....To prekúsnem keďže to bolo v podstate jasné. Hneď pri platení som sa chlapca pýtal čo a ako keďže som tam nikdy nebol a prekvapil ma dosť jasný prízvuk, vzhľadom na to že som musel otázku zopakovať 3 krát bol som mierne v pomykove, ale usúdil som že je tam pravdepodobne preto, že organizátori ohlasovali aj návštevníkom z Maďarska voči ktorím absolútne nič nemám.
2. Po zaparkovaní som sa samozrejme chcel ísť zaregistrovať na voľné jazdy, čo skončilo bezcielnym chodením po ringu, po pár minútach som sa opýtal chalana ktorý parkoval autá (SÁM!!!) a opýtal sa ho, po drobných komunikačných problémoch (ZASA) mi povedal, že v tom bielom stánku.
3. Prídem ku stánku kde bola rada, ale veď jasné treba to robiť svedomito predsalen niečo sa môže stať na trati alebo hocikde. Po chvíli som ale zistil prečo tomu tak je, ďalšie komunikačné problémy...... a to už som začal byť vytočený ako sviňa priam neskutočne, do toho ešte baby nemali žiadne informácie a výhovorka typu nikto nepovedal na mňa nefunguje, kurva veď vieš čo tam ideš robiť tak to rob zodpovedne do piči. Ja som kľudný človek ale toto je moc. Driving academy oni vraj neregistrujú, prilby nevedia kde sú.
4. Keď sme objavili kde sa dajú požičať prilby konečne sme narazili na profesionálov, ktorí aj keď nemuseli nám pomohli, pravdepodobne to boli reálni zamestnanci ringu........
5. Pýtal som sa konkrétne na to v tejto téme, ide mi o inštruktáž ktorú by mal mať každý čo jazdí na ringu. Tu mi bolo povedané že ju tam dostanem. Ako som sa dozvedel odzametancov RINGU ktor´í neveriacky krútili hlavami tak inštruktážou mal byť ČIERNO-BIELY papier s vlajkami. To čo je do piči? Ľudia vy budte radi, že sa tam nikomu nič nestalo, pustili ste na skutočný závodný okruh ľudí ktorí nevedeli čo majú robiť keď vyletia z dráhy, ako sa správať keď ich dobieha rýchlejšie auto, ako signalizovať problémy, pustili ste možno dokonca ľudí pod vplyvom alkoholu!!! TOTO je to najhoršie na tom čo ste nezvládli. Ale zvládali ste lietať hore dole po ringu to vám išlo na výbornú. To nehovorím o tom že som nemal ani tušenie kade sa na ten okruh vlastne ide. To som sa tak isto musel pýtať zamestnancov RINGU.
6. Následne keďže sme mali do jazdy ešte čas. Chcel som sa ísť pozrieť na tribúnu. Ale KADE??? To už som vedel že sa vyplnilo to čo som si aj myslel, že sa stane absolútne nezvládnutý zraz, verím tomu, že keby hajzlíky neboli v strede padoku a označené tak by som ich nevedel nájsť. Samozrejme keďže som fajčiar tak som si hneď strčil do huby cigaretu dofajčievam a hľadám kôš keďže v záseda pokiaľ mám možnosť tak ten špak nedrbnem na zem ale do koša, kde tu ale žiadny kôš nebol. Áno našiel som koše pri depách, ale naozaj si myslíte že by som ich mal hľadať? Na toto som pičoval celý boží deň. Na tribúne som si sadol a kukal čo sa kde deje,šprinty som niečo videl, drift vôbec neviem kde bol......trošku mi prišlo ľúto že som moc nevidel na voľné jazdy, ale budiš vyriešiť sa to podľa mňa inak nedalo. Bohužiaľ jedine že by sa zrušili drifty a šprinty, na ktorých pokiaľ som si všimol veľa ľudí aj tak nebolo.
7. Následne ideme jazdiť, paráda tešil som sa ako decko samozrejme som nevedel čo ako a nikdy som jazdiť nebol. Tu som znova videl profesionalitu zamestnancov RINGu ktorí mi milo vyvetlili že si mám namontovať oko, ukázali mi ako debilovi kade mám ísť a ako rýchlo (áno treba to tak robiť a áno je to veľmi dôležité). Samotnú jazdu nejdem opisovať....
8. Po odjazdení som zasa išiel do registračného stánku, kde baby zabudli aj to málo čo ráno po slovensky vedeli, opýtať sa na driving academy, samozrejme nič nevedeli. Tak sme išli na kávu odkiaľ sme sa rozhodli ísť opýtať. Ako to vlastne je. Stáli tam chalani z autami pýtam sa ako chalani to funguje, my nevieme čakáme čo sa bude diať. Idem dnu za inštruktorom (ktorí tam lietal ako chuj hore dole a nestíhal nič) a ten mi povie chodte sa zaregistrovať na čas, tak do stánku tam mi povedali že nie žiadny čas. Tak nazad na driving, k zadnej bráne odtiaľ nás otočili. K prednej bráne. Odtiaľ nás otočili do zadnej, tak sme sa tam nervózni vtrepali, pravdepodobne sme aj niekoho predbehli čo nám je ľúto lebo sme to nemali v úmysle. Drivingacademy nejdem opisovať inštruktori sú profíci a samo o sebe to na mňa urobilo dobrý dojem.
9. Celý deň ako som tam takto hore dole pochodoval som si nevšimol nijakého programu ktorý by sa odohrával a zabával ľudí. Celý deň som nepočul komentátora a keď hej tak nehovoril nič čo by dávalo zmysel. Potom som si povedal že idem niečo zjesť v stánku bola na výber cigánska alebo cigánska??? To je moc aj na mňa. Viem že tam bola aj reštaurácia. Ale načo ste si tam zavolali stánok potom???
Osobne Zraz stál (prepáčte mi to vyjadrenie) za piču. RING je topka. Nič z tohto by som ale nenapísal keby tu neodzneli vyjadrenia a najdokonalejšiom zraze na slovensku lepšom ako BIG, pritom to nedosiahlo ani úroveň parkoviskového stretnutia...... Nehnevajte sa na mňa chceli ste tam mať 800 a viac ľudí a nevidel som tam ani jedného organizátora čo by dával pozor na presuny áut po parkovisku??? Skoro žiadne koše a v stánku iba cigánsku??? To že som bol na SLOVAKIAringu, v slovenskej republike a nemohol som sa s nikým dohovoriť??? To sa Vám zdá normálne??? Dostali ste skvelú príležitosť urobiť nezabudnuteľnú akciu ktorá by naozaj mohla prekonať BIG, ale spláchli ste ju do hajzla doslova. RING je jedno úžasné miesto, ktoré dýcha atmosférou motoršportu a mohlo to byť naozaj dokonalé.......
Osobne ktokoľvek kto tu obhajuje že sa tu jazdilo v podstate zadarmo, áno to je super, ale tak mali iba vybaviť voľný deň jazdenia pre členov BMWklubu, ničím iným sa nezaoberať, hlavne nie veľkými rečami o tom aký to bude perfetkný zraz. Takže toľko k cene.
Suma sumárum ja som bol na voľných jazdách 3x30 a bolo to super, naozaj najlepšia vec akú som skúsil, bol som na driving academy a to bolo tiež super. Ale neviem si predstaviť čo robili ľudia ktorí neprišli jazdiť........unudil by som sa, po poslednej jazde som si to tam prešiel zobral sa a išiel domov lebo tam bola neskutočná nuda........
Ešte jedna vec, stále neviem kto to vlastne organizoval, ak Háječek a spol, tak som Vám hovoril hneď po Babe aby ste si to rozmysleli a nešli do ďalšieho zrazu hŕŕŕ....... Ak to bola nejaká externá firma tak by som ich zažaloval a pýtal si od nich peniaze nazad.
Samozrejme ale ďakujem aj za tú námahu ktorú si dali organizátori aby vybavili miesto a cenu, inak to bohužiaľ nevyšlo.