... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chup44 napísal:=D>To už je ako telenovela alebo Dallas...
A že to nejde aj dnes!!! Milión palcov hore za vyklápacie svetlá
http://www.auto.cz/de-tomaso-pantera-2019-ares-design-desetivalec-lamborghini-ma-vyklapeci-svetla-123697
Fuxxo napísal:Podľa tých “špionážnych” fotiek to bude vyzerať ako menšia 5er a tým pádom aj menšia 7er. Ako nič proti tomu dizajnu, len sa bojím, aby to nebolo ako u Mercedesu, že človek už pomaly nerozozná rozdiel medzi C,E a S...nesmakuje ani mne veru..
ale uz by mohli predstavit tu zasranu G20 konecneeee
Fuxxo napísal:trebars zozadu vyzeraju sedany f10 a f30 velmi podobne, ja mam bezne problem to rozoznat zo vzdialenosti vacsej ako trebars 30m. akurat na f10 svetle vzadu je o jeden svietiaci pruh viac tak to je pre mna smerodajnenormalne bezny clovek ma s tym asi problem to je pravda, ale myslim si ze medzi D3 ma bmw najviac odlisnosti
PristineShip napísal:foku me, to jak?f10 a f30 som nemal nikdy problem rozoznat, zato g30 a f10 ak je to auto cierne mam teda obcas problem rozoznat aj z 10 metrov.
dnes isiel predo mnou kus cesty novy Skovy merkedes a fakt som zozadu nevedel, ci je to E alebo S, tie male svetielka zadne posunute dostredu to auto opticky velmi zmensuju.