... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Len tak pre info to bol 70-nik co mal slabé srdce,inak skladník skupiny čo s tým obchodovala. To su verejnosti dostupné info...Nie som jeho advokát ani ľudskopravny aktivista ale tak trochu ucty aspoň k tým čo po ňom ostali. Jasne vedel čo robí ale aj tak to tebe nedáva právo sa vyjadrovať že fetak a zdochol....Daky fetak zobraty v ramci skupiny, kde je aj queen plackova chcipol na abstak vo vazbe. To zas bude v alejich nablito.Zabyly ho abi ho umlcaly!
starynovy napísal:+2Ty si kludne poplac ak si tak makky, ja niesom. Znicil urcite stovky ale skor tisícky zivotov ludom, ktory spadli do závislosti ale hlavne ich blizkym a detom, sancu na normálny zivot. Takze tak mu treba, kurve spinavej zdochnutej fetackej. :)
starynovy napísal:No hlavne on ich zničil...Ty máš už vo všetkom evidentne jasno. Hej poplakal som si ale nie nad nimTy si kludne poplac ak si tak makky, ja niesom. Znicil urcite stovky ale skor tisícky zivotov ludom, ktory spadli do závislosti ale hlavne ich blizkym a detom, sancu na normálny zivot. Takze tak mu treba, kurve spinavej zdochnutej fetackej. :)
starynovy napísal:Daj si studenú sprchu aby si sa schladil trochu. Nie nie je to moja rodina, kontext bol jasný a nebudem ďalej rozvíjať tuto debatuTo bola tvoja rodina, ci co sa tu trigrujes? Podla tvojej prijebanej "logiky", ked sa jedna o organizovanu skupinu, vina nieje na nikom, lebo to nerobil sam? Lol Vina je na kazdom z nich. Este mozes doplnit, ze to je chyba tych konzumerov a nie dealerov. V podstate ano ale preco je potom trestne distribuovat, ked to staci nekupovat? No preto, ze ludia su blbi a nemaju silu vole odolavat.
Jeho pozostali nech si spominaju v dobrom, ak maju na co. Pre mna to bola kurva, ktora iba zvysovala pocet spolocensky mrtvych ludi, ktori zase len podryvaju skupinove snazenie vacsiny tym, ze neprodukuju, iba vysavaju a/alebo kradnu.
Slavino napísal:Ide o 56-ročného Pavla Duchoňa, u ktorého počas policajnej razie našli 9 kíl pervitínu a 70-tisíc eur.Len tak pre info to bol 70-nik co mal slabé srdce,inak skladník skupiny čo s tým obchodovala. To su verejnosti dostupné info...Nie som jeho advokát ani ľudskopravny aktivista ale tak trochu ucty aspoň k tým čo po ňom ostali. Jasne vedel čo robí ale aj tak to tebe nedáva právo sa vyjadrovať že fetak a zdochol....