... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Pistovci su trosku smahnuti kotlebovcami ocividneKokotina, pistovci to doma mali, tucni, chori, cukrovkari sto rocni.. Nic im neni.
PKuncik napísal:Tož ale vy máte ještě daleko od doby, kdy certifikovaný homeopat řídí v ČR vývoj vakcíny proti Covid. Což se jaksi nepovedlo. Tak daleko a tak v prdeli ještě nejste.
filipe46 napísal:Haha 😀 cez sviatky som sa rozprával s dobrým známym ktorý je s vodou okolností hasič, pýtam sa či sa ide očkovať, odpovedá nie, to nieje až také hrozné. V tom diskusia skončila, vedel som že vyštudoval Hotelovú akadémiu odbor kuchár čašník. Celá zbrojnica zastávala takýto názor, nik sa nenahlásil na očkovanie. Takže len toľko ku štátnym zložkám.
starynovy napísal:Jj bokom má ešte ďaľšie dve roboty, majú 24 hodinovú službu a potom 2 dni voľnaNechcel som aby tu prisiel dobrovolny hasic povedat, ze mu nesiahame po clenky.. ale poznam 2 hasicov v DK a su to ultra kokoti, co je dost zvykle na orave ale este jedna otravna vlastnost u hasicov.. vela casu, sa im to nejako strieda, tie sluzby. Tak kokot bere hasicsky plat ale popri tom obaja robia este 2-3 roboty, samozrejme nic poriadne. Tiez znamy robi vsetko vsade?
starynovy napísal:Vcera na SRO1 hovorili, ze cesko je v nakazenych per capita PRVE na svete.. tak gratulujem. Ale zase piate v umrtiach, este trochu snahy nech je to svetovy sampion!
PKuncik napísal:#-o to je retard.. ocividne ma v plane vyhubit cesku populaciu aby slovaci mohli prebrat aj ceske uzemieAndrejko vravel, že sme “The best in Covid”