... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Je to také kvílenie/vŕzganie. Nie moc výrazné, ale vždy sa to ozve ku koncu celého toho pohybu a popri tom tak trochu stŕpne a roztrasie sa. Možno by len stačilo tam niečo trochu namazať.a ten displej vydava zvuky?
mexican napísal:WTF, to prečo menili?
Ale zase ak by to bolo fakt 5x112 tak v prípade že by som si nebodaj G30 kúpil, tak môžem využiť zimné AEZ-y z OOOO
#aezbrat #blmkjk1 #blmkjk2 #blmkjk3
pistacik11 napísal:To je jeden z horúcich kandidátov na nové ešpézetke. Dúfam, že ma niekto nepredbehne. Lebo aj vomack si také chce dať. Ale zase ešte budú k dispozícii aj ďalšie čísla než 1.Plánuješ aj tnmkjk1 na tabule
mexican napísal:V BA sa vraj tato moda rozrasta...... urcite stoji za zvazenieTo je jeden z horúcich kandidátov na nové ešpézetke. Dúfam, že ma niekto nepredbehne. Lebo aj vomack si také chce dať. Ale zase ešte budú k dispozícii aj ďalšie čísla než 1.
PristineShip napísal:blesk ale kazdy nie je pretekar, co sa diva na kazde kilo vahy na aute.
co s tym spravia zakaznici, ked si nekupia nalozenu 5er ale radsej M3?
tak ako ty nechapes naco je ludom vybava tak niekto nemusi chapat naco je niekomu M3.
Neviem preco by si ty ako zakaznik, ktory predpokladam, nevlastni nejaky strategicky vyznamny podiel v samotnej korporacii, mal obhajovat BMW, alebo akukolvek znacku. Ta firma neexistuje aby robila radost, ale aby robila zisk. A na to aby firma mala zisk sa musi chovat trhovo, a trh je zial taky, ze auto je spotrebny tovar s coraz kratskou zivotnostou.
A vela ludi si musi kupit laserove svetla aby sa im oplatilo robit M modely, ktore si ty potom mozes kupit.