... všetko o BMW ...
filipe46 napísal:Podľa toho čo píšeš je to až moc lákavé a keď sa ku tomu pridá pôvod z Poľska. 😃 Mal si to auto aj nejak overené? ale úplne komplet aj cez poisťovne.
Ako dlho si hľadal ten správny kus?
Abyss: No ako prvé musíš si hlavne poriešiť kde to auto schováš. Na garáž kde tlačí z dola vlhoba, zabudni.
filipe46 napísal:Tie na bysterci? Prinajhorsom najebem lepenku 😀Podľa toho čo píšeš je to až moc lákavé a keď sa ku tomu pridá pôvod z Poľska. 😃 Mal si to auto aj nejak overené? ale úplne komplet aj cez poisťovne.
Ako dlho si hľadal ten správny kus?
Abyss: No ako prvé musíš si hlavne poriešiť kde to auto schováš. Na garáž kde tlačí z dola vlhoba, zabudni.
Hajecek napísal:jojo presne ta![]()
![]()
raz to zvladla
![]()
Abyssko napísal:Tie na bysterci? Prinajhorsom najebem lepenku 😀
starynovy napísal:Zo vsetkych stran som zabudol, ale dobre vediet ze aj nad novou garazou premyslatAko hurvinek valku.
Hajecek napísal:Hosiii ako sem nahadzem fotky
filipe46 napísal:Okej veľa šťastných km :) teším sa na foto m-ka, stále to tu refreshujem 😃 keď to už bude uloženka ako to bude uložené v nejakej klimatizovanej garáži alebo ?
Abyz: neviem ako na bysterci no ja píšem z vlastnej skúsenosti na banisku, keď po 5 týždňoch prídem z De domov a otvorím garáž tak najskôr taký puch, otvorím auto v ňom smrdí ale že moc dva dni ho vetrám a iba pozerám kde nová hrdza pribudla 😃 tam by som veru niečo drahšie na dlhšie nezavrel 😃