... všetko o BMW ...
Šubo napísal::lol:
no jo nur original ist legal
Mimo napísal:no,rátam s tým,že pôjdem hore.. o kolko to asi záleží od pneu aké tam dám. zadok pôjde ale viac hore, tam sú kolesá dosť v blatníkoch a to by ET22 asi neznieslo. takže musím špekulovať zasedisky momentálne vyzerajú takto. takže čo treba-doleštiť, možno prelakovať stredy, zohnať vhodné pneu, pravdepodobne zavalcovať vnútorné lemy,vymeniť podvozok..ajáj :)
tuner_bn napísal:
no su moc pekne, poviem ti to tak ja mam falce zavvalcovane, znizenie 60/40, a vzdadu som mal 15mm podlozky a ET41, cize ako keby bolo ET26 a pneu 235/40 17 a uz suchalo pri preperovani, ale keby su uzsie ako napr 215 tak by sli mierne do A a bolo by to OK.
belowzero - vi to tusim suchne sem tam.
tuner_bn napísal:
no su moc pekne, poviem ti to tak ja mam falce zavvalcovane, znizenie 60/40, a vzdadu som mal 15mm podlozky a ET41, cize ako keby bolo ET26 a pneu 235/40 17 a uz suchalo pri preperovani, ale keby su uzsie ako napr 215 tak by sli mierne do A a bolo by to OK.
belowzero - vi to tusim suchne sem tam.
Mimo napísal:ja už mám ten nový..ale na stanici majú stále aj ten velký papierový(jeden ostáva tebe,jeden na stanici) takže stačí telefonát na inšpektorát a zistia si čo tam je napísané,nie?