... všetko o BMW ...

a uz nenastartovalo, pretoze ked mam RUCICKU ZA POLOVICOU a je jedno kde, tak proste auto nenastartuje ale toci ako blaznive. akonahle to necham padnut na polovicu, nastartuje (obcas dlhsi obcas kratky az normalny start). Proste vzdy ked autom jazdim idem iba tam, kde viem ze budem dlhsie stat (aj vyse hodinu) aby som potom znova nastartoval, pokial ma teplotu vyssiu ako je polovica (okolo tristvrte) mi nenastartuje. Moja otazka znie, ci to je elektronicky ze to proste nepusti nastartovat? Ze by vadne cidlo teploty alebo ine  veci?
 a uz nenastartovalo, pretoze ked mam RUCICKU ZA POLOVICOU a je jedno kde, tak proste auto nenastartuje ale toci ako blaznive. akonahle to necham padnut na polovicu, nastartuje (obcas dlhsi obcas kratky az normalny start). Proste vzdy ked autom jazdim idem iba tam, kde viem ze budem dlhsie stat (aj vyse hodinu) aby som potom znova nastartoval, pokial ma teplotu vyssiu ako je polovica (okolo tristvrte) mi nenastartuje. Moja otazka znie, ci to je elektronicky ze to proste nepusti nastartovat? Ze by vadne cidlo teploty alebo ine  veci?  ) zo skusenosti? Aj s diagnostikou?
) zo skusenosti? Aj s diagnostikou? 

)
 ) 

a pociatok vstreku a nastavenie casovania zistim asi len v servise ze? Chcel by som co najviac zuzit ten vyber toho, co by mohlo byt problemove kedze som sa uz v 2ch servisoch dost okaslal tak nechcem sa zas :/
  a pociatok vstreku a nastavenie casovania zistim asi len v servise ze? Chcel by som co najviac zuzit ten vyber toho, co by mohlo byt problemove kedze som sa uz v 2ch servisoch dost okaslal tak nechcem sa zas :/ v podstate geometria-30e a manzety par e, cize za robotu si vypytal vyse 200e a bol to garazovy servisak na dedine, s jednym zdvyhakom vonku na trave..
  v podstate geometria-30e a manzety par e, cize za robotu si vypytal vyse 200e a bol to garazovy servisak na dedine, s jednym zdvyhakom vonku na trave..

moze byt ze sa neotvara termostat? Alebo iny problem?
  moze byt ze sa neotvara termostat? Alebo iny problem?  

pomohli ste mi vylucit viacero pricin, skusim pozriet ten termostat alebo teda rovno ho vymenim.
  pomohli ste mi vylucit viacero pricin, skusim pozriet ten termostat alebo teda rovno ho vymenim. 

...naklady na vymenu tesnenia nie su az take zle, ale vraj, ked uz raz bola zarovnana hlava, by sa druhy krat nemala rovnat ci?
 ...naklady na vymenu tesnenia nie su az take zle, ale vraj, ked uz raz bola zarovnana hlava, by sa druhy krat nemala rovnat ci? 

motor studeny a rucicka ukazovala prehriaty, nekurilo a po vypnuti hned nastartoval HNED NA BRNK(predtim nenastartoval ked bola rucicka v cervenom).tak som to skusil znova vypnut a otocit kluc a rucicka bola stale v cervenom, islo to zas hned nastartovat a nehal som to bezat, aj po par minutach bol motor studeny (nie ako pred tim, ked po 2-3 minutach uz z motora savalo teplo, teraz som sa ho mohol aj dotknut). AKURAT ZE nestrieka voda z toho hrdla expanzky, z tej hadicky, trosku ubudlo vody (lebo som ju celu vylial a dal novu, tak mozno to este sadlo...)
 motor studeny a rucicka ukazovala prehriaty, nekurilo a po vypnuti hned nastartoval HNED NA BRNK(predtim nenastartoval ked bola rucicka v cervenom).tak som to skusil znova vypnut a otocit kluc a rucicka bola stale v cervenom, islo to zas hned nastartovat a nehal som to bezat, aj po par minutach bol motor studeny (nie ako pred tim, ked po 2-3 minutach uz z motora savalo teplo, teraz som sa ho mohol aj dotknut). AKURAT ZE nestrieka voda z toho hrdla expanzky, z tej hadicky, trosku ubudlo vody (lebo som ju celu vylial a dal novu, tak mozno to este sadlo...)