... všetko o BMW ...
. Kazdopadne konala sa nemocnica v ktorej som hned po vytriezveni z toho co sa stalo musel zacat zhanat novy projekt. a tak sa zacal pribeh jedneho z mojich terajsich aut.
) uz nekleslo na hodnote a aby bolo v co najoriginalnejsom stave. A presne to som v tom aute nasiel kupil som ho za sumu ktora ho neni hodna. Mnoho ludi mi uz povedalo ze cena takehoto kusku mohla byt kludne o 10t € viac. Konecne nemusim dorabat ziadnu vybavu a riesit podvozok alebo kolesa pretoze toto auto to vsetko ma. Pravdupovediac ani nechapem preco som sa tolko zaoberal tymi ostatnymi autami v ktorych som vzdy musel nieco riesit. Ci uz dorabat nejaku vybavu alebo hociake ine blbosti ktore ako vieme nikdy moc zmysel nemali aj ked nas to bavilo ale az pri M3 som pochopil o com ti mudrejsi a starsi vlastne hovorili ked sa chytali za hlavu popri tom ako poculi kolko vrazam zbytocne do inych aut. No hold clovek do takeho niecoho asi musi dorast aby mu to dalo zmysel. Tym nechcem povedat ze lutujem toho co som robil s autami alebo ze neplanujem pokracovat v stavbe cervenej E36 alebo nieco podobne no skratka som rad ze mam aj auto ktore je samo o sebe original a dokonale aj bez toho aby som sa ho musel nejako chytat
Edit: rozmyslam znamena ze polku penazi mam, polka mi chyba 🤣
Zeky3 napísal:Sa naserem a idem banky 🤣 zaujima ma kolko si nachystat po kupe, aby som potom nemusel kamaratov ojebavat ze cakam na pekne pocasie preto nejazdim 😀V tom prípade o kúpe rozmýšlam aj ja!
Abyssko napísal:Sa naserem a idem banky 🤣 zaujima ma kolko si nachystat po kupe, aby som potom nemusel kamaratov ojebavat ze cakam na pekne pocasie preto nejazdim 😀
Abyssko napísal:Naco sa zamerat pri kupe? Co si mam popozerat aky servis mi musi vydokladovat ze robil?
starynovy napísal:Legendarna 328i co toci 10000RPM?
Abyssko napísal:Jasne dakujem, nechcem z toho daily car a ani sportvagon, chcem ju presne ako si povedal sem tam sa previezt ale budu aj mesiace kedy bude stat (nakolko robim mimo SK) origo stav je pre mna tiez dost dolezity, nato si musim tiez dat pozor
Ak nebude vadit budem sa ta priebezne pytat co ma napadne lebo ja som tale auto este fakt ze ani nevidel nazivo, cize viem o tom holy prd