... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
PatoTT
Auto: E87
Kraj: Trnavský

Re: BMW ZRAZ - SLOVAKIA RING ...10. Augusta 2013 INFO. str 1

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 12:24

Podla mna super zraz,aj ked mohlo byt viacej šprintou, ale inak Super mašinky boli,pridem aj nabuduce
Tí čo sa stažuju mali radšej ostat doma ](*,)
Chlapci su smutni zo zrazu,ale su štastni,ked si sem na forum pridavaju fotky z ringu :D
- Bmw e46 330d
- Bmw E39 520i EX
- Bmw E87 120d
- Opel Calibra 2,0 16v EX
- Alfa Romeo 166 2,4jtd EX
- Opel Calibra 2,0 8v EX

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 14:42

Mno takže vidím, že tu nie je KONEČNE veľa ľudí ktorí sa idú priposrať z toho že niekto vôbec nejaký zraz zorganizoval, ako tomu bolo na pezinskej babe........

Pocity človeka či už pár zrazov videl:

V prvom rade Vám chcem povedať že na zraz som išiel iba preto aby som si zajazdil na okruhu, so strachom (oprávneným) z toho ako to bude zorganizované.

1. Prišiel som aj s kamošom a bez prilby, okolo 9:45 k areálu SLOVAKIARINGU a už tu som vedel že to bude celé zle, nikde nič ohľadom vstupu do areálu resp. kade sa tam ide.....To prekúsnem keďže to bolo v podstate jasné. Hneď pri platení som sa chlapca pýtal čo a ako keďže som tam nikdy nebol a prekvapil ma dosť jasný prízvuk, vzhľadom na to že som musel otázku zopakovať 3 krát bol som mierne v pomykove, ale usúdil som že je tam pravdepodobne preto, že organizátori ohlasovali aj návštevníkom z Maďarska voči ktorím absolútne nič nemám.
2. Po zaparkovaní som sa samozrejme chcel ísť zaregistrovať na voľné jazdy, čo skončilo bezcielnym chodením po ringu, po pár minútach som sa opýtal chalana ktorý parkoval autá (SÁM!!!) a opýtal sa ho, po drobných komunikačných problémoch (ZASA) mi povedal, že v tom bielom stánku.
3. Prídem ku stánku kde bola rada, ale veď jasné treba to robiť svedomito predsalen niečo sa môže stať na trati alebo hocikde. Po chvíli som ale zistil prečo tomu tak je, ďalšie komunikačné problémy...... a to už som začal byť vytočený ako sviňa priam neskutočne, do toho ešte baby nemali žiadne informácie a výhovorka typu nikto nepovedal na mňa nefunguje, kurva veď vieš čo tam ideš robiť tak to rob zodpovedne do piči. Ja som kľudný človek ale toto je moc. Driving academy oni vraj neregistrujú, prilby nevedia kde sú.
4. Keď sme objavili kde sa dajú požičať prilby konečne sme narazili na profesionálov, ktorí aj keď nemuseli nám pomohli, pravdepodobne to boli reálni zamestnanci ringu........
5. Pýtal som sa konkrétne na to v tejto téme, ide mi o inštruktáž ktorú by mal mať každý čo jazdí na ringu. Tu mi bolo povedané že ju tam dostanem. Ako som sa dozvedel odzametancov RINGU ktor´í neveriacky krútili hlavami tak inštruktážou mal byť ČIERNO-BIELY papier s vlajkami. To čo je do piči? Ľudia vy budte radi, že sa tam nikomu nič nestalo, pustili ste na skutočný závodný okruh ľudí ktorí nevedeli čo majú robiť keď vyletia z dráhy, ako sa správať keď ich dobieha rýchlejšie auto, ako signalizovať problémy, pustili ste možno dokonca ľudí pod vplyvom alkoholu!!! TOTO je to najhoršie na tom čo ste nezvládli. Ale zvládali ste lietať hore dole po ringu to vám išlo na výbornú. To nehovorím o tom že som nemal ani tušenie kade sa na ten okruh vlastne ide. To som sa tak isto musel pýtať zamestnancov RINGU.
6. Následne keďže sme mali do jazdy ešte čas. Chcel som sa ísť pozrieť na tribúnu. Ale KADE??? To už som vedel že sa vyplnilo to čo som si aj myslel, že sa stane absolútne nezvládnutý zraz, verím tomu, že keby hajzlíky neboli v strede padoku a označené tak by som ich nevedel nájsť. Samozrejme keďže som fajčiar tak som si hneď strčil do huby cigaretu dofajčievam a hľadám kôš keďže v záseda pokiaľ mám možnosť tak ten špak nedrbnem na zem ale do koša, kde tu ale žiadny kôš nebol. Áno našiel som koše pri depách, ale naozaj si myslíte že by som ich mal hľadať? Na toto som pičoval celý boží deň. Na tribúne som si sadol a kukal čo sa kde deje,šprinty som niečo videl, drift vôbec neviem kde bol......trošku mi prišlo ľúto že som moc nevidel na voľné jazdy, ale budiš vyriešiť sa to podľa mňa inak nedalo. Bohužiaľ jedine že by sa zrušili drifty a šprinty, na ktorých pokiaľ som si všimol veľa ľudí aj tak nebolo.
7. Následne ideme jazdiť, paráda tešil som sa ako decko samozrejme som nevedel čo ako a nikdy som jazdiť nebol. Tu som znova videl profesionalitu zamestnancov RINGu ktorí mi milo vyvetlili že si mám namontovať oko, ukázali mi ako debilovi kade mám ísť a ako rýchlo (áno treba to tak robiť a áno je to veľmi dôležité). Samotnú jazdu nejdem opisovať....
8. Po odjazdení som zasa išiel do registračného stánku, kde baby zabudli aj to málo čo ráno po slovensky vedeli, opýtať sa na driving academy, samozrejme nič nevedeli. Tak sme išli na kávu odkiaľ sme sa rozhodli ísť opýtať. Ako to vlastne je. Stáli tam chalani z autami pýtam sa ako chalani to funguje, my nevieme čakáme čo sa bude diať. Idem dnu za inštruktorom (ktorí tam lietal ako chuj hore dole a nestíhal nič) a ten mi povie chodte sa zaregistrovať na čas, tak do stánku tam mi povedali že nie žiadny čas. Tak nazad na driving, k zadnej bráne odtiaľ nás otočili. K prednej bráne. Odtiaľ nás otočili do zadnej, tak sme sa tam nervózni vtrepali, pravdepodobne sme aj niekoho predbehli čo nám je ľúto lebo sme to nemali v úmysle. Drivingacademy nejdem opisovať inštruktori sú profíci a samo o sebe to na mňa urobilo dobrý dojem.
9. Celý deň ako som tam takto hore dole pochodoval som si nevšimol nijakého programu ktorý by sa odohrával a zabával ľudí. Celý deň som nepočul komentátora a keď hej tak nehovoril nič čo by dávalo zmysel. Potom som si povedal že idem niečo zjesť v stánku bola na výber cigánska alebo cigánska??? To je moc aj na mňa. Viem že tam bola aj reštaurácia. Ale načo ste si tam zavolali stánok potom???

Osobne Zraz stál (prepáčte mi to vyjadrenie) za piču. RING je topka. Nič z tohto by som ale nenapísal keby tu neodzneli vyjadrenia a najdokonalejšiom zraze na slovensku lepšom ako BIG, pritom to nedosiahlo ani úroveň parkoviskového stretnutia...... Nehnevajte sa na mňa chceli ste tam mať 800 a viac ľudí a nevidel som tam ani jedného organizátora čo by dával pozor na presuny áut po parkovisku??? Skoro žiadne koše a v stánku iba cigánsku??? To že som bol na SLOVAKIAringu, v slovenskej republike a nemohol som sa s nikým dohovoriť??? To sa Vám zdá normálne??? Dostali ste skvelú príležitosť urobiť nezabudnuteľnú akciu ktorá by naozaj mohla prekonať BIG, ale spláchli ste ju do hajzla doslova. RING je jedno úžasné miesto, ktoré dýcha atmosférou motoršportu a mohlo to byť naozaj dokonalé.......

Osobne ktokoľvek kto tu obhajuje že sa tu jazdilo v podstate zadarmo, áno to je super, ale tak mali iba vybaviť voľný deň jazdenia pre členov BMWklubu, ničím iným sa nezaoberať, hlavne nie veľkými rečami o tom aký to bude perfetkný zraz. Takže toľko k cene.

Suma sumárum ja som bol na voľných jazdách 3x30 a bolo to super, naozaj najlepšia vec akú som skúsil, bol som na driving academy a to bolo tiež super. Ale neviem si predstaviť čo robili ľudia ktorí neprišli jazdiť........unudil by som sa, po poslednej jazde som si to tam prešiel zobral sa a išiel domov lebo tam bola neskutočná nuda........

Ešte jedna vec, stále neviem kto to vlastne organizoval, ak Háječek a spol, tak som Vám hovoril hneď po Babe aby ste si to rozmysleli a nešli do ďalšieho zrazu hŕŕŕ....... Ak to bola nejaká externá firma tak by som ich zažaloval a pýtal si od nich peniaze nazad.

Samozrejme ale ďakujem aj za tú námahu ktorú si dali organizátori aby vybavili miesto a cenu, inak to bohužiaľ nevyšlo.

Mimo

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 15:04

Hoši, majiteľ E30 cabrio, tuším BA - 909 VL ? poznáme? :)

inak k zrazu, bolo fajn ale je tam dosť ale :)
prišli pozrieť aj známi na nonbmw a po pár hodinách fakt nemali čo robiť, nebolo čo pozerať.. skrátka pre divákov nuda. slabý sprievodný program,žiadne moderovanie, dvojitá hudba tiež liezla na nervy hlavne ľuďom,ktorí boli pod malými reprákmi po parkovisku... šprintovalo len zopár áut, na vollné jazdy nebolo vidieť...atď... takže ich to teda moc nebavilo. pre toho kto jazdil celý deň tak to musel byť super zážitok ale ako zraz pre ľudí to už bolo slabšie...
o čakaní na cigánsku ani nehovorím... a že nosiť si jedlo z tesca a igelitku na smeti v aute?? to si robíte prdel nie?? :D
ja to beriem celkom v pohode, bol to fajn deň strávený s bmw positive ľuďmi... vidíme sa nabudúce :thumbup:

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 15:39

heroe napísal:
Ale neviem si predstaviť čo robili ľudia ktorí neprišli jazdiť........unudil by som sa, po poslednej jazde som si to tam prešiel zobral sa a išiel domov lebo tam bola neskutočná nuda.......

Ja som po dvoch hodinach, presne ako hovoris, nevedel co od radosti, nebyt partie, s ktorou som tam bol tak to na obed zabalim.
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

Pežot

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 16:12

Nabuduce to staci premenovat na BMW Race day ;)

Michal_01
Auto: BMW e36 325i
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 16:25

Tak já musím za sebe říct, že se mi to strašně líbilo :thumbup:. Určitě se na tom podepsal fakt, že jsem prakticky nevěděl kam jedu, tudíž jsem neměl žádné očekávání :wink:

Rozhodl jsem se přijet naprosto spontáně v 8 hodin ráno, když jsem přemýšlel co s víkendem. Samozřejmě mě jako první napadl náš BIG BMW ale kouknul jsem i tady, jestli se náhodou něco nekoná. Rozhodování netrvalo moc dlouho, už jen místo konání na sk ringu je oproti letištní ploše něco trochu jiného :smile: . A tak jsem i přes mírný bolehlav z nachlazení vyrazil, v autě mi ale odešlo napájení navigace, takže jsem rychle pořídil na benzince mapu sk a jel jsem dál :D I jsem si trochu zajel teda ale před druhou hodinou jsem byl na místě.
Bohužel jsem nebyl připravený a tak moje návštěva byla čistě pasivní ale byl jsem opravdu ze všeho nadšený, tolik muziky za tak málo peněz nikde jinde nedostanete, už jen nízká cena vstupného, která obsahovala slalom a školu smyku byla bezkonkurenčí (proto lidi co si stěžujete, že bylo to a to drahé, zamyslete se prosím :roll: ).
Z pohledu pasivního návšětvníka jako jsem byl já se nedalo od takové akce moc čekat a proto se nedivím, že lidi co nejradši okukují složené nesmysly před supermarketem nebyli zrovna nadšení ale pro opravdové autíčkáře to muselo být super!!
Já jsem teda organizační problémy nezaznamenal, protože jsem se ničeho neúčastnil, každopádně s tou až urážlivou kritikou (v některých případech) bych to nepřeháněl aby se nám na to taky pořadatelé příště nevykvákli - to by byla hrozná škoda.

Já na závěr můžu jen říct, že příští rok stoprocentně přijedu a už v plné polní abych si mohl vyzkoušet vše co tahle akce nabídla z pohledu řidiče a moc se těším !! Michal

Plus dvě videjka e30-tek na úseku vyhrazeném pro drifty. Úroveň driftů nebyla nijak vysoká, nadruhou stranu mě to jen přesvědčilo, že se příště nemusím bát a zůčastnit se :smile:. Nejlíp jezdila asi ta zlatá 7-ka, kterou jsem ale nestihl natočit, pak už tam stála odstavená :?

Dendo
http://www.youtube.com/watch?v=LIUvcbP1 ... e=youtu.be
black and white
http://www.youtube.com/watch?v=K9x8kwi1 ... e=youtu.be

F!z:k
Auto: E36, E32
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 17:39

Michal_01 napísal:
Nejlíp jezdila asi ta zlatá 7-ka, kterou jsem ale nestihl natočit, pak už tam stála odstavená :?

Jazidla drifty este nejaka 7 okrem mna? Ja som bol na tej ciernej.
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

Fourde
Auto: BMW 330i /SMG

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 17:51

Dendo napísal:
Tak, teraz budem zly... Ale nie voci organizatorom ako vsetci ostatni.... Jasnéé, vzdy sa najdu nejaki vecne nespokojni jedinci, ale az tolko? Neni Vam to ani trochu blbe vycitat organizatorom napr dlhe rady pri stanku s ciganskou? Ved je to na smiech. Mali ste sa cestou stavit v obchode ako ja a dalsich X ludi a mali by ste pokoj. Ze ste nemohli zohnat prilbu? Ved tu bolo pisane ze ak chces jazdit na okruhu, potrebujes prilbu. Je to len a len nezodpovednost ludi ze sa spoliehali na to ze : ved na ringu si poziciam. Malo kosov? tak si vytiahnem z kufra igelitku a smeti jebnem do nej ne? A ze nebolo miesto na drift atd.... to uz co je za kravinu. Mna sklamala len jedna jedina vec , ze som bol este aj v tom klube skoro do desiatej a nedozvedel som sa vysledky slalomu. Ja si myslim ze by sme si mali vazit ze sa niekto vobec podujal na zorganizovanie takejto velkej akcie, a dotiahol to aj k realizacii a nam vsetkym poskytol moznost vyskusat si ake je to na skutocnom okruhu kde mozete z auta skusit dostat maximum, a zazit vsetku tu atmosferu, a to vsetko v podstate za par korun v porovnani s tym co by vas to stalo normalne. To ze niektori ludia sa nevedia chovat za to uz nemoze nikto z organizatorov. Podla mna bol ten zraz super, vravte si co chcete ale ja som velmi spokojny. Slalom bol vyborny (az na to ze neviem vysledky ale dufam ze ich sem niekto da), konecne som mal moznost skusit si drift na okruhu, a cely den som stravil so super ludmi z nasej crew a dalsimi ako napr. Janicko, wanted, m42b18, buliter, a dalsi. Je jasne ze by sa x veci dalo na tom zraze spravit lepsie ale tu uz je to o ucastnikoch, a ja niesom taky dement ze ked sa niekto snazi a vybavi takuto velku vec tak mu budem vycitat uplne kraviny. Diki Filip a ostatni organizatori, bolo to podla mna super! dufam ze sa z tohto zrazu stane tradicia :thumbup:

keď ideš raz za život na zoskok, tak si kupuješ svoj padák ??? jasné, mali sme si zobrať kofolu, koše a aj svoju hudbu a moderátora.. Vážim si túto akciu tak, že som prišiel a kúpil si lístok. Keby si to ľudia nevážili tak neprídu a keby si to nevážili tak sa tu nesťažujú, bolo by im to totiž všetkým jedno. Ale ľudia si to vážia a chcú sa vrátiť zas a to je dôvod prečo sa sťažujú... Sklamalo ťa, že si sa nedozvedel výsledky slalomu? Nesťažuj sa tu... nedozvieš sa ich ani na budúce..

Michal_01

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 18:11

F!z:k:
Myslím, že dokonce stála v zhluku u té černé, asi teda tvojí (?) tak jsem si to asi spletl a byla to 5-ka? (zdálo se mi to nějaké velké, moc se v tom nevyznám :^o )

Každopádně to byla ta jediná, co si dával krásně nájezd do první zatáčky, s tím, že si to první rozhodil :thumbup:

btw. tebe sem teda taky zachytil i když jen dvakrát a zrovna oba nepovedené pokusy ale když už....
http://www.youtube.com/watch?v=o3Zd72WI ... e=youtu.be
Naposledy upravil/-a Michal_01 v Nedeľa, 11. Augusta 2013, 18:25, upravené celkom 1 krát.

F!z:k
Auto: E36, E32

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 18:21

Ano, zlata bola 535. Som sa skoro zacal divit ze este niekto jazdil so 7 :D Dendo jeho styl najazdu oznacil ako japan style to rozhodenie na zaciatku robil uplne sialene :D Ja som sa este bal kedze v stredu bolo auto este bez prevodovky, este rano o 7 som menil sedacku, na ringu som si nahodil stredovy tunel do interieru atd. Cesta na ring bola uplna premiera tak ako aj jazdenie s nou.
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

Michal_01

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 18:33

No ano, vypadalo to šíleně, sériová výška, interiér kompletní, naklánělo se to při přehazování stran neskutečně :D No prostě, šlo krásně vidět, že i s minimem úprav to jde když jsou šikovné ruce =D>

To chápu, hlavně že byla možnost si to vyzkoušet na okruhu :smile: Ale říkal jsem si, že obě e30 by to mohli zkusit jako v té 5-tce, jezdily skoro furt a já tak nějak furt čekal, kdy to příjde :smile: (rejp :D ).
No soudí se vždycky lehce :) z mojeho pohledu se i těžko představovalo jak se ta zatáčka utahuje nebo otevírá, z auta to muselo být něco jiného :wink:

Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 18:45

Pani vasu kritiku beriem v celom rozsahu, nebudem sa tu vyjadrovat k jednotlivym prispevkom len casti z heroeovho ktora sa mna osobne teda dotkla a tak isto mojich ludi pretoze cast organizacie z mojej strany a tak isto aj moji ludia fungovali na 100% ale to ty nemozes vediet posudit... 99% z vas si ani nevie predstavit co to dalo namahy nieco taketo spravit a hlavne na takejto urovni neviete co vsetko za tym stalo a ake okolnosti sa museli riesit v sobotu o 5 rano ... podrobne vam tieto problemy rozpiseme neskor, ale boli to veci s ktorymi sme mi nemohli nic spravit a aj napriek tomu vsetkemu sa podarilo vybavit vsetko co bolo slubovane ... treba si uvedomit ze Slovakia Ring je miesto s velkym M a treba sa tam vediet spravat, tak isto si uvedomte ze ste v juznej casti slovenska kde pracuju aj ludia ktory hovoria po madarsky alebo si myslite ze sme tam mali Ringu kompletne prestavat organizacnu strukturu co sa tyka zamestnancov? ... ak niekto nevedel kde je vychod z arealu kde je prijazd na slalom a kde na driving academy tak si treba otocit papier s casovym harmonogramom na druhu stranu a hla tam je mapka, a mozno by stacilo v niektorych pripadoch aj pockat kym vam baby pri vstupe vysvetlia urcite zalezitosti ktore hovorili kazdemu ktory bol ochotny si ich vypocut a nielen hned vletiet do padocku ... ak niekto nieco nevedel stacilo vystupit z auta a vyhladat organizatorov akcie presne ako sa to robi vzdy a nie pytat sa ostatnych ludi ktory sa dajme tomu tiez nevedeli zorientovat ... bral by som podobnu pripomienku v pripade keby tu nebolo niekolko krat napisane ze sa to dalo zistit ... k registracii len tolko ze 2 dievcata co tam boli dostali den pred akciou 2 hodinovy briefing co a ako sa bude diat s podrobnou instruktazou pre ne ... zial "nepamatali" si z toho na dalsi den nic ale za to ja nemozem ... osoba ktora bola na registracii podomnou bola jedina schopna aj zavolat a spytat sa co a ako aj ked mala len drzat kasu a popripade pomoct pri papieroch a namiesto toho musela riesit uuuplne inu cinnost ... hovorim veci vam budu vysvetlene

z mojho pohladu to bola akcia pre ludi ktorym nejde len o nejake kecanie a len pozeranie na ostatnych co robia na drahe ... kazdy mal moznost vyskusat si svoje vodicske schopnosti ... pristup na tribuny bol stale stacilo sa len spytat co a kade zase niektoreho z organizatorov aj ked si myslim ze hlavna tribuna bola postacujuca na vsetko ... ludia si dosytosti zajazdil vyskuali co dokazu ci uz na Driving Academy alebo priamo na drahe Slovakia Ringu ...

kazdy z organizatorov si uvedomuje chyby ktore nastali a nabuduce ich bude eliminovat a samozrejme tento zraz bude pokracovat a spravime ho este atraktivnejsim ... potesila aj reakcia ceskych ucastnikov a ich objektivne zhodnotenie a porovnanie zrazu s bigom ...

Dakujeme kazdemu za ucast pre mna to bol jeden z najlepsie stravenych dni aj ked som sa modlil aby sa nic vazne nestalo a za to dakujem vazne kazdemu ze si daval ci uz na trati alebo hocikde inde pozor ... boli samozrejme aj individua ktore nerespektovali pokyny a boli vyluceni

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 19:30

Ja som sa pytal priamo skypca, a odpovedou bolo ze sa cez vysielacku spytal na nejakého Andreja, sadol do auta a bez vysvetlenia odfujazdil prec...

Myslim ze budem hovorit za vacsinu, sme radi ze sa to podarilo vybavit a aj vsetko, len tu kritiku treba brat skor ako navrhy na zlepsenie, ma to obrovsky potencial, a moze byt z toho skvela tradicia
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Nikolas Anda
Auto: Bmw 330D e46

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 19:46

Cavte mne osobne sa veľmi lubylo krásne auta boli hlavne BMW Touring e46 328i bielymi elektrónmi krásne dole klobúkom aspoň mam inšpiráciu na svoje auto jak by to malo vypadať .
A dúfam že aj na budúci rok bude už sa na to teším. :thumbup:

Morfo333
Auto: BMW e61
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 19:54

Prílohy
IMG_9897v2.jpg
Obrázok

e61 530d Sapphire Black
EX:e46 330d Touring
EX:e36 316i Touring

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní