... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

(Osobne nechapem ako niekto moze za program povazovat stanok s "olejmi" a nejake odparkovane specialy)
 (Osobne nechapem ako niekto moze za program povazovat stanok s "olejmi" a nejake odparkovane specialy)ROKI49 napísal:Ale Viktor, ved si tam mal uzasny program, napriklad stanok Motul, alebo odparkovane M6 specialy. To si nevladal sa na to pozerat cely den? Ti uz fakt treba toho klauna??

(Osobne nechapem ako niekto moze za program povazovat stanok s "olejmi" a nejake odparkovane specialy)
 Organizačne to bolo jedno veľké fiasko
  Organizačne to bolo jedno veľké fiasko   

Hajecek napísal:... registracia mala prebiehat uuuplne inym stylom a to vypisovanim ufajov rovno na server Slovakia Ringu a naslednym stahovanim udajom na slalom, driving, volne jazdy atd ... jednoducho toto bola cista improvizacia kedze sme na tuto skutocnost prisli pomerne neskoro . . .

,ale aj s chalanmi čo tam boli na nových mpeťkách som si v pohode pokecal,jeden organizátor mi požicial náradie a vzdy beriem ako veľké plus ked sa stretne naša bmw komunita,ked spoznám nových ľudí alebo si pokecám s tými čo už poznám
  ,ale aj s chalanmi čo tam boli na nových mpeťkách som si v pohode pokecal,jeden organizátor mi požicial náradie a vzdy beriem ako veľké plus ked sa stretne naša bmw komunita,ked spoznám nových ľudí alebo si pokecám s tými čo už poznám 

Jeffri napísal:Nehádajte sa o pičovinách a radšej pridajte fotky
 presne
  presne 

Janicko napísal:old school