... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 2. Januára 2021, 19:48

Lučanského zranenia vyvolali viaceré špekulácie. Už 10. decembra najprv portál týždenníka .týždeň a s odvolaním naň aj ďalšie médiá napísali, že Lučanský mal vo väzbe „potýčku“.
Túto informáciu neskôr korigovali s tým, že sa žiadna potýčka nepreukázala, táto fáma sa však už dostala do sveta.
Po Lučanského smrti k jej ďalšiemu šíreniu pomohol bývalý novinár Milan Žitný, ktorý v rozhovore pre Pravdu povedal, že Lučanského údajne „zbili a dokopali dozorcovia“ kvôli tomu, že v cele údajne porušil niektoré predpisy.

###
ale nieeee, to nemohol byt TEN rozviedcik Zitny, ktoreho si chup44 tak rad vzdy precita (s vynimkou textov, kde ocividne siri kokotiny, kedy "to vlastne ani necital").

starynovy
Kraj: Zahraničie

Sobota, 2. Januára 2021, 19:53

Neviem ci si si to cital, ze tam boli bez rusok.. navyse sa tam ides obcovat s neexistujucou kokotinou, to je tak zbytocna aktivita, ze aj chodenie vypisovat na klub je proti modleniu sa na nobeolvku za vedu. Takze neospravedlnuj mi tu nabozenskych kokotov skurvenych, ktory sa tam po sebe valaju bez rusok a piju z jedneho kalichu milenku za 0,99€. Zvlast v kontraste s chodenim do prirody kde je koncentracia ludi na m2 1000000x nizsia, alebo lyzovanie v maske atd. atd. Papalasizmus mam v pici, sa tu mozme vsetci opustit na uroven jednotlmicoveho kokota alebo e38nacka lebo vsak aj oni su jebnuti, co ja sa budem namahat byt normalny ne.. pici uz.

pyranes

Sobota, 2. Januára 2021, 22:26

kks kedysi chodila na stv1 zaujimava seria dokumentov mafia na slovensku.. velmi rad som to sledoval.. dokonca som to prebehol este raz ked to skoncilo...
aj by som si to teraz pozrel ale bybsom grcal leby som tam videl Totha a Zitneho ako tam rozpravali co a ako a teraz si ich spojim s aktualnymi suvislostami tak ta seria pribehov zial straca cely zmysel

boborjelotor

Sobota, 2. Januára 2021, 22:44

a co by si chcel od "dokumentu" a "knihy", ktore napisal Gusto Murin, ..Gustav, co by potreboval ustav? mne sa dostala do ruky ta jeho kniha Mafia na Slovensku pred par rokmi, ked som netusil, kto to je, a po 20 stranach som to musel odlozit, nie len preto, ze sa to nedalo citat, lebo vetnu skladbu ma ako dumb&damper, ale preto, ze to bolo podobne prijebany narativ asi ako ked pan minister Posledny Kriziak pisal clanky o Pente.

Chujsto Murin napisal v lete aj toto (svoju karieru spisovatela sa rozhodol pozdvihnut na vyssiu uroven a pise pre Banasovej oblubeny magazin Zem a Vek)
Očkovanie špecifickou vakcínou proti špecifickému vírusu je prevencia. Opakujem – prevencia! A načo vám je prevencia na niečo, čo už bolo?! Veď je to tisícročia tá istá a desiatky rokov vďaka vede objasnená zákonitosť. Každá takáto pandémia sa zjavuje na jar a trápi nás do prvých horúcich letných dní, kedy sama „vyhasne“. Nech robíme, čo robíme, výsledok je rovnaký. Nová vakcína sa nedá vytvoriť z neznámeho „agens“, ale z vírusu (jeho oslabenej verzie), ktorý tu už bol.

pyranes

Nedeľa, 3. Januára 2021, 09:23

pre mna to bolo skor zaujimave. som rocnik 92 a pozeral som s 'uzasom' ako tu denne vybuchovali auta. Ja som to nezazil tak som o tom nic netusil no.
Fuha to som netusil. Ja som od neho knihy precital tuto tematiku mam rad zial podporovat ho nebudem ked som sa toto dozvedel.

starynovy

Nedeľa, 3. Januára 2021, 12:26

Jojo, sumrak bossov je dobry pořad.. dobre sa to pozera ale neustale dristanie potkana totha, šoltesa, milana "vsadebol" reichela treba brat s rezervou na dva tlmice.

boborjelotor

Nedeľa, 3. Januára 2021, 19:20

Kotlebovci mali na dnešné stretnutie v sídle strany výnimku, informovala televízia Markíza. V centrále vraj riešili zmenu organizačnej štruktúry.
Zasadnutie preverila polícia, ktorá televízii potvrdila, že išlo o pracovné stretnutie, na ktoré dostala ĽSNS v čase zákazu vychádzania výnimku.
Do sídla strany prišli desiatky členov, mnohí bez rúšok. Straníci neobišli z pracovného zasadnutia skrátka. Mnohí vychádzali s mäsovými konzervami s logom strany.

ale kapustu nedostali, ako budu teraz prekladat teraz kolozvar
taketo stretnutia bez pandemickych opatreni vysoko schvalujem, za podmienky, ze sa nebudu stretavat s inymi ludmi ako so sympatizantami nackov, by som im dovolil stretavat sa kazdy den.

starynovy

Pondelok, 4. Januára 2021, 00:28

Ma to jednu chybu, v nemocnici nebudu pozerat stranicky preukaz.. takze ta moze vajce "A" krupa pripravit o postel, potom budes spat kdesi na zemi, lebo dostavali polske konzervy, nalepky a vo vyrivke si robili picu z korony.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 4. Januára 2021, 01:33

cele opatrenia a snaznie mozu ist do pice, ked tu stale meinstrimove media budu pisat taketo clanky :
MIMORIADNA správa: Vo Švajčiarsku zomrel človek zaočkovaný COVID vakcínou!

az hlboko v textu sa pise k veci :
Nebolo bezprostredne známe, či smrť tejto osoby súvisí s očkovaním.

Švajčiarsky regulačný úrad pre lieky Swissmedic v stredu potvrdil správy, že v krajine zomrela 91-ročná osoba päť dní po zaočkovaní vakcínou proti ochoreniu COVID-19. Nič však podľa neho nenasvedčuje tomu, že by úmrtie súviselo s očkovacou látkou, informovala agentúra AFP.

Kokotizmus nad kokotizmus, ked je tresne sirenie poplasnych sprav, ma byt rovnako trestne aj toto.
Prijebanych min30% substratu slovenskeho, co neudrzi myslienku dlhsie nez akvariova rybka, si precitaju leda nadpis, a uz budu zhavit klavesnice, sdyelat kim nesmasu!!!1!
Od nejakeho Zem$Vek by to clovek tak nejak cakal (ze vraj im zase FB zrusil hovnomet), pricom uz aj ich dosah je presne o 100% vyssi nez by mal byt. Ale ked takuto spravu zdielaju viacere "standartne" bulvarne platky, uz je niekde problem.
Potom ti tu ide operator vyroby vysvetlovat ako on neveri na vakcinu, pana boha nanebovzateho.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Pondelok, 4. Januára 2021, 09:39

mna viac zaujima, preco citas plusku :). , redakcia, z ktorej este aj Zitneho zena odisla radsej do TA3, ved to je ako poslat fakturu do Bobrovca a ocakavat jej uhradu.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 4. Januára 2021, 11:15

pri tebe clovek musi mat nepriestrelne alibi.
Plusku som si precital presne prvy a posledny krat, ked som otvoril ten clanok.
K tej informacii o Svajciarovi umretom po ockovani som sa dostal tak, ze nejaky moj znamy komentoval na FB clanok s rovnakym titulkom, len uverejnenom na portali EReport. Kedze sa dany portal javi na prvy pohlad ako mierne konspiratorsky/antisystemovo orientovany, googlil som, akym stylom o tejto udalosti informovali ine media. Pluska bola prva z vysledkov vyhladavania, neprekvapivo s prijebanym titulkom. Uz aj Cas.sk druhy v poradi mal titulok formulovany menej polarizacne.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Pondelok, 4. Januára 2021, 11:28

ereport je Flasik, este v den ked Banasa brali do nemocnice tak pisali, ze sa z chripocky uzdravil :)
Flasik zostal odkazany na socialku = prijmy a majetky, na ake bol zvyknuty uz nie sa. Musel predat lodicku, chaticku v Rakusku, Monika sa nanho vysrala, tak Fedorko sa nechal vymenovat za sefa predstavenstva v golfclube v Baci, aby Kocnerovi dohliadol na ukradnuty majetok, a zacal vydavat tento platok... otazka je, kto to plati.
vydavaju tlacove spravy prezlecene za clanky, kradnu bulvar a do toho premiesaju kokotiny ked im to vyhovuje.

starynovy

Pondelok, 4. Januára 2021, 15:09

Odznaky #allformilan objednane?

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Pondelok, 4. Januára 2021, 15:22

3,5€ kus plus postovne a balne. Tieto odznaky urcite neboli vyrobene na slovensku. Tu ta taky vyjde 20 centov.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Utorok, 5. Januára 2021, 00:12

Kto bude chcel von, tak bude musieť si ísť pre čip

Pandémia však zrejme zmení pravidlá hry. Cestujúci bažiaci po zážitkoch si so sebou budú musieť pribaliť ešte jeden dokument. Digitálny očkovací pas, ktorý potvrdí, že človek je zaočkovaný proti koronavírusu, by mohol v budúcnosti slúžiť ako priepustka do zahraničia aj na množstvo hromadných akcií

https://finweb.hnonline.sk/zahranicna-ekonomika/2275183-za-hranice-po-vpichu-brusel-kresli-novy-pas
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných