Caute. vsetko vymenene spojazdnene, hadica nastoknuta a zasrobovana pevne, nikde nic netecie. VODA SA NESTRACA, OLEJ VO VODE NIE JE, NEMAM PROBLEM S KURENIM, MOTOR SLAPE AKO MA, START ZA STUDENA JE PEKNY (ZA TEPLA TROSKU HORSI, treba nastavit), Z HADICKY Z CHLADICA DO EXPANZKY VODA STRIEKA PEKNE, ABSOLUTNE NEMAM NATLAKOVANE HADICE, ANI JEDNU (su take ake by mali byt). ZIADNE priznaky prasknutej hlavy/tesnenia, ale aj tak sa ta palicka dostane na tu TRISTVRTKU a ide ma uz z toho auta ........

je dost zima na to aby to tam stuplo. napadla ma jedna vec, co tak ten snimac teploty motora co je pod 4tim valcom ci kde to??? Co poviete? Rozmyslam ze by som ho vymenil. Nie je mozne aby sa mi ta rucicka tam dostal po chvilke jazdenia, a ked pridam na volnobehu plyn tak do 5sekund padne na polovicu a zas pride spat...dost nezmyslene sa hybe.
NEVIETE ako sa vola pls ten snimac? Chcel by som ho kupit a prehodit, len neviem ho ani najst nikde hmmm
este takto:
Ak je motor zohriaty(na polovicu az tristvrte) v tejto zime, je to taka normalna teplota ked prilozim ruku k nemu, nic hrozne.
Ked otvorim viecko expanzky pri zohriatom motore (na polovicu-tristvrte) tak FUKNE to a voda v expanzke je celkom dost horuca, aj ked prst tam strcim, tak ale aj tak je to dost horuce..aj voda ktora strieka tou hadickou do viecka expanzky je dost tepla, ale studena asi nebude pokial stojim..co? Podla mna je taka aj ked jazdim.
Rucicka sa do cerveneho nedostala, ani za tristvrtku, ale kto vie, mozno keby som to pojazdil a niekde zastavil v zapche tak by tam prisla. nechcem si stale dopustit ze je to ta hlava/tesnenie aj ked asi najskor ano. Len ti epriznaky ma seru, ze ziadny z nich
dakujem za vsetky rady