... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Lipo69
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 29. Septembra 2021, 20:56

kazdy sa smeje UK ako nemaju benzin a maju prazne regale (vratane mna). ALE deje sa presne to co lokalny chceli a to je to ze domaci maju mat poriadne platy, vychodnej europe stacilo dat tretinovy plat a domaci mohol tak srat rozky, teraz ked ich maju poriadne zaplatit tak je problem, ale aj k tomu dojde, UK si prechadza detoxom lebo preziva zmenu, neobhajujem brexit, ale pre lokalnych je to dobra zmena, dostanu dobry plat
kazdy nadava ako na zapade platia, ale vychod im robi len sluzbu ked makaju za drobne, uprimne bohvie ako to bude dalej
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 2. Októbra 2021, 15:31

lokdouny na majorke

Ľuďom v zasiahnutých oblastiach nariadili, aby mali zatvorené okná aj dvere a vo svojich domoch odpojili kúrenie či klímu, a zabránili tak tomu, že sa im do vnútra dostane vzduch z vonku.
Lockdowny už dlhšie platia aj v oblastiach San Borondón, Marina Alta, Marina Baja and La Condesa, pripomína Reuters.
####
som zvedavy, ci sa medzi nimi najdu osvietenci "hoax, ziadne sopky neexistuju, Sorosove zaplatene vizualne efekty a ohnostroje", "sopky sluzia na kontrolu obyvatelstva!"

fritolko
Auto: X3 E83

Pondelok, 4. Októbra 2021, 06:38

To nie je popol ale minidrony, ktore sa ti pri vdychnuti dostanu do obehu!!!!!!!!!!!!!!!!

fritolko
Auto: X3 E83

Utorok, 5. Októbra 2021, 12:47

"Na obvineného Jána Káľavského, bývalého šéfa operatívcov, vydali európsky a medzinárodný zatýkací rozkaz.Informovala hovorkyňa Špecializovaného trestného súdu."

Tento je na ktorej strane?

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Utorok, 5. Októbra 2021, 13:46

zjavne na nesprávnej

boborjelotor

Sobota, 9. Októbra 2021, 19:08

uz to vyzeralo, ze politika podkaraptskeho typu sa udomacnila aj na zapad od nasich hranic, ked sa zvyklo odstupit aj za diplomovu pracu bez reptania, mlademu to trvalo par dni ale predsa...

Sebastian Kurz odstupuje z postu rakúskeho kancelára. Oznámil to v sobotu podvečer. Jeho nástupcom by sa mal stať minister zahraničia Alexander Schallenberg.

pablohablo

Sobota, 9. Októbra 2021, 19:38

serial Superstore na flixe moze byt.

Lipo69

Nedeľa, 10. Októbra 2021, 01:08

„Moja krajina je pre mňa dôležitejšia ako ja,“
ako je mozne ze sme susedia tejto krajiny je mimo mna, nemusim pisat ako je to u nas
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

boborjelotor

Nedeľa, 10. Októbra 2021, 11:57

toto je tiez mile
Bývalý minister zdravotníctva zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO) kritizuje manažment pandémie, podľa neho má Slovensko najhorší nástup tretej vlny a s tým spojený rast úmrtí. Povedal to v TA3.

ziadne praskovacie lietadla, ziadne modlitby, ziadne nakupy vakcin so zmluvami, ktore si nikto neprecita, uplne jeho znepokojeniu rozumiem

boborjelotor

Pondelok, 11. Októbra 2021, 11:14

Ruské tajné služby počas vývoja ukradli vzorec vakcíny od spoločnosti AstraZeneca a v Rusku tieto poznatky následne použili na výrobu očkovacej látky Sputnik V. Tvrdí to britský bulvárny denník Sun s odvolaním sa na britské bezpečnostné zložky.
Ruská vakcína Sputnik V aj látka od firmy AstraZeneca používajú podobnú technológiu na základe oslabeného adenovírusu.
Vlani britské tajné služby hovorili o „95-percentnej istote“, že hackeri v službách Moskvy napadli počítačové systémy britských, amerických a kanadských inštitúcií, ktoré sa podieľali na vývoji vakcíny.
Britské bezpečnostné zložky teraz tvrdia, že kľúčové údaje o oxfordskej vakcíne ukradol osobne cudzí agent.
Úrad britského premiéra tieto informácie odmietol komentovať. (tasr, sun)

######
teraz neviem, ci by zverejnenie takejto spravy pred polrokom vakcinacii sputnikom pomohlo u odporcov obranneho rezimu alebo odradilo ten milion ludi, ktory sa udajne chcel sputnikom zastepit.

spekillant
Kraj: Trnavský

Pondelok, 11. Októbra 2021, 11:33

just lol
Obrázok
podla mna by to nechcel nikto. Slävieni by neverili, ze to je dostatocne Ruske, ostatni by to brali ako okopirovany fejk, šmel. Fakt super

spekillant

Pondelok, 11. Októbra 2021, 12:52

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milo ... omaci_rapc

wtf:
Podle neorologa [color=#102447]Martina Jana Stránského je prezident ve stavu, kdy už nebude schopen vrátit se do funkce prezidenta. „Je to strašně smutná situace převážně pro pana prezidenta. Z hlediska alkoholismu zůstane pacientem i nadále,“ řekl Stránský na CNN Prima News.[/color]

Zdroj: [color=#102447]https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman.A211010_120909_domaci_rapc[/color]

starynovy

Pondelok, 11. Októbra 2021, 13:04

Rusi.. Prdlajs, štvrtá ríša.
Prílohy
SmartSelect_20211010-165601_Chrome.jpg

boborjelotor

Pondelok, 11. Októbra 2021, 13:09

secko je na poradku, ucitelka v miestnej skole, co pankhartom strhavala ruska z papule, lebo ona nebude ucit niekoho, komu nevidi do tvare odvcera lezi na kysliku. uprimne dufam, ze to prekona...nie len tak lahko, aby z toho bola chripocka, taky fajny long covid ked jej 10 mesiacov bude aj cista voda smrdiet ako hovno a aj po 3 mesiacoch bude unavena 5 minut po tom ako vstane rano z postele, ale uprimne dufam, ze sa do skoly vrati, zo mna bude taky skodoradostny aktivny "priatel skoly", ze tam pojde dobrovolne s tym tercikom strazit priechod pre chodcov pri skole len aby som jej kazde rano mohol zakyvat.

spekillant

Pondelok, 11. Októbra 2021, 13:25

to je ten spolok pomatencov od Rostasa z Nitry, co napadaju predavacky v obchodoch? :D (viem ze nie, u nas by dezolati v zivote taku vlajku nedali dokopy). ale artwork pekny to treba uznat, aj kapitan emerika je v pozadi
https://www.startitup.sk/na-slovensku-v ... m-v-nitre/

vcera ma zas nastartoval jeden 'popredny' slovensky fitnesak, biohacker a polyhistor v jednom, na insta zdielal video nejakeho vedca/lekara? z US, ktory tam vravel, ze uz po prvych mesiacoch ockovania vidi extremny narast onko ochoreni a potratov. A, ze teda nesuhlasi s povinnym ockovanim pre zdravotnikov, lebo niekde v Argentine im doktor preventivne daval ivermectin a nenakazili sa. Tak vrazedne ockovanie je fuj, ale zrat odcervovacie tablety jak lentilky je ok, to uz nie je farmabiznis. Ked som sa spytal kde je tam kriticke myslenie, tak som bol oboznameny, ze vidim len to co mainstream rozkaze. Dobre no
EDIT:
boborjelotor napísal:
secko je na poradku, ucitelka v miestnej skole, co pankhartom strhavala ruska z papule, lebo ona nebude ucit niekoho, komu nevidi do tvare odvcera lezi na kysliku. uprimne dufam, ze to prekona...nie len tak lahko, aby z toho bola chripocka, taky fajny long covid ked jej 10 mesiacov bude aj cista voda smrdiet ako hovno a aj po 3 mesiacoch bude unavena 5 minut po tom ako vstane rano z postele, ale uprimne dufam, ze sa do skoly vrati, zo mna bude taky skodoradostny aktivny "priatel skoly", ze tam pojde dobrovolne s tym tercikom strazit priechod pre chodcov pri skole len aby som jej kazde rano mohol zakyvat.
just lol, dnes podruhe.
Mamka mi hovorila, ze v TT tiez hospitalizovali nejakeho extremneho odopieraca covidu. Ziadny covid neexistuje, dajte si tie ruska dole, no tak isiel na ventilator. Ale ze este aj na lozku vypisoval, ze sa ho snazia zabit v nemocnici a cele to je podvod.
U nas to vyzera ze to mlada doniesla domov z prace, kolegova cela rodina boli chyteni, caka na pcr. Zistili sme ze je problem ked som sa nesprchoval po ture so psom a mi hovori, ze jej nesmrdim :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 233 neregistrovaných