... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RTG napísal:Citaj poriadne, pisal o renaulte. Ale ked uz sme pri tej cennikovej cene - co za to ma u premie? Taka 3er za cennikovych 38 bude akurat v SSE, s najslabsim motorom a manualom - ostane sice este na plnu nadrz a mozes zobrat zabu na last minute do chorvatska a vcul prachy rovnako fuc. Z mojho pohladu je ktorykolvek z tych francuzov lepsia volba za take prachy.
Maco napísal:popici :-O to ma presvedcilo tiez, ocividne mas francuzov odjazdenych do bodkyVsak ako nech kazdy robi so svojimi penazmi co chce ale proste francuza nebrat. Jedine pohladne auto je ta 508 a tam to zacina a konci. Ostatok spatny od von, od dnu, kokocke motery a kokockejsie prevodovky. To ozaj len ako sluzobne auto ktore nemusis ty platit.
Maco napísal:Dajú do každého svetla airbag a budeTak vyklapacky zarazili kvoli bezpecnosti takze v dnesnej dobe ked sa ma kapota pri kontakte s chodcom premenit na makku postel a uvarit mu trojchodovu veceru bohvie ako im to prejde.
Muskovi podla mna nebude treba aby ho velke automobilky odjebali svojimi EV vozidlami. On sa sikovno odjebe aj sam.