... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:No daj ale realne dnieco k comu ty nieco povies, na tie kopirovane picoviny, sorry praudy, klikat ani nebudem.ODKAZY
Stačí toľko, či treba ďalej googlovat?
pistacik11 napísal:Tak ja som chcel ist s kamkou na vino, vyjebali nas z restiky lebo ja neockovany, bez testu. Hovori ze mozme ist ku nej. Hovorim parada, konecne sa mi oplatilo ten test nemať. Skoda ze neppvedala ze byva s dalsimi troma kamkami😭Linky sú reakcia na bobra a jeho dotaz na dôkaz o tom, že normálne média ne púšťajú sračky.
Ja neviem, cez víkend som prešiel asi 3 restiky, ešte viac barov a nikde ma nič nepýtali, ani mojich suputnikov. Ale tak iný kraj iný mrav.
Doslova sa mi ešte nestalo, aby ma v restike alebo bare pýtali nejaký papier o očkovaní alebo test. Všade normálne prídem, objednám, najem sa posedím a čau. Rovnako ani v taxíku alebo buse.
Abyssko napísal:premrhana prilezitost, ci si nemal dost vina pre vsetky 4 ?Tak ja som chcel ist s kamkou na vino, vyjebali nas z restiky lebo ja neockovany, bez testu. Hovori ze mozme ist ku nej. Hovorim parada, konecne sa mi oplatilo ten test nemať. Skoda ze neppvedala ze byva s dalsimi troma kamkami😭
pablohablo napísal:Zacinalo to moc dobre, mohlo mi byt jasne ze mi zivot nasti do tvare a este ma to neha aj zlizatpremrhana prilezitost, ci si nemal dost vina pre vsetky 4 ?
Abyssko napísal:za to sa plati extranasti do tvare a este ma to neha aj zlizat