... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Ne o poliakovi z NFS.To hovoris o tom uctovnikovi?
starynovy napísal:wtf to si robia picu asiKed uz sme pri jebnutej katolibanskej orave..Pred ~2 tyzdnami sa zabil ten uctovnik na lambe, len kilometer odtial, na rovnakej ceste.. spomenul som si na tie polske curaky co sa hrali na NFS, ci uz hniju v base.. ktosi mi tvrdil ze hej. Zo sprav predvcera:
Poliaci zodpovední za smrť Oravčana nepoznajú svoje tresty ani po troch rokoch.
Od tragickej dopravnej nehody v Dolnom Kubíne prešli tri roky. Traja poľskí vodiči sú naďalej bez trestu a na slobode. Ich nebezpečná naháňačka na luxusných autách sa skončila zrážkou s protiidúcim autom, v ktorom zomrel 57-ročný nevinný otec rodiny z Oravského Podzámku.
„Vyšetrovanie v danej veci je fakticky ukončené. Väčšiu dĺžku vyšetrovania ovplyvnila potreba komplikovaného znaleckého dokazovania, najmä priebehu skutku, ako aj nárokom poškodených na náhradu škody,“ uviedol Martin Kokles, prokurátor a hovorca Krajskej prokuratúry v Žiline.
boborjelotor napísal:no aspon v niektorych pripadoch "bozie mlyny melu"secko je na poradku, ucitelka v miestnej skole, co pankhartom strhavala ruska z papule, lebo ona nebude ucit niekoho, komu nevidi do tvare odvcera lezi na kysliku. uprimne dufam, ze to prekona...nie len tak lahko, aby z toho bola chripocka, taky fajny long covid ked jej 10 mesiacov bude aj cista voda smrdiet ako hovno a aj po 3 mesiacoch bude unavena 5 minut po tom ako vstane rano z postele, ale uprimne dufam, ze sa do skoly vrati, zo mna bude taky skodoradostny aktivny "priatel skoly", ze tam pojde dobrovolne s tym tercikom strazit priechod pre chodcov pri skole len aby som jej kazde rano mohol zakyvat.
boborjelotor napísal:Nie vzdy to staci, pani co na jar lezala spolu aj s manzelom na kysliku a pan tam aj skonal, ona sa ledva z toho dostala, minule picovala mamke ci je tupa ze sa dala zaockovat lebo korona je vymyselsecko je na poradku, ucitelka v miestnej skole, co pankhartom strhavala ruska z papule, lebo ona nebude ucit niekoho, komu nevidi do tvare odvcera lezi na kysliku. uprimne dufam, ze to prekona...nie len tak lahko, aby z toho bola chripocka, taky fajny long covid ked jej 10 mesiacov bude aj cista voda smrdiet ako hovno a aj po 3 mesiacoch bude unavena 5 minut po tom ako vstane rano z postele, ale uprimne dufam, ze sa do skoly vrati, zo mna bude taky skodoradostny aktivny "priatel skoly", ze tam pojde dobrovolne s tym tercikom strazit priechod pre chodcov pri skole len aby som jej kazde rano mohol zakyvat.
starynovy napísal:Jebol by som ju do gulagu na 10 rokov na vystrahu.. drviva vacsina tychto kokotov by hned zabudla na tie svoje "pravdy" keby bolo riziko za ne ist sediet. Dojebat si zivot vymyslanim hoaxov len aby som bol zaujimavy na internete, to si este vedia spocitat, ze sa neoplati.