... všetko o BMW ...
bassspencer napísal:vyzera fajne myslím že to je M náraznik v predu ? pekne to vyzerá to touring je ešte krajšie ... no mne jedine to drevo do interieru nikdy nesadne a inak čo to je za nápis na tej kapote?
dufusko napísal:
Ten nápis sú mená mojich detí......
dracik.bmw napísal:To auto je z LV ze?...Dlho som po nom poskuloval....Mal som na neho zalusk keby sa preda moje co sa doposial nestalo...Tak prajem vela stastnych Km...
R6 power napísal:Co bylo příčinou nepravidelného chodu motoru?? Jinak, je fakt fešná!!!
jararak napísal:seruv kombajnista, vitaj v klube
mne to drevo aj pasuje do interieru, ja si zase neviem zviknut na zelenu u bmw a v interiery duplom, viac mi ide kremovy interier ku tej zelenej, ale 100ludi 101 chuti.
co za subak si tam nahodil, pozeram ze instalacia nevyzera zle, mne ta origo nokia co je schovana za tm platom nepride nejak extra tak mozno nastane taktyto upgrade. mas tam aj zosik k tomu? ako si inac poprepajal radia ze tam mas aj to multifunkcne, vyuzivas este aj origo? Odblokovanie tv si riesil ako? mas este asi mk1/2 cize stacilo sa pohrat s gombickami co?
GOMEZ napísal:Parádne autíčko, vela šťastných km, a čo sa týka toho dreva, mal si ho nechať hodilo sa to k tej zelenej, a myslim si že celkovo sa do 5ky hodí drevo ved je to luxus![]()
![]()
![]()