... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

bmwmpower82
Auto: Mondeo
Kraj: Bratislavský

Re: Novinky vo svete automobilizmu, testy automobilov!

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 07:58

Ja som mal pozicanu tu 1.6 benzin pojde urcite dobre, ale myslim ze realne by som urcite siel do 508 bez vahania.

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 12:30

38k za pežó? Neni jednoduchsie spalit tie prachy?
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 12:52

Citaj poriadne, pisal o renaulte. Ale ked uz sme pri tej cennikovej cene - co za to ma u premie? Taka 3er za cennikovych 38 bude akurat v SSE, s najslabsim motorom a manualom - ostane sice este na plnu nadrz a mozes zobrat zabu na last minute do chorvatska a vcul prachy rovnako fuc. Z mojho pohladu je ktorykolvek z tych francuzov lepsia volba za take prachy.

revenge
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 13:13

RTG napísal:
Za ake prachy je to TOP volba? Sedel si uz v trojke a nebodaj ju aj riadil? Kamos mal dvojku a povazoval som to za jedinu obstojnu skodovku. Kolega ma trojku a cudujem sa, ze sa osobne bol sefovi vyplakat ze taku kokotinu chce. Radsej lepsie vybaveneho golfa(a to cely VAG koncern povazujem za priemerne auta za vysokonapriemernu cenu) ako superba za rovnake prachy. Este aj moj pezot z nizsej strednej kupeny sukromne + DPH stal menej a je daleko na vyssej urovni ako ten jeho konkretny superb (samozrejme okrem miesta na nohy vzadu)

Podla mna je superb to iste jak passat a ten je tusim vyssie jak golf :D Samozrejme myslím tie najviac nabité autá

RTG

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 13:27

Chod si pozriet vybaveny superb a vybaveny passat - rozdiel tam stale je. Ale skor som mal na mysli cenu a vlastne aj ten posledny prispevok o tom hovori. Ked mas vela penazi, neriesis. Ked mas penazi ale malo/primerane a si niekde na hranici triedy, tak za mna radsej auto o triedu dole ale nabite ako auto o triedu viac a chyba tam skoro vsetko.

Maco

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 14:03

Renó, Pežó, Sitchroen... Rovnaka pica nehodna tolkych penazi. To nech sa na mna nikto nehneva vzdy boli a vzdy budu auta kde davat za to viac ako 20k z vlastneho je cire blaznovstvo.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

PristineShip

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 14:09

pice macik ale uz si seres do chrapy, pretoze ziaden reno, pezo ani shitroen nerobi poslednych 10 rokov ani jedno auto horsie ako najlepsie Suzuki v ponuke...kere si chcel manke kupit.

Maco

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 14:18

Neserem, hovorim nad 20k, do toho sa zmesti aj novy kitroen kaktus s kokockyma pruzinama.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

PristineShip

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 14:22

a co robi francuzske auta do 20k lakotne a nad 20k fakotne?

Maco

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 14:26

Vsak ako nech kazdy robi so svojimi penazmi co chce ale proste francuza nebrat. Jedine pohladne auto je ta 508 a tam to zacina a konci. Ostatok spatny od von, od dnu, kokocke motery a kokockejsie prevodovky. To ozaj len ako sluzobne auto ktore nemusis ty platit.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 15:30

A teraz sem napíše nejaký majiteľ RR alebo Bentley že všetko ostatné je na *** a nebrať nic iné... To je taký názor typický krčmový....

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 15:44

Maco mas drtive argumenty. Presvedcil si ma :)

Maco

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 16:10

Ale ja tu nemusim nikoho presviedcat :D Ako som pisal nech si kazdy mina svoje prachy po svojom. Pre mna proste francuzi nie su hodne dat za nich viac ako 20k. Vsak jedine dalsie ako tak schopne auto je traveller a ked spravis tri kliky v konfiguratore tak vidis ze si na urovni 40-50k. To uz ozaj pojdes do toho multivana ako do tohoto...
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

RTG

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 17:37

A spravis dalsie 3 kliky v multivane a si na 60k a ani nemihnes. Ono to je vzdy o tej volbe. Ukaz kde je konkurencia nizsie? Posraty 318i Touring s automatom s vykonom mojej 1.2 len zacina na cene, kde uz vsetci francuzi prakticky skoncili. Vnutri na urovni fabie. Jednoducho su cenove hladiny, kde nema zmysel riesit dane auto. Do 20k toho vela normalneho nezozenies vseobecne.

Maco

Nedeľa, 5. Augusta 2018, 17:47

Ale stale to bude multivan a nie traveller (za 60 mas californiu co realne nepotrebujes)... Ale vsak neriesme hole bose premie, vsak to nema vyznam kupovat take bucory. Presne si to pomenoval su cenove hladiny kde nema zmysel riesit dane auto, u mna je to drahy francuz. Moze mat hocjaky preturbeny moter a bohvie aku CVTcku a daky tablet v interiery, proste je to skoda penez za take auto. Ale ved preto je taky vyber, kazdy si vyberie co jemu vyhovuje.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 219 neregistrovaných