... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Nech si robia aj smetiarske auta, ak im to pomoze k zisku a ziskavaniu penazi, ktore mozu otocit vo vyvoji. Stale robia vyborne a krasne auta.
Povedat na zaklade nejakeho modelu, ze cela automobilka ide do prdele je plytke a smiesne.
Ale to sme uz zasa pri starej oblubenej teme stare vs. nove
ROKI49 napísal:![]()
![]()
![]()
Ak aj zisky za gumenych curakov prispeju k tomu, aby robili lepsie a lepsie auta tak nech robia aj tie pre mna za mna. Mozu ich potom davat ako prvok vybavy ked tak
gasp0 napísal:na margo tych casov ked jazdil mato homola na m235i na SK ringu mal cas s nou 2:37... staci sa pozret ale casy jazdia chalani na starych haraburdach tu na klube :)
jasne keby sa potunila ta 235i tak to je zase inde ale napr petersport ponukal m3 e36ku ktora sice na slikoch a bez kobercov v interiery (nech + 50kg treba pripocitat) konkretne v Homolovom podani zajazdila 2:24 .. tj o 2 sekundy viac ako ma mtechnikova upravena m3 e92 ... s jemne upravenym starym srotom sa da poprehanat na ringu aj nove auta v pohode :) v tomto by som starsiu generaciu zas tak nepodcenoval ... ak sa jedna o komfort bezpecnost a ine tak prosim
//MPower napísal:Na margo toho casu co dal homola s M235i na ringu , tak cabak tam s M235i zajazdil lepsi cas a to nie je ani pretekartak ze takto hodnotit auto podla casu z druhym autom na ktorom jazdil uplne niekto iny je podla mna o hubu.. Ale osobne som toho nazoru ze dobry sofer by s M235i zajazdil lepsi cas ako s E46 M3 ale aby mali rovnake podmienky lebo porovnavat E46 M3 na zavodnych pneu a podvozku z seriovou M235i je trosku na zamyslenie.
gasp0 napísal:Ok koncim mas pravdu