to je ten spolok pomatencov od Rostasa z Nitry, co napadaju predavacky v obchodoch?

(viem ze nie, u nas by dezolati v zivote taku vlajku nedali dokopy). ale artwork pekny to treba uznat, aj kapitan emerika je v pozadi
https://www.startitup.sk/na-slovensku-v ... m-v-nitre/vcera ma zas nastartoval jeden 'popredny' slovensky fitnesak, biohacker a polyhistor v jednom, na insta zdielal video nejakeho vedca/lekara? z US, ktory tam vravel, ze uz po prvych mesiacoch ockovania vidi extremny narast onko ochoreni a potratov. A, ze teda nesuhlasi s povinnym ockovanim pre zdravotnikov, lebo niekde v Argentine im doktor preventivne daval ivermectin a nenakazili sa. Tak vrazedne ockovanie je fuj, ale zrat odcervovacie tablety jak lentilky je ok, to uz nie je farmabiznis. Ked som sa spytal kde je tam kriticke myslenie, tak som bol oboznameny, ze vidim len to co mainstream rozkaze. Dobre no
EDIT:
boborjelotor napísal:secko je na poradku, ucitelka v miestnej skole, co pankhartom strhavala ruska z papule, lebo ona nebude ucit niekoho, komu nevidi do tvare odvcera lezi na kysliku. uprimne dufam, ze to prekona...nie len tak lahko, aby z toho bola chripocka, taky fajny long covid ked jej 10 mesiacov bude aj cista voda smrdiet ako hovno a aj po 3 mesiacoch bude unavena 5 minut po tom ako vstane rano z postele, ale uprimne dufam, ze sa do skoly vrati, zo mna bude taky skodoradostny aktivny "priatel skoly", ze tam pojde dobrovolne s tym tercikom strazit priechod pre chodcov pri skole len aby som jej kazde rano mohol zakyvat.
just lol, dnes podruhe.
Mamka mi hovorila, ze v TT tiez hospitalizovali nejakeho extremneho odopieraca covidu. Ziadny covid neexistuje, dajte si tie ruska dole, no tak isiel na ventilator. Ale ze este aj na lozku vypisoval, ze sa ho snazia zabit v nemocnici a cele to je podvod.
U nas to vyzera ze to mlada doniesla domov z prace, kolegova cela rodina boli chyteni, caka na pcr. Zistili sme ze je problem ked som sa nesprchoval po ture so psom a mi hovori, ze jej nesmrdim :)