... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

mmracing.sk

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: BMW ZRAZ - SLOVAKIA RING ...10. Augusta 2013 INFO. str 1

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 20:04

Nechcem teraz vyzerať ako blbec ktorý sa ide obhajovať, viem že sa Vás to dotklo a to bolo aj zámerom, pozerám sa na to proste triezvym pohľadom, nikto nehovorí že ste sa nesnažili, ale že ste to odflákli, mali ste D O K O N A L E miesto na zraz a takto to dopadlo (áno dám si tú robotu):

NA 100%??? Zdá sa ti že čokoľvek čo som opísal sa aspoň priblížilo k takému číslu? Problémy sú vždy keď sa ich bojíte tak nič neorganizujte a hlavne sa na ne nevyhovárajte, presne o tom som hovoril vtedy keď som odporúčal nerobiť nič hŕŕŕŕ a radšej to nechať na budúci rok...... Slovakia ring je v južnej časti SLOVENSKA to je problém, pre mňa za mňa nech si rozprávajú akým chcú jazykom, ja len požadujem aby mi rozumeli a vedeli odpovedať po slovensky, čo mimochodom zamestnanci RINGU všetci zvládali bravúrne.......... kde čo je som vedel veľmi dobre keďže som mal v ruke plánik, ale ako sa tam dostať tak to už nikde nebolo a o tom som rozprával, nehnevajte sa na mňa ale vstup na tribúnu je urobený tak že fakt neviem ako sa tam ide, tak isto s označením východu, a vjazdu na voľné jazdy drifty, šprinty, kto tam bol vie, nie jeden človek sa ma pýtal kade tam má ísť........spýtať sa organizátorov na cestu? Svoje svoje pokusy som už vysvetlil vyššie. Baby pri vstupe nevedeli kde im hlava stojí a posledné čo potrebovali aby som sa ich vypytoval kde je záchod kde je vjazd na okruh kde si poziciam prilbu atď atď, nehovorím že som sa nakoniec nedopracoval k tomu čo som chcel, ale takto? Takto sa to nerobí. Baby pri registrácii dostali brífing? Asi ste im ho dali v nesprávnom jazyku.....

Prečítaj si ešte raz čo som napísal lebo očividne si to len prebehol a vytočil sa......

Ešte jedna vec ma zaujala, vraj nabudúce eliminujeme nedostatky, to bolo aj po pezinskej babe spomenuté.......

Ešte raz zopakujem super že sa vám podarilo vybaviť či už cenu za jazdy driving academy a vôbec celý ring, ale to je v podstate iba otázka peňazí..... na tom nie je nič až také nepredstaviteľné, ja som sa zabavil úplne neskutočne ale iba vďaka ringu a to je ten problém lebo všetko ostatné stálo za prd......teda okrem aparatúry DJ tú ste vylepšili a to je super, len sa vám tam votrel ďalší zádrhel......

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 20:10

dedo1 napísal:
Ja som sa pytal priamo skypca, a odpovedou bolo ze sa cez vysielacku spytal na nejakého Andreja, sadol do auta a bez vysvetlenia odfujazdil prec...

Myslim ze budem hovorit za vacsinu, sme radi ze sa to podarilo vybavit a aj vsetko, len tu kritiku treba brat skor ako navrhy na zlepsenie, ma to obrovsky potencial, a moze byt z toho skvela tradicia

tak tomu ver dedo ze to bude tradicia ;)

Hajecek
Autor témy

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 20:29

heroe neber to v zlom ale nevies kto boli ludia ktorych som dal ako vypomoc ja a vymenovavat ti ich tu nebudem ... kazdy z organizatorov mal svoju urcitu vec na starosti a ja mozem povedat aspon za seba aj z inych pohladu ze moja cast bola vazne na 100% zvladnuta ak nie viacej ... preto hovorim ze nevidis do pozadia celej akcie ako takej ... hovorim zachvilu pridame prispevok preco zlyhali niektore veci ... a baby z registracie ktore nevedli poriadne slovensky si to uz zlizli ... a k tym veciam ze si sa nevedel ako kam dostat dostanes vysvetlenie

ROKI49
Auto: G20 330i

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 20:34

Myslim, ze kazdy na to rad pocka. Hlavne to neber osobne, vsetku tu kritiku, proste to musi byt, stava sa to. Aspon vidis, ze tym ludom na tom zalezi a maju ocakavania, cize je obrovska chut na taketo zrazy.

Apropo, vieme co to bolo za fixu co s nou pisali cisla na okna?? Rad by som si taku zabezpecil ako prostriedok pomsty ked ma dakto nasere. Lebo to bola cista pomsta. Diky :)
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Hajecek
Autor témy

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 20:38

ROKI49 napísal:
Myslim, ze kazdy na to rad pocka. Hlavne to neber osobne, vsetku tu kritiku, proste to musi byt, stava sa to. Aspon vidis, ze tym ludom na tom zalezi a maju ocakavania, cize je obrovska chut na taketo zrazy.

Apropo, vieme co to bolo za fixu co s nou pisali cisla na okna?? Rad by som si taku zabezpecil ako prostriedok pomsty ked ma dakto nasere. Lebo to bola cista pomsta. Diky :)

skusim ti to zistit ROKI :D :D ...

M3driver

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 21:04

heroe :thumbup:
musim bohuzial suhlasit. napisal fakty, nech to nikto neberie osobne. viem si predstavit niekoho co tam bol prvy krat a nemal tusenia co sa kde nachadza, my co sa tam aspon orientujeme sme boli iba znechuteni...
obedoval som v restike ale k bufetu sa fakt nedalo napisat nic dobre, prilbu som mal ale kamos mal problem dostat OP zo zalohy kedze !jeden z organizatorov! mu ju zobral s poznamkou ze ich je malo a ked hned nejdeme jazdit treba ju dat dalej, slalom som si zajazdil ale kym som sa vobec dozvedel kedy a ako mozem ist jazdit ubehlo more casu a aj potom bolo vela veci nejasnych...to len tak v rychlosti co ma napadlo prave teraz a hned pisem cez mobil. Moc vela ALE a urcite by som si spomenul na dalsie.
Aby som len neXicoval, drzim palce do dalsieho rocnika a urcite pridem aj napriek vsetkym nedostatkom znova lebo verim ze sa to zlepsi a bude to jedinecny zraz na SK.
M3 -> Ducati

dodo555
Auto: e30 318i cabrio

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 23:04

Mimo napísal:
Hoši, majiteľ E30 cabrio, tuším BA - 909 VL ? poznáme? :)

to som ja :D

a este k tomu zrazu, jasne, ze boli tam aj chyby-cky (treba si zobrat ponaucenie) ale nesiel som na zraz preto aby som ich hladal ale preto aby som sa zabavil a prijemne stravil den. Niektorí mi tu pripadate ako keby ste boli z mystery shopping BMW a isli ste na zraz len hladať chyby. Treba si fakt uvedomit, ze cena za celodenný vstup, driving academy a sprint bola len 10 EUR, myslim, ze za tu cenu to cele predčilo moje ocakavania.
Prisiel som so skupinou z BA okolo 10.00h, na vchode ma informovali o registracii v bielom stanku, tak som sa zaregistroval na slalom, ohladom driving academy nic nevedeli ale povedali ze nech pridem neskor, ze to ma byt az po 12.00 (bolo to uvedene aj na letaku), tak som sa tam este 2x presiel okolo 11.40 na zeregistrovali na DA na 12.30h.

Postavil som sa do rady pred vstupnu zavoru do DA a za 5 minut isiel organizator a povedal ze vjazd je z bocnej strany, tak som sa otocil a vosiel som dnu cez bocnu branu. Odjazdil som DA a postavil so sa do rady na sprint, pockal som si tam asi 20 min, ale nevidel som to ako nejaky zavazny problem (kedze som sa nikam neponahlal a pocasie tiez vyslo), bolo vidiet aj na zamestnancoch Slovakiarigu a DA, ze taku masovku tam asi este nemali a ucili sa ako to zvladnut, ked som odchadal zo sprintu podla aut co stali v rade to uz mali pod kontrolou.

Bufet bol slabsi ale ciganska chutila dobre, s pripomienkami suhlasim (hlavne si treba uvedomit, ze za to nemoze usporiadatel, lebo nemohol vediet, ze bufetar bude lakomy a bude si robit vsetko sam) ak tam mal niekto dlhu radu a nechcelo sa mu cakat, treba sa ist prejst na tribunu, drifty a pod. a vratit sa za 30 minut, ja som to tak spravil a na cigansku som cakal asi 2 minuty. Okrem toho tam bola restauracia v ktorej sa da celkom dobre najest.

Na volne jazdy na ringu som nesiel lebo moje auto nie je na to stavane, tak som tam mal dost casu volno, skoda ze nebol nejaky sprievodny program, ale ked nebol tak som si ho spravil sam, popozerali sme sprinty, drifty a boli sme sa prejst okolo okruhu na volne jazdy aj z blizka.

Zda sa mi byt chore ze niekto nevie trafit na tribunu, drifty a obvinuje za to organizátora.
Na ringu som bol uz x krat a chodi tam cely svet ale nikdy som nevidel tabule "Vchod na tribunu" alebo "Tadialto sa ide na drift"
Ak by dal organizator vstupne 50 alebo 100 EUR mohol tam natiahnut cervene koberce lemovane hosteskami aby kazdeho navstevnika odprevadili kam potrebuje.
Rovnako aj s odpadkami, tiez so potreboval nieco vyhodit tak prve co ma napadlo odpadove kose budu pri bufetoch , a aj boli, ak sa niekomu nechcelo chodit tak ako niekto pisal vytahnut igelitku, nevidim v tom ziaden problem, stale sabavime o cene 10 EUR za vstup.

Spanilka bola super, takze dakujem organizátorom a vsetkym pozitívnym bmw fans za ucast a tesim sa uz na zraz Slovakiaring 2014

Skypco

Pondelok, 12. Augusta 2013, 02:24

Myslim ze je na case trosku to tu ucesat.., ano heroe mali sme D O K O N A L E miesto, ale NEDOKONALU NOC pred zrazom vsetko co sa malo pripravit vecer pred zrazom sa nemohlo nakolko Slovakia Ring bol pod vodou a silnym vetrom.., popadane stromy, zatopene sutereny, vytrhnute reklamne plachty, unesene mobilne zabradlia, poskodene vozidla Slovakia Ringu myslim ze uz dalej ani nemusim pokracovat.., s tými vulgarizmami si to naozaj prehnal.., neviem na koho tu mas spadnute, ale toto uz je "trosku" nad ramec! Uvedom si ze vsetci ludia ktorych si sa v ten den nieco pytal pracovali pre nas a boli povinny ti poskytnut akekolvek informacie. Co sa tyka oznacenia vstupu na tribuny, WC, tankovania, vjazdu do boxovej ulicky, pozicania prilby spada pod kompetencie Slovakia Ringu a vsetko sa dalo vybavit na jednom mieste a tym je jedina neprehliadnutelna administrativna budova v paddocku VEZA.., mal si ju aj na Flyeri, ktory je aj tu na prvej strane!

Rano bolo zlozite, lebo aparatura vdaka dazdu dostala tak zabrat ze sa ju podarilo zachranit len z casti preto nebolo mozne ozvucit paddock nacas a dokonca nebol funkcny ani mikrofon pre moderatora.., teraz hovorim za vsetkych, lebo sme mali rozdelene kompetencie "Bohuzial nie sme vsemohuci a pocasie neovplyvnime".., po burke nefungoval internet takze sa nepodarilo spojit ani registraciu medzi ringom a drivingom museli sa doslova za pochodu dotlacat veci, ktore povodne mali bezat elektronicky.., tieto veci sme na Vas samozrejme neprenasali, ale kedze sa tu najdu ludia ktori si nevedia nic uvedomit musel som reagovat. Myslim ze rano pri prichode do arealu sa nedalo prehliadnut este popadane konare stromov popri ceste a zatopenu Fun zonu, kde sa este odcerpavala voda. Inak moc ste nam to neulahcovali, lebo po nocnej facke vdaka pocasiu prisla dalsia v podobe individualnych drifterov, ktori si robili svojvolnu driftersku trat ako priamo v paddocku, kde je to prisne zakazane tak aj pri volnych jazdach ako aj na parkovisku pred Hotelom Ring a co uz bolo naozaj moc aj na nespevnenom parkovisku Fun zony, kde nemenovana slecna dostala okamzite vylucenie z priestorov Slovakia Ringu. Bolo toho viac, ale nebudem Vas tu zatazovat dalsimi internymi problemami. Precital som si Vase prispevky a je v nich aj vela dobrych napadov na zlepsenie.

Myslim ze by sa teraz mohli trosku uvedomit ti, ktori sa nevedeli spratat do koze ze vdaka nim sa natahoval cas pre ostatnych a dokonca Vam tito ludia aj skratili spanilku po okruhu nakolko sa aj tam nasli svojvolni drifteri. Jedneho som musel dokonca aj sam usmernit. Nastastie vacsina z Vas vie ako sa ma spravat a to nas velmi tesi, lebo vdaka tomu boli spokojni ludia z BMW importu ako aj samotny Slovakia Ring.

Slovakia Ring nie je predurcene miesto na zrazy, ale chceli sme pre Vas zorganizovat akciu, ktora nie je o parkovani, ale o jazdeni, kde si mohol kazdy z Vas vyskusat jazdu zrucnosti na autoslalome, skolu smyku a jazdu na profesionalnom okruhu. Co myslim velmi dobre pochopil napr. Vlado Behun:).

Boli tu nejake vycitky ohladom programu, lebo aj vdaka spomenutym moznostiam ste sa evidentne nudili.

Spomeniem aspon niektore veci, aby ste si to mohli porovnat s inymi zrazmi:

- Dakar X3
- Formula BMW
- Homola Motorsport
- RRS simulator
- Race Taxi Homola + 2x E30
- AutoGlym prezentacia
- MM Racing
- Motul
- OZ Racing - V. Friedl
- M-pavilon
- Zavodne specialy M6
- Auta BMW Import
- Tombola - hlavna cena od Importera: BMW na tyzden
- Show & Shine
- Simulator prevratenia
- a ked sa Vam toto zda malo tak nabuduce objedname este aj klauna :wink:

Orientaciu a prijazdove cesty boli myslim vyznacne dost exaktne.., do buducna sa to da rozsirit este o mapku paddocku, aby ste nehladali VEZU a tribunu resp. schody na nu a pod.. :wink:
sr_mapka.jpg
Naposledy upravil/-a Skypco v Pondelok, 12. Augusta 2013, 02:55, upravené celkom 4 krát.

Skypco

Pondelok, 12. Augusta 2013, 02:35

dodo555 napísal:

to som ja :D

a este k tomu zrazu, jasne, ze boli tam aj chyby-cky (treba si zobrat ponaucenie) ale nesiel som na zraz preto aby som ich hladal ale preto aby som sa zabavil a prijemne stravil den. Niektorí mi tu pripadate ako keby ste boli z mystery shopping BMW a isli ste na zraz len hladať chyby. Treba si fakt uvedomit, ze cena za celodenný vstup, driving academy a sprint bola len 10 EUR, myslim, ze za tu cenu to cele predčilo moje ocakavania.
Prisiel som so skupinou z BA okolo 10.00h, na vchode ma informovali o registracii v bielom stanku, tak som sa zaregistroval na slalom, ohladom driving academy nic nevedeli ale povedali ze nech pridem neskor, ze to ma byt az po 12.00 (bolo to uvedene aj na letaku), tak som sa tam este 2x presiel okolo 11.40 na zeregistrovali na DA na 12.30h.

Postavil som sa do rady pred vstupnu zavoru do DA a za 5 minut isiel organizator a povedal ze vjazd je z bocnej strany, tak som sa otocil a vosiel som dnu cez bocnu branu. Odjazdil som DA a postavil so sa do rady na sprint, pockal som si tam asi 20 min, ale nevidel som to ako nejaky zavazny problem (kedze som sa nikam neponahlal a pocasie tiez vyslo), bolo vidiet aj na zamestnancoch Slovakiarigu a DA, ze taku masovku tam asi este nemali a ucili sa ako to zvladnut, ked som odchadal zo sprintu podla aut co stali v rade to uz mali pod kontrolou.

Bufet bol slabsi ale ciganska chutila dobre, s pripomienkami suhlasim (hlavne si treba uvedomit, ze za to nemoze usporiadatel, lebo nemohol vediet, ze bufetar bude lakomy a bude si robit vsetko sam) ak tam mal niekto dlhu radu a nechcelo sa mu cakat, treba sa ist prejst na tribunu, drifty a pod. a vratit sa za 30 minut, ja som to tak spravil a na cigansku som cakal asi 2 minuty. Okrem toho tam bola restauracia v ktorej sa da celkom dobre najest.

Na volne jazdy na ringu som nesiel lebo moje auto nie je na to stavane, tak som tam mal dost casu volno, skoda ze nebol nejaky sprievodny program, ale ked nebol tak som si ho spravil sam, popozerali sme sprinty, drifty a boli sme sa prejst okolo okruhu na volne jazdy aj z blizka.

Zda sa mi byt chore ze niekto nevie trafit na tribunu, drifty a obvinuje za to organizátora.
Na ringu som bol uz x krat a chodi tam cely svet ale nikdy som nevidel tabule "Vchod na tribunu" alebo "Tadialto sa ide na drift"
Ak by dal organizator vstupne 50 alebo 100 EUR mohol tam natiahnut cervene koberce lemovane hosteskami aby kazdeho navstevnika odprevadili kam potrebuje.
Rovnako aj s odpadkami, tiez so potreboval nieco vyhodit tak prve co ma napadlo odpadove kose budu pri bufetoch , a aj boli, ak sa niekomu nechcelo chodit tak ako niekto pisal vytahnut igelitku, nevidim v tom ziaden problem, stale sabavime o cene 10 EUR za vstup.

Spanilka bola super, takze dakujem organizátorom a vsetkym pozitívnym bmw fans za ucast a tesim sa uz na zraz Slovakiaring 2014

Dodo nabuduce mas vstup zadarmo.., hlas sa u mna :D

Skypco

Pondelok, 12. Augusta 2013, 04:52

Ospravedlnujeme sa za neskorsie vyhlasenie vysledkov slalomu, ale nakolko boli spracovane az po 22hej hodine nebolo ich uz mozne v paddocku vyvesit.

Mame tu absolutneho vitaza celeho slalomu s priznacnym menom Šikula :wink: .., Rozdelenie tried nebolo mozne urobit nakolko iba jeden z Vas vyplnil obsah vozidla.., aj napriek pracnemu dohladavaniu vozidiel z reg. formularov inych disciplin nam ostalo 10 jazdcov neznamych.., vyzera to tak ze na slalom nemali vobec vypisane registracne tlacivo. Poprosim vsetkych pozerajte si to v prvom rade podla startovneho cisla, lebo mozu byt aj niektore mena skomolene nakolko boli formulare po Vas velmi zle citatelne..

BMW OZ slalom.jpg

BMW OZ slalom.pdf
(489.76 KiB) 79 stiahnutí

Ak si niekto z neznamych nepamata startovne cislo, ale zrazove vie tak mi kludne napiste mam k nim priradene zrazove..

marian 525td
Auto: E61 530d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 12. Augusta 2013, 06:13

Nikde tu nebolo spomenute ci boli za slalom aj nejake ceny. Komos skoncil na druhom mieste a nikde sa nedozvedel ci ma cakat na nejaku cenu alebo ma ist domov. ](*,) ](*,) ](*,)

jkk
Auto: E91 330xd

Pondelok, 12. Augusta 2013, 06:48

ano, jedna vec je ze si neviem nastudovat dopodrobna mapku, druha ze ju nepozna ani pan v oranzovej veste :wink: kazdopadne jedna velka mapka v areali je good idea :thumbup:

chcem sa spytat na nejake cisla ci detaily...Kolko bolo aut? Prisli aj madarsky baworaci? Ja som tam do mojho odchodu videl jedno auto s H spz...Najkrajsie auto zrazu? Budu nejake oficialne fotky/videa?
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Speedy3003
Auto: Momentálne žiadne.
Kraj: Trnavský

Pondelok, 12. Augusta 2013, 07:29

Ja by som bol zvedavý aj na výsledky a poradie na šprintoch. :D
Speedy

E46 M3 VT2-550
E46 330i SMG
E92 330xd

Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 12. Augusta 2013, 07:56

32 som ja , celkom spokojný na moj prvý slalom škoda že sa mi nechcelo prezuť :-)

maiki
Auto: 02" E46 320d

Pondelok, 12. Augusta 2013, 08:21

napisem aj ja ale len malo...

poviem len ze ja som si ten den celkom uzil, cesta tam aj spat super, zraz hm.. na to ako to bolo ospevovane a aky to mal byt nezabudnutelny zraz co nema konkurenciu co prekona nasobne BIG, to bolo pre mna sklamanie... keby som nemal take ocakavania, podla toho ako sa to tu opisovalo, tak by som bol spokojny... keby som nepoznal skypca ktoremu som niekolko krat volal o info ktore som sa inde nedozvedel asi by boli pocity este horsie... drobne nedostatky sa daju prehliadnut a do buducna vychytat, ale organizacne sa treba o 100% polepsit... ako prvy rocnik, a zaciatok tradicie slabe...

v konecnom dosledku ale fajn den, ale to len vdaka ludom ktorych som stretol :thumbup:

este nieco odomna
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní