... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
obchodna sekcia

miskopisko
Autor témy
Auto: 525tds
Kraj: Bratislavský

Re: starty,teplota,prehrievanie a viac..525tds

Štvrtok, 23. Januára 2014, 12:29

dufusko-co skontrolujem cez skryte menu? ci sedi teplota na displeji s rucickovou ci ako to myslis? Lebo ja vypadane pixely nemam a pozriet to viem, uz som to skusal, len teraz neviem coho presne teplotu myslis. mam ten displej, kde musim podrzat tlacitko na vynulovanie kilometrov, potom 19tim bodom odblokovat menu, cize asi ten maly. Teda myslim ze su tam nejake rozdiely medzi tim velkym ak sa nemylim..viem iba ze na 6ke si pozeram hladinu paliva v pravej/lavej nadrzi, inac to moc pouzivat neviem :D

Užívateľov profilový obrázok
dufusko
Auto: E39 Touring
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Januára 2014, 16:10

chalani to tu preberali,ze si tak kontroluju skutocnu teplotu motora a myslim , ze asi aj teplotu oleja. Nemam moznost to odskusat.... Na spodnu cast displaya pristrojovky by som potreboval nejakeho vestca :-) , alebo airborna

miskopisko napísal:
dufusko-co skontrolujem cez skryte menu? ci sedi teplota na displeji s rucickovou ci ako to myslis? Lebo ja vypadane pixely nemam a pozriet to viem, uz som to skusal, len teraz neviem coho presne teplotu myslis. mam ten displej, kde musim podrzat tlacitko na vynulovanie kilometrov, potom 19tim bodom odblokovat menu, cize asi ten maly. Teda myslim ze su tam nejake rozdiely medzi tim velkym ak sa nemylim..viem iba ze na 6ke si pozeram hladinu paliva v pravej/lavej nadrzi, inac to moc pouzivat neviem :D

miskopisko
Autor témy

Štvrtok, 23. Januára 2014, 17:07

testNR.7 je udaje o teplote motora
a testNR.16 je teplota oleja

takze mna bude asi zaujmat ta teplota motora, a mala by sa pohybovat medzi? :smile:

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 23. Januára 2014, 17:18

Medzi nic, 80°C.

miskopisko
Autor témy

Sobota, 25. Januára 2014, 16:56

tak podla bc v skrytom menu, test.čislo 7 cize udaje o teplote (teplota motora) mi ukazuje pocas jazdy, kedy by som uz mohol mat urcite prevadzkovu teplotu toto: ___105. V tej chvili je rucicka teploty v strede. Takze z toho usudzujem, ze to je 105stupnov co je zrejme asi dost :D skace to od 100-105...

sineDko
Kraj: Zahraničie

Utorok, 11. Februára 2014, 20:35

starynovy napísal:
Staci ist do fyziky a pozret sa na tepelnu kapacitu vody, a vzduchu, tam moc ohrievania neprebehne. V podstate ano, po mechanickej stranke, technologiou pripravy paliva je to ako hrusky, a jablka.

zabrdnem trocha do toho. par dni dozadu sme odstavili vodny okruh z egr (podozrenie ze je to prasknute a tece tade voda do vyfuku) a teplota zacala vyrazne kolisat podla zatazenia a rychlosti.
vw t5 2,5tdi r5. takze nieco na tom naozaj bude

matino3
Auto: E38 725 TDS
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 19. Apríla 2015, 11:41

Zdar....Mam otazocku...mam 725 tds a mal som prasknuty blok motora tak som ho vymenil.Ked som nastartoval vsetko bolo ok ale po pol hodke som si vsimol ze spod zadnej casti auta za sedadlom spolujazdca kvapka voda...Som nechapal kde sa tam berie ked tam nevedu nikde hadice ale zistil som ze tecie zrejme vymenik tepla v kureni a tecie to cez fukar na nohy co je pod sedadlom....

No takze pristrojovka dole atd....tesim sa...

Ale otazka tlakuje mi hadice a ked otvorim nadrzku vari sa voda a tlaci ju von....moze to robit ten unik radiatora? teplota je stale ok,neprehrieva sa to....

Dik za odpovede :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných