... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:instantne ma napadol namet na novy merch teplakovych suprav s logom #allForZuzanaNech si akákoľvek žumpa, vrah, ojebavac, tyran, podvodník, môžeš si byť istý že na Slovensku nájdeš ľudí čo ti budú fandiť.
starynovy napísal:Co ja viem.. prijebani zbytocnici influenceri su celebritami dnesnej doby. Mna skor fascinuju fanusikovia takeho Černaka, pripadne u "bratov" Kajínka. Daj si na YT nejake video s Černakom a najdes tam kokotov od popieracov toho, ze je usvedceny vrah a podvodnik, cez fanbois, ktori vytekaju nad tym, aky frajer bol/je, po vykrikovacov aby ho pustili ale to sa prelina s tymi prvymi.. jE to CElE NASiTe mIkI nIC NEsPraVIl PRauDa sa UKAze. Ale u nas ten Černak az tak nechytil.. Kajínek je u ceskych vypatlancov echt celebrita, ma YT kanal kde maju videa priemerne tak 40k pozreti a ma 45k subscriberov, co je socialne mrtvej platforme ako jewtub celkom pohodne.
Slavino napísal:#FreePlackovainstatne ma napadol namet na novy merch teplakovych suprav s logom #allForZuzana
spekillant napísal:to znie ako biznis plan#FreePlackova
ako ver tomu, daj niekde spravit nejake hnusne neforemne teplakove supravy z vietnamu v ohyzdnej ruzovej farbe s takymto napisom/hashtagom, a ludia ti ruky odtrhnu.
Klub, nezainvestujeme do toho spolu a nerozdelime zisk?
boborjelotor napísal:tak co, na zahradu zberat srackobomby po psovi to bude dobre, to vynosim.neviem ci si si vedomy toho, ze ked ten merch objednas, kupis a nepredas, ze ho nebudes moct vratit
Slavino napísal:treba rychlo zaregistrovat znacku Pikenko&Treska a rozbehneme toto znie ako biznis plan
spekillant napísal:Nech sa paci, chod na gomerch ako kazdy jebek a jeho insta frajerka a daj si vyrobit co len chceš, s tym, ze ti oni riesia komplet logistiku. .. O nic viac sa nestaras. Ked to pride z ciny, jebnu na to 1000% a zarobeno.podla mna precenujes rozlisovaciu schopnost substratu, ci OD alebo O plackovej je pod ich mentalne kapacity. Hlavne teraz za cerstva, ked ich ovladaju emocie...
ahaha boze ten song som nepocul vecnost, legendarna vec
Slavino napísal:instantne ma napadol namet na novy merch teplakovych suprav s logom #allForZuzana
spekillant napísal:to tiez neni nic nevidane, videl som uz x dokumentov a filmov a vselicoho o tedovi bundym a tam boli realne zabery zo sudneho procesu a sala plna vselijakych pic co boli donho zalubene a prisli mu fandit na procesAno o tom Kajinkovi som to pocul este davno pradavno, tusim aj v telke bola reportaz, ze mu zeny posielaju liebesbriefy. Fakt asi nejaky celonarodny utlacatelsky komplex, velebit vrahov a hajzlov. Kkt ceckaty boomer vo vytahanom tielku, ideal naroda.
Cernak by sa aj chytil, zhodou okolnosti som v puberte stretaval chlapcov z vedlajsej dediny, co uz vtedy isli v pikobiznisoch, steroidoch a picovinach. Cernak a Escobar velke vzory, len casom asi nesli veci podla predstav lebo chlapci zmizli z radaru. Odhadujem ze urcite percento z nich skoncilo nadobro niekde v chladku, s takym substratom tazko vybudujes kult osobnosti no
YouTube bude odstraňovať antivaxerské videá