ako som tu uz spominal, hadice sa mi netlakuju, voda sa mi nestraca, olej do vody sa mi myslim ze nedostava, v zime startuje na supu (cim studensi tim lepsie startuje

) ked je uz zohriaty, 99% x sa mi stane to, ze prvy krat toci (keby som ho nehal dlho tocit tak naskoci) a ked vypnem a zas zapnem a otocim tak uz zas na supu, ale o tom sme sa tu uz bavili ze je nenastaveny motor atd...len ide mi o to ze aj v tejto zime sa mi rucicka vysplha az na skoro tristvrte, ked bola zima a prsalo tak som si vsimol ze sa mi dymilo z pod kapoty a hlavne este ked mi aj ta voda vyvrela niekolko krat..tak neviem, a ked sa to aj stane a zastavim, popridavma trosku plyn tak sa to zas dostanem do par sekund na polovicu, alebo keby som v momente vypol kluc a zas zapol tak je znova na polovici... A ten cutoff switch, to je to, co sa mi stalo ze sa mi vypol motor ked uz bol fakt ze dost prehriaty? Takze asi to nemam riesit moc? Len v lete to bude zase problem, preto sa tim zaoberam, a preto neviem ci sa mi oplati menit tu hlavu alebo nie