No, skusim aj ja pridat vcelku kriticke pripomienky, kritika nas posuva dalej, takze netreba to brat nejak osobne, verim, ze vam to do dalsi rokov pomoze.
Budem to trochu porovnavat s Nivou, co bol moj prvy zraz. Porovnavam to kvoli svojim dojmom a aj kvoli velkohubym vyhlaseniam niekoho, ako Niva bude oproti tomuto len sracka. Toto bolo mozno o jazdeni a o autach, ale Niva bola o ludoch a toto je hlavny aspekt, ktory urcuje nejaku tu kvalitu. Sme sice komunita, ktoru spajaju auta BMW, ale komunita je hlavne o ludoch a bez nich je to parkoviskove stretnutie. Takze vyhlasenia mi teraz pridu celkom usmevne.
Teraz k jednotlivym veciam.
1. Organizacia - daka aj bola? Prisiel som s tym, ze svoj dizlak nebudem trapit na okruhu, ale skusim len driving academy. OK. Vraj vsetko je v tom zadnom bielom stanku.
To bol taky problem dat na ten stanok napis, ze registracia na jazdy? Pridem tam, ze chcem driving academy. Zo styroch zien, vedela po slovensky jedna.
Chalani, to ako fakt? Ta povedala, ze driving academy sa bude registrovat nedaleko vchodu. Vravim si OK. Dve hodiny som nic take nevidel, idem sa spytat zase do toho "bieleho stanku tam vzadu". Slecna (ta jedina slovensky hovoriaca) uz vravi, ze tu sa registruje, ale ze nemaju na to momentalne tlaciva. Cakam. Po chvili sa zase pytam, tlaciva mi dala uz dake ine, no zapisal som sa. Tolko k tomuto.
2. Parkovanie - filozofia bola asi
"vsak sa tu dako najebte". ulicky uzke, nevravim, ze E39 je dake velke auto, ale ked som to videl, celkom som sa zapotil, ze ako vyjdem.
3. Moderovanie - porovnam s Nivou, aj ked toto bola vacsia akcia. To co podla mna robi akciu akciou, je to, ako to vsetko zije s ludmi. Na nive vsetko, slalom, drifty, sprinty, vsetko vdaka "moderatorovi" zilo s divakmi. Toto tu strasne chybalo, ako sol, okrem vyhlasenia autogramiady som nepocul ziadne moderovanie. Pomohlo by aj dake vyhlasovanie priebeznych vysledkov, dajaka akcia pre zabavu ludi co su v padocku a zrovna nemaju co.
4. Ring - do buducnosti by som pouvazoval dat trat popod tribunu, tato trat bola daleko a myslim, ze divaci si to moc neuzili. Dalekohlad ma fakt nenapadlo si zobrat. Mozno by neboli drifty (z ktorych asi nikto nic nemal) a sprinty, ale celkovo by to bolo asi lepsie. Inak sprinty som si uzil, pekne auta, ale radsej by som keby sa prehanali popod auta, co jazdia po okruchu.
5. Bufet - zavolat niekoho na bufet, kto je tak
kurevsky skupy, aby si zaplatil jednu dve brigadnicky za 3,5/hod, aby mu tam pomahali robit (staci predat dva tie "kebaby" a na hodinu ma ich mzdu, kedze bez bloku

), to ako fakt nech tam pride niekto so zaujmom. Chlap robil vsetko, vyberal cash, robil jedlo, griloval, pripravoval maso. Rady dlhe jak hovado, to si takato akcia nezasluzi. Pomaly ma aj presiel hlad ked som to videl. Nech ide taky podnikavec do riti.
Co ma nasralo najviac.Na driving academy, na ktorej som cakal viac ako dve atrakcie(moja chyba), sa mi zdal dost lezerny pristup. Voda, ktoru tam pouzivaju je asi z vapenky, snad to pojde zalestit. Co som chcel je to, ze mi zmylo cislo. Na brane v pohode, ale ta fixa, s ktorou mi nacarbal cislo, to co bolo
do pice? Vsak to neslo dole, 15 minut som to drhol, nakoniec nechtami a stale to neslo dole. Taku fixu by som tomu "cloveku" napchal do riti a pocmaral mu cely ksicht. Perla na zaver. Cize, o 16:00 ked uz tam bola nuda sa slo domov.
Ale musim aj podakovat, ze sa nieco taketo spravilo, neberte to v zlom, je to super akcia s velkym potencialom, no zostal nevyuzity. Velmi nevyuzity. Mate motivaciu do dalsich rokov a vela priestoru na zlepsenie. Ide o ludi, preto je menej niekedy viac. Ale chapem okolnosti, treba to zaplatit. Hlavne to treba spravit atraktivnejsie aj pre ludi, co nejazdia.