... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:Skus to vysvetlit rodinam tychto vojakov.Není sú elita, to len k tomu, že kým ľudia neuvidia, nebudú sa chcieť očkovať. Lebo sú to ľudia v styku s chorými a aj tak sa nechcú očkovať.
kkt1 napísal:toto mi hovoril kamarat co zacal v poistovnictve, nejaky zmluvny lekar mu spominal, ze koncom 2019 bol podozrivy narast v pocte zapalov pluc. Znama bola november/december na sluzobke v Cine, po navrate tiez mala tyzden silne horucky.Inak co sa tyka korony, moja znama doktorka vravi, ze podla priznakov ktore ma covid, podla toho co vytvara na plucach a ine veci v organizme si pozerali spatne diagnozy pacientov a su si 100 percentne isti, ze covid sme na SVK mali uz v roku 2019 v novembri. Nie v marci 2020 ako sa hovorilo. Teraz to uz vraj vedia vyhodnotit uplne presne.
pistacik11:Ja poznám aj vojakov, čo chodia pomáhať do nemocníc, ale povedali, že sa očkovať nedajú, že sa radšej hodia na PN, ako, že sú prechladený, že vtedy sa očkovať nesmie (či je to pravda netuším) . Pár sestričiek či doktorov, čo som sa bavil, sa vyjadrili podobne, takže není to len o tom, že iba stoka a kotlebovci sa nechcú dať očkovať.
Ja osobne mám len povinné očkovania, v živote som si nedal nič naviac, nezerem žiadne vitamíny, ani doplnky a nikdy mi nič nebolo, tak na čo, keď imutny systém funguje aj bez toho.
Zato ľudia, čo sú za mega ultra na higienu, vitamíny a doplnky hádžu do seba každý deň, chodia sa očkovať na všetko možné aj tak sú 3x do roka v posteli s horúčkami. Moja sestra bol niekedy tiež ten prípad. Prestala jesť kúpne doplnky, viac ovocia a zeleniny a zrazu jej problémy skončili.
pistacik11 napísal:ty ale stale neviem co si chcel povedat tymi vojakmi a sestrami :-/ neviem ale ked clovek ktory je v prvej linii a denno denne s tym robi a vidi tych ludi trpet a stale tvrdi ze sa neda zaockovat z nejakeho prijebaneho dovodu, tak to ma v hlave fakt nasrate a moze mat povolanie ake len chce. taky mam ja nazor na tych ludi, jednoducho pozri sa okolo seba, alebo sa pozri jak to vyzera vo svete, bohuzial jedine riesenie momentalne je ta vakcina, a jebat svoje predsudky a priority, tu sa jedna o narody dpc, jak si to nemozes uvedomovat?Není sú elita, to len k tomu, že kým ľudia neuvidia, nebudú sa chcieť očkovať. Lebo sú to ľudia v styku s chorými a aj tak sa nechcú očkovať.
Nech si každý robí podľa seba bez podmienok. Jedinú by som nechal, kto sa zadočkuje nemusí mať rúško a hotovo.
Veď už teraz môže ísť pozitívny z domu na nákup, stačí mu ffp2 a rukavice. Karanténu nemusíš mať 10 dní, stačí negatívny test. Kontakty sa už nehlásia na hygiene. Čo vírus zoslabol, že sa to už robiť nemusí?