... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 29. Septembra 2021, 13:46

spekillant napísal:
Nech si akákoľvek žumpa, vrah, ojebavac, tyran, podvodník, môžeš si byť istý že na Slovensku nájdeš ľudí čo ti budú fandiť.
instantne ma napadol namet na novy merch teplakovych suprav s logom #allForZuzana ](*,)
Naposledy upravil/-a Slavino v Streda, 29. Septembra 2021, 13:48, upravené celkom 1 krát.

spekillant
Kraj: Trnavský

Streda, 29. Septembra 2021, 13:46

starynovy napísal:
Co ja viem.. prijebani zbytocnici influenceri su celebritami dnesnej doby. Mna skor fascinuju fanusikovia takeho Černaka, pripadne u "bratov" Kajínka. Daj si na YT nejake video s Černakom a najdes tam kokotov od popieracov toho, ze je usvedceny vrah a podvodnik, cez fanbois, ktori vytekaju nad tym, aky frajer bol/je, po vykrikovacov aby ho pustili ale to sa prelina s tymi prvymi.. jE to CElE NASiTe mIkI nIC NEsPraVIl PRauDa sa UKAze. Ale u nas ten Černak az tak nechytil.. Kajínek je u ceskych vypatlancov echt celebrita, ma YT kanal kde maju videa priemerne tak 40k pozreti a ma 45k subscriberov, co je socialne mrtvej platforme ako jewtub celkom pohodne.

ale nedalo by sa to klasifikovat ako nejaka novodoba psychicka porucha, vzhliadat tu k nejakym primitivom, ktorych kariera je postavena na retusovanych fotkach na instagrame? Mne nedochadza ten zmysel toho.

Ano o tom Kajinkovi som to pocul este davno pradavno, tusim aj v telke bola reportaz, ze mu zeny posielaju liebesbriefy. Fakt asi nejaky celonarodny utlacatelsky komplex, velebit vrahov a hajzlov. Kkt ceckaty boomer vo vytahanom tielku, ideal naroda.
Cernak by sa aj chytil, zhodou okolnosti som v puberte stretaval chlapcov z vedlajsej dediny, co uz vtedy isli v pikobiznisoch, steroidoch a picovinach. Cernak a Escobar velke vzory, len casom asi nesli veci podla predstav lebo chlapci zmizli z radaru. Odhadujem ze urcite percento z nich skoncilo nadobro niekde v chladku, s takym substratom tazko vybudujes kult osobnosti no

spekillant

Streda, 29. Septembra 2021, 13:49

Slavino napísal:
instatne ma napadol namet na novy merch teplakovych suprav s logom #allForZuzana ](*,)
#FreePlackova
ako ver tomu, daj niekde spravit nejake hnusne neforemne teplakove supravy z vietnamu v ohyzdnej ruzovej farbe s takymto napisom/hashtagom, a ludia ti ruky odtrhnu.
Klub, nezainvestujeme do toho spolu a nerozdelime zisk?

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 29. Septembra 2021, 13:52

neviem ci si si vedomy toho, ze ked ten merch objednas, kupis a nepredas, ze ho nebudes moct vratit ;)

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive

Streda, 29. Septembra 2021, 13:55

spekillant napísal:
#FreePlackova
ako ver tomu, daj niekde spravit nejake hnusne neforemne teplakove supravy z vietnamu v ohyzdnej ruzovej farbe s takymto napisom/hashtagom, a ludia ti ruky odtrhnu.
Klub, nezainvestujeme do toho spolu a nerozdelime zisk?
to znie ako biznis plan \:D/

spekillant

Streda, 29. Septembra 2021, 14:05

boborjelotor napísal:
neviem ci si si vedomy toho, ze ked ten merch objednas, kupis a nepredas, ze ho nebudes moct vratit ;)
tak co, na zahradu zberat srackobomby po psovi to bude dobre, to vynosim.
Aj tak neverim tomu, ze by sa to nepredalo. Ak moze ist predrazeny kolagen na dracku, nechutne supravy Cocaine&caviar, predrazene ruska, tak s trochou spravneho influencerskeho marketingu to musi byt cisty zisk.

Slavino napísal:
to znie ako biznis plan \:D/
treba rychlo zaregistrovat znacku Pikenko&Treska a rozbehneme to :D

boborjelotor

Streda, 29. Septembra 2021, 14:13

lenze to nie je ako predavat Star Wars merch v emerike na komikone, ouce jej kokotiny kupuju lebo je to OD plackovej, nie O plackovej.
#edit

ale som vcelku prekvapeny, ze internety este nespravili nejaky plackovej remix na dubravku https://www.youtube.com/watch?v=NLswNLLdr9g

spekillant

Streda, 29. Septembra 2021, 14:22

podla mna precenujes rozlisovaciu schopnost substratu, ci OD alebo O plackovej je pod ich mentalne kapacity. Hlavne teraz za cerstva, ked ich ovladaju emocie...

ahaha boze ten song som nepocul vecnost, legendarna vec

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 29. Septembra 2021, 14:35

Boha, otvarat ten chujtub na mobile bez adbloku.. Ale to budu nejake sedlacky, kazda poriadna hoe vie, ze "gaming" sa streamuje na twitchi.
Prílohy
SmartSelect_20210929-153411_YouTube.jpg

starynovy

Streda, 29. Septembra 2021, 15:07

spekillant napísal:
podla mna precenujes rozlisovaciu schopnost substratu, ci OD alebo O plackovej je pod ich mentalne kapacity. Hlavne teraz za cerstva, ked ich ovladaju emocie...

ahaha boze ten song som nepocul vecnost, legendarna vec
Nech sa paci, chod na gomerch ako kazdy jebek a jeho insta frajerka a daj si vyrobit co len chceš, s tym, ze ti oni riesia komplet logistiku. .. O nic viac sa nestaras. Ked to pride z ciny, jebnu na to 1000% a zarobeno.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70

Streda, 29. Septembra 2021, 15:19

Slavino napísal:
instantne ma napadol namet na novy merch teplakovych suprav s logom #allForZuzana ](*,)

ja zas pevne dufam ze natocia o tom nejaku docuseries jak netflix robieva :-D to by som si velice pozrel, ze jak to zacalo, jak to prebiehalo, a potom aj odpocuvanie, sud atd.. :-D

spekillant napísal:
Ano o tom Kajinkovi som to pocul este davno pradavno, tusim aj v telke bola reportaz, ze mu zeny posielaju liebesbriefy. Fakt asi nejaky celonarodny utlacatelsky komplex, velebit vrahov a hajzlov. Kkt ceckaty boomer vo vytahanom tielku, ideal naroda.
Cernak by sa aj chytil, zhodou okolnosti som v puberte stretaval chlapcov z vedlajsej dediny, co uz vtedy isli v pikobiznisoch, steroidoch a picovinach. Cernak a Escobar velke vzory, len casom asi nesli veci podla predstav lebo chlapci zmizli z radaru. Odhadujem ze urcite percento z nich skoncilo nadobro niekde v chladku, s takym substratom tazko vybudujes kult osobnosti no
to tiez neni nic nevidane, videl som uz x dokumentov a filmov a vselicoho o tedovi bundym a tam boli realne zabery zo sudneho procesu a sala plna vselijakych pic co boli donho zalubene a prisli mu fandit na proces :-D aj napriek tomu co zabil 70+ zien v ich veku :-D
ale na cernakov film sa celkom tesim, hadam to bude dobre natocene
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

pablohablo

Streda, 29. Septembra 2021, 15:25

<>
Prílohy
6DD491FB-0F79-418E-A589-2EF30F668C55.jpeg

starynovy

Streda, 29. Septembra 2021, 15:56

No jo vlastne.. ked si predstavis pocuvat hodiny kvakania v kysuckej tryhard presburčine. No boha. :D

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Streda, 29. Septembra 2021, 19:13

YouTube bude odstraňovať antivaxerské videá

boborjelotor

Streda, 29. Septembra 2021, 20:28

https://www.bbc.com/news/uk-58729653

brexit powah!
firmy "dovolte nam zamestnat gastarbeiterov z Rumunska!"
UK "dajte domacim vyssie platy"
firmy "dali sme, nechcu to robit"
"UK" "pojebte sa"
hned situaciu samozrejme vyuziva slovenska unia autokokotov, posmelena uspechmi z jedinych uspesnych protestov mimo '89 a Kuciakovskych, kedy zablokovali na jeden den Roznavsku a Fico okamzite znizil dane na naftu a spravil na 10 rokov zo Slovenska dechtovu velmoc, hovori nieco o 20000 vodicoch, co si neobnovilo vodicaky. Nejako zabudli na to ako zas brojili, ked mali platit vodicom diety a dorovnavacky geolokalnych platov, ked jazdili nasi vodici do Nemecka a mali dostavat 10 ecka na hodinu pocas jazdy v DE.
cital som dnes aj o rusnovodicoch, cloveka neznaleho pomerov prekvapi, ze zssk ma 1200 rusnovodicov, neviem preco mi to prislo ako prekvapivo vysoke cislo, clovek vnima len tie rychliky co kazde 2 hodiny prejdu okolo a nic viac, ale odpoved zssk na "zvyste im platy" = ale to by sme museli zvysit platy plosne aj ostatnym zamestnancom.
nuh doy!
este bude veselo najblizsie roky v doprave a sluzbach.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných