... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Tak tak, alebo novú 508, to je tiež dobrá bomba:-D![]()
je to na hlavu fakt.. ked uz by som musel kupovat auto v triede superba, tak berem s prstom v nose talisman, hlavne ked dostane tu novu 1.8T...
inak tiez mi ide oci vykolat ked vidim najnovsi passat s halogenmi.. to je u mna uplne nepochopitelne, nerozumiem preco este davaju do tych aut halogeny, ale tak to bude asi prave kvoli tym flotilam nech to mozu dat za 5 korun..
RTG napísal:Superb je cokolvek len nie komfortne a sportove auto - sem tam s nim musim ist a dobrovolne si ho neberiem. Ale dalej to rozoberat nemienim. Nikde nepisem, ze sa smejeme z manazerov, nauc sa chapat citany text. Davam malomestiakom vyzrat vtedy, ked z takeho suntu vystupia a tvaria sa ako majstri zemegule s najlepsim autom v celej galaxii. Inak na firme mame pestry vozovy park, kedze nie sme viazani ziadnu stupidnou carpolicy, co by nas obmedzovala. A ano mame AZ 1 octaviu a ako vravim suverenne je to najhorsie auto na firme. Tolko k tvojmu rozhladu, kedze "presne" vies kde robim.
jalfons320 napísal:skor by som povedal ze ty si na tom dost biedne, pokial by si z toho bol uvareny. jazdil som presne taky sup jak si napisal a ako vobec nic ma na tom aute nezaujalo, a uz vobec by som z toho nebol vpici keby som to mal domaUprimne keby si mal noveho supa kombi 4x4 dsg vo fullke s 2.0TDi doma ako osobne tak by si nebol z neho hotovy? :) ak nie tak mas latku nastavenu riadne vysoko.
Maco napísal:mal by si si to kuknut volakedyTo uz kde sme ze niekto by si realne za svoje peniaze kupil RenaultStrach a hroza aka doba nastala
chup44 napísal:ty vole, ked som uvidel na fotkach novu 508 v kombiku, tak mi to doslova vyrazilo dych.. odpadol som, to auto je vyslovene krasne.. a bezramove okna v kombiku v tejto triede? :-O neviem ci to este subaru robi vobec ale toto sa pezotakom velmi podarilo..Tak tak, alebo novú 508, to je tiež dobrá bombaAlebo Mazdu 6, proste veľa pekných a dobrých aút sa dá kúpiť namiesto Supa
Fuxxo napísal:A na bmw klube jazdia auta mladsie ako 2010 kolko percent ludi? A k tomu talismanu, je to strasny wannabe passat, nic viac nic menej.skor by som povedal ze ty si na tom dost biedne, pokial by si z toho bol uvareny. jazdil som presne taky sup jak si napisal a ako vobec nic ma na tom aute nezaujalo, a uz vobec by som z toho nebol vpici keby som to mal domaovela viac som bol vprdeli s kamosovej poslednej laguny GT s 4 control.. kazdopadne si tu na bmwklube, a latku tu maju ludia nastavenu urcite vyssie jak trojkovy superb. aspon ti ktori jazdia auta 2010 a mladsie.
jalfons320 napísal:No Talisman je super,zvonka urcite,vznutra mi trocha prekaza ta podobnost s Meganom.Co sa tyka jazdy tak bez vyhrad. Problem je ale asi dalsi predaj. Passat je tiez fajn,teraz malokto robi fakt zle auto,ale je to ten typ auta a la VW ze po 50 km sa clovek zacne nudit. Inak P508 bude urcite pecka, mal som pozicane 3008 a ten interier bol mega luxusny, nie len na vyzor ale aj dotyk. Oproti niektorym lacnejsim bmw urcite lepsi. PSA sa dost pohlo,aj co sa tyka kvality aj dizajnu. Celkom si viem predstavit novu 308 s tym turbo benzinom 1.2. Na denne jazdenie myslim dostacujuce.A na bmw klube jazdia auta mladsie ako 2010 kolko percent ludi? A k tomu talismanu, je to strasny wannabe passat, nic viac nic menej.
Pozri si ten design a zmaz tie ich fajky pri svetlach a daj prec "diamant", co z toho vyjde. Co sa tyka Supa3 mam ho uplne na haku. Neviem preco,ale mne sa paci asi najviac F11po FL touring pride mi to take nenasilne elegantne.Samozrejme ale nie 20d.
jalfons320 napísal:A na bmw klube jazdia auta mladsie ako 2010 kolko percent ludi? A k tomu talismanu, je to strasny wannabe passat, nic viac nic menej.
Pozri si ten design a zmaz tie ich fajky pri svetlach a daj prec "diamant", co z toho vyjde. Co sa tyka Supa3 mam ho uplne na haku. Neviem preco,ale mne sa paci asi najviac F11po FL touring pride mi to take nenasilne elegantne.Samozrejme ale nie 20d.
bmwmpower82 napísal:toto si velmi dobre napisal, je fakt ze ked kupis hocijake auto v tej triede, tak nespravis chybu, akurat s tou nudou to tak v pripade renaultu nebude, pokial bude aspon z polovice jazdit tak jak posledna laguna, chcel by som si volakedy vyskusat aj toho talismana, hlavne ked bude s tou 1.8T, v septembri by mal prist som zvedavy..No Talisman je super,zvonka urcite,vznutra mi trocha prekaza ta podobnost s Meganom.Co sa tyka jazdy tak bez vyhrad. Problem je ale asi dalsi predaj. Passat je tiez fajn,teraz malokto robi fakt zle auto,ale je to ten typ auta a la VW ze po 50 km sa clovek zacne nudit. Inak P508 bude urcite pecka, mal som pozicane 3008 a ten interier bol mega luxusny, nie len na vyzor ale aj dotyk. Oproti niektorym lacnejsim bmw urcite lepsi. PSA sa dost pohlo,aj co sa tyka kvality aj dizajnu. Celkom si viem predstavit novu 308 s tym turbo benzinom 1.2. Na denne jazdenie myslim dostacujuce.
revenge napísal:ono to aj musi asi byt mensie, lebo je to ovela sportovejsie strihnute, a je to o par cm nizsie jak predchadzajuca generacia.. ale je to proste dan za ten fantasticky dizajn nodnes som pozeral testy 508 a rozmerovo je to male zevraj čo nie je nič pre českeho a sloveskeho zakaznika však uvidime ake budu predaje.