... všetko o BMW ...

super diki moc, dost ste mi pomohli na zaklade mojho amaterskeho opisu
  super diki moc, dost ste mi pomohli na zaklade mojho amaterskeho opisu   
   po vymene dam vediet
 po vymene dam vediet  

az na to ze po zlozeni sa rucicka uz zas dostava na tristvrte, pred tim aspon drzala v polke ked uz je tak chladno noooo takze som nechapal a uz som sa s tim nenervoval, jazdit sa s tim da ale pri jazde (aj pri takej, ked bolo 35stupnov tak ten vietor to uchladil) sa aj tak rucicka dostane na tristvrte. No prave teraz som dosiel do roboty a pod autom kaluz vody, ked som odchadzal od domu tak tiez a az teraz po skumani "problemu"
  az na to ze po zlozeni sa rucicka uz zas dostava na tristvrte, pred tim aspon drzala v polke ked uz je tak chladno noooo takze som nechapal a uz som sa s tim nenervoval, jazdit sa s tim da ale pri jazde (aj pri takej, ked bolo 35stupnov tak ten vietor to uchladil) sa aj tak rucicka dostane na tristvrte. No prave teraz som dosiel do roboty a pod autom kaluz vody, ked som odchadzal od domu tak tiez a az teraz po skumani "problemu"  som zistil ze je trosku odpojena hadica od termostatu do chladica. Sama od seba sa vyvliekla ale len malicko, no je tam nejaka fuga cez ktoru voda tecie cize sa zrejme aj zavzdusnuje system, moze tento problem sposobovat zase tu rucicku v tristvrtine?? Asi som ju zle zatiahol a teraz to robi sarapatu, dam to dokopy a dam potom vediet, ci uz je vsetko na poradku
 som zistil ze je trosku odpojena hadica od termostatu do chladica. Sama od seba sa vyvliekla ale len malicko, no je tam nejaka fuga cez ktoru voda tecie cize sa zrejme aj zavzdusnuje system, moze tento problem sposobovat zase tu rucicku v tristvrtine?? Asi som ju zle zatiahol a teraz to robi sarapatu, dam to dokopy a dam potom vediet, ci uz je vsetko na poradku   

je dost zima na to aby to tam stuplo. napadla ma jedna vec, co tak ten snimac teploty motora co je pod 4tim valcom ci kde to??? Co poviete? Rozmyslam ze by som ho vymenil. Nie je mozne aby sa mi ta rucicka tam dostal po chvilke jazdenia, a ked pridam na volnobehu plyn tak do 5sekund padne na polovicu a zas pride spat...dost nezmyslene sa hybe.
 je dost zima na to aby to tam stuplo. napadla ma jedna vec, co tak ten snimac teploty motora co je pod 4tim valcom ci kde to??? Co poviete? Rozmyslam ze by som ho vymenil. Nie je mozne aby sa mi ta rucicka tam dostal po chvilke jazdenia, a ked pridam na volnobehu plyn tak do 5sekund padne na polovicu a zas pride spat...dost nezmyslene sa hybe.