... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dedo1 napísal:Ja som sa pytal priamo skypca, a odpovedou bolo ze sa cez vysielacku spytal na nejakého Andreja, sadol do auta a bez vysvetlenia odfujazdil prec...
Myslim ze budem hovorit za vacsinu, sme radi ze sa to podarilo vybavit a aj vsetko, len tu kritiku treba brat skor ako navrhy na zlepsenie, ma to obrovsky potencial, a moze byt z toho skvela tradicia
ROKI49 napísal:Myslim, ze kazdy na to rad pocka. Hlavne to neber osobne, vsetku tu kritiku, proste to musi byt, stava sa to. Aspon vidis, ze tym ludom na tom zalezi a maju ocakavania, cize je obrovska chut na taketo zrazy.
Apropo, vieme co to bolo za fixu co s nou pisali cisla na okna?? Rad by som si taku zabezpecil ako prostriedok pomsty ked ma dakto nasere. Lebo to bola cista pomsta. Diky :)
Mimo napísal:Hoši, majiteľ E30 cabrio, tuším BA - 909 VL ? poznáme? :)
dodo555 napísal:
to som ja
a este k tomu zrazu, jasne, ze boli tam aj chyby-cky (treba si zobrat ponaucenie) ale nesiel som na zraz preto aby som ich hladal ale preto aby som sa zabavil a prijemne stravil den. Niektorí mi tu pripadate ako keby ste boli z mystery shopping BMW a isli ste na zraz len hladať chyby. Treba si fakt uvedomit, ze cena za celodenný vstup, driving academy a sprint bola len 10 EUR, myslim, ze za tu cenu to cele predčilo moje ocakavania.
Prisiel som so skupinou z BA okolo 10.00h, na vchode ma informovali o registracii v bielom stanku, tak som sa zaregistroval na slalom, ohladom driving academy nic nevedeli ale povedali ze nech pridem neskor, ze to ma byt az po 12.00 (bolo to uvedene aj na letaku), tak som sa tam este 2x presiel okolo 11.40 na zeregistrovali na DA na 12.30h.
Postavil som sa do rady pred vstupnu zavoru do DA a za 5 minut isiel organizator a povedal ze vjazd je z bocnej strany, tak som sa otocil a vosiel som dnu cez bocnu branu. Odjazdil som DA a postavil so sa do rady na sprint, pockal som si tam asi 20 min, ale nevidel som to ako nejaky zavazny problem (kedze som sa nikam neponahlal a pocasie tiez vyslo), bolo vidiet aj na zamestnancoch Slovakiarigu a DA, ze taku masovku tam asi este nemali a ucili sa ako to zvladnut, ked som odchadal zo sprintu podla aut co stali v rade to uz mali pod kontrolou.
Bufet bol slabsi ale ciganska chutila dobre, s pripomienkami suhlasim (hlavne si treba uvedomit, ze za to nemoze usporiadatel, lebo nemohol vediet, ze bufetar bude lakomy a bude si robit vsetko sam) ak tam mal niekto dlhu radu a nechcelo sa mu cakat, treba sa ist prejst na tribunu, drifty a pod. a vratit sa za 30 minut, ja som to tak spravil a na cigansku som cakal asi 2 minuty. Okrem toho tam bola restauracia v ktorej sa da celkom dobre najest.
Na volne jazdy na ringu som nesiel lebo moje auto nie je na to stavane, tak som tam mal dost casu volno, skoda ze nebol nejaky sprievodny program, ale ked nebol tak som si ho spravil sam, popozerali sme sprinty, drifty a boli sme sa prejst okolo okruhu na volne jazdy aj z blizka.
Zda sa mi byt chore ze niekto nevie trafit na tribunu, drifty a obvinuje za to organizátora.
Na ringu som bol uz x krat a chodi tam cely svet ale nikdy som nevidel tabule "Vchod na tribunu" alebo "Tadialto sa ide na drift"
Ak by dal organizator vstupne 50 alebo 100 EUR mohol tam natiahnut cervene koberce lemovane hosteskami aby kazdeho navstevnika odprevadili kam potrebuje.
Rovnako aj s odpadkami, tiez so potreboval nieco vyhodit tak prve co ma napadlo odpadove kose budu pri bufetoch , a aj boli, ak sa niekomu nechcelo chodit tak ako niekto pisal vytahnut igelitku, nevidim v tom ziaden problem, stale sabavime o cene 10 EUR za vstup.
Spanilka bola super, takze dakujem organizátorom a vsetkym pozitívnym bmw fans za ucast a tesim sa uz na zraz Slovakiaring 2014