Utorok, 18. Októbra 2016, 14:23
ja som si tiez najprv myslel, ze to je najvacsia pica aku som v servise videl, az kym som si neuvedomil, ze to je clovek na svojom mieste a keby som bol importer, tak takeho jeba dam do kazdeho servisu a este aj ludia, ktorym pol motora vyjebalo zajazdy spod kapoty to vzdaju a pojdu prec.
Prisiel som tam asi po pol roku s autom co malo asi 10k, este ani jednu zimu vlastne dovtedy nezazilo cize ziadna sol, a koncovky vyfuku hrdzave, ale keby aspon zospodu, ale zvrchu, no vyzeralo to ako keby som nejake trubky navaril na vyfuk.
pica vysla von, ze co by som chcel, ze som si mal vyfuk navoskovat.
kukam na nu jak kokot, ze navoskovat vyfuk? no keby niekto aj bol tak jebnuty tak mlada pani ten vosk sa roztopi a stecie po 2 minutach, ale dobre, jebem na teba, kupil som si cierne ""ozdobne koncovky""
ked sa mi zacal ale jebat infotainment, ale ze mega, tak smo tam prisiel - mal som cislo TPI, vsetko proste, staci upgradnut firmware na novsi a vsetko to vyriesi.
hodinova hadka, pica agresivna ze ako si to predstavujem, a ze oni maju 30 dni na odtranenie zavady tak ze im tam necham auto, proste ober pica, pisala zakazku ako policajt z komedii, jednym prstom do klavesnici a mrmalala si,ze preco tie tlacitka nie su zoradene abecedne , a furt ze MMI sem, MMI tam, ja jej hovorim pani zlata, to nie je Audi, to je VW, tam nie je MMI. a ona furt MMI... nula bodov kukala na mna ako pica ze co jej to hovorim ze sak ked je tam obrazovka tak je to MMI.
no dobre, tak choj hladat kolecko na ovladanie ty jeba
a potom podava kluce servisikaovi, ze choj von a odvez hento Polo
ten dosiel naspat ze jake Polo, ze tam ziadne nie je. tak mu hovorim, ze pani myslela ten Sportsvan. na co ona povedala ""no sak hadam nemozem poznat kazdy jeden model""
No ty pica to by si asi mala...
ked mi volali z centralu araveru ako som bol spkoojny som sa ich spytal ci to robia preto lebo aj maju snahu zlepsit kvalitu alebo je to povinna jazda, vraj sa snazia :). Do polhodiny mi volal veduci servisu z TN, ako velmi ho to mrzi a ze nabuduce ked budem cokolvek potrebovat tak mam ist rovno za nim.
tak som sa ho spytal, ci je toto riesenie problemov, ze mam ja vzdy ked sa mi v zaruke nieco pokazi ist rovno za veducim, ze ci je tam on na to aby prijimal zakaznikov za pultom. tak sme boli ""povypravani"" :), ja som sa rozlucil s tym, ze mam len jedny nervy, ze s pracou samotneho servisu som spokojny a na bezny servis alebo ine servisne prace budem chodit k nim, ale na akekolvek garancne veci budem chodit inam, tych VW servisov je celkom dost, a tu na skok na Morave mi kazdy odporuca ist.
v lete mi tam robili buracku co do mna chuj nadrbal, menili cely zadok, farbu sice netrafili idealne, a licovanie na lavej strane mohlo byt tiez lepsie medzi naraznikom a blatnikom, ale ani ked to bolo nove to bohvieako pekne sumerne nelicovalo, a hlavne ten veduci klampiarne dlhovlasy je cisty typek, s nim bola radost komunikovat, nechapem ako tam medzi tou bandou poloautistov dokaze existovat.
no a smutne je to, ze rovnaki ludia s tebou jednaju ci mas auto za 25k s logom VW alebo A8L za 150.
ked som tam bol naposledy tak s jednym chlapikom jednali ako s handrou a on vysiel von a nastupil do A8L W12 ktora nemala viac jak par tyzdnov.
Ked som tam daval auto po tej buracke tak prisiel chlap na Q5, na olejovy servis a ked sa pytali na kilometre a povedal ze 300k, tak sa mu tam zacial ten skulavy mamrd rehotat, ze to na co tam doviezol,z e to tam uz nechaju na recyklaciu a ze nech si ide objednat nove.
realita slovenskych servisov
som zvedavy ako sa budu chovat v TOB ked pridem na servis, nedajboze na nieco v zaruke reklamovat. lebo ked sa auto kupuje vzdy su mili a vtieravi :)