... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: KONIEC DRIFTOM NA PARKOVISKACH.

Štvrtok, 5. Januára 2012, 13:48

Demkowicz napísal:

mozno raz pride situacia ked sa na tom svojom vergli vysypeš v 200vke (ano, si velky sef lebo vies chodit 200 km/h po Slovenskych cestach a v kazdej druhej teme to musis prízvukovat ako som si parkrat vsimol, strasne ta za to obdivujeme) a jedine co pojde okolo bude policajne auto, mozno budes na pokraji zivota a jediny kto bude pri tebe stat bude "šmolko" a bude ti chciet zachranit holu rit, mozno si neskor uvedomis ze si totalny ale totalny blb ked mas takyto postoj ku policii a ludom ktori v nej su (ano su to stale len ludia) a mozno ked budes starsi a vyrasties z tychto tvojich kokotin ta ludia zacnu brat vazne :lol: si niekde uloz svoje perly a hlášky ktore vypustas bud tu alebo na tuzingfore kde si velky pan :lol: a pozri sa na nich o 10 rokov, ze jaky si bol blbec lebo niektore veci sa fakt nedaju citat... nic v zlom ale - maj rozum

=D>
ako už som písal v inej téme, nikdy som sa nestretol s vyslovenou buzeráciou zo strany polície a to jazdím celý rok po celom slovensku v podstate, to asi len pár vyvolených na tomto fóre, boh vie prečo asi.......

Užívateľov profilový obrázok
majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 5. Januára 2012, 13:53

Risho_21 napísal:
deejaytommmi a čo si spôsobil tým že si "neprispôsobil rýchlosť k stavu a povahe vozovky" to ti povedali ? lebo za to ti môžu dať pokutu iba ak niekoho ohrozíš alebo spôsobíš nehodu :D preventívne ti za to pokutu nemôžu dať... odžubali ťa... a zaroibli si...

mozu to opisat tak, ze stratil kontrolu nad vozidlom...

inak neviem co sa tu hadate a rozculujete..

demkowicz, zase nerob z nich svatusikov a reklamu, dobre vies, ze su medzi nimi svine..

risho je az chorobne proti policii, ale to je jeho nazor.. v niecom ma aj pravdu, ako aj demkowicz, ale obaja len z casti.. najdu sa medzi policajtmi normalny, ale aj debili, a neni co cuz dalej riesit na tom..

a je jeho vec ako jazdi.. mozno na to raz doplati, mozno nie.. kazdy mame svoj styl, ktory nemusi byt vsetkym pochuti.. sa naserem a budem jazdit aj po streche..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

deejaytommmi

Štvrtok, 5. Januára 2012, 13:57

Risho_21 napísal:
deejaytommmi a čo si spôsobil tým že si "neprispôsobil rýchlosť k stavu a povahe vozovky" to ti povedali ? lebo za to ti môžu dať pokutu iba ak niekoho ohrozíš alebo spôsobíš nehodu :D preventívne ti za to pokutu nemôžu dať... odžubali ťa... a zaroibli si...

Dokonca mi chcel ten kokot zobrat vodicsky! Nikoho som neohrozil, bola prazdna cesta. Paradoxom je, ze mi povedal, ze sa mame ist smykat na parkovisko alebo na Uhornu (To je jeden kopec nedaleko so samimi vracakmi)! Dokonca je tam zakaz vjazdu pre vsetky mot. vozidla, pretoze sa tam cesta v zime neudrziava! Pred tyzdnom sme tam boli, a koho ze sme tam nestretli?! Asi v 1/4 10kilometroveho kopca sa zasivali nasi dopravaci. Presli sme okolo a nic. Prideme na vrchol kopca a stalo tam asi 15 aut :) TOTO JE NASE SLOVENSKO = POLICAJNY STAT!

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 5. Januára 2012, 14:00

chlapci, vobec neviete co je policajny stat... polka z vas by tu uz bola chroma, alebo v base, keby sme boli policajny stat

Baworo
Auto: e46 320d
Kraj: Košický

Štvrtok, 5. Januára 2012, 15:48

Jannci napísal:
chlapci, vobec neviete co je policajny stat... polka z vas by tu uz bola chroma, alebo v base, keby sme boli policajny stat

ale keby aspon nebuzerovali za uplne p*c*v*n*...risho teba chapem lebo v KE mame par smolkov ktory len same k*k*t*n* smolkuju a buzeruju...nehovorim ze kazdy jeden je zly ale 60% urcite..predrbava im...
V premavke by som si urcite nedriftoval...chodim kludne a bezpecne...nechcem ohrozovat premavku ani nikoho naokolo...

Povedzte mi ci to neni buzeracia o 1:30 ranneho casu na parkovisku kontrolovat mi auto:pneumatiky,TP a interier auta koli drogam...co som diler.?.fetak.?.vidia mladeho za baworakom ta maju komplexy..buzeranti...
Klobuk dole pred policajtom ktory nebuzeruje...a vobec nesom kunim drzy,agresivny ani nic podobne...

Jannci

Štvrtok, 5. Januára 2012, 16:53

pozri, ked ta stopli takto v noci, predpokladam, ze to boli PMJckari, ano to su chuji, ked ta budu jebat za technicky stav auta, tak im povedz, ze nesuhlasis, nech zavolaju dopravakov, lebo ti maju zakon o premavke v malicku, a uvidis, ako skrotnu. A dalsi vec, ked ta stopnu, tak ked pozdravis, spytaj sa ich, z akeho dovodu ta zastavuju a ze ci si spravil nejaky priestupok. tiez potom neotravuju so somarinami

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 5. Januára 2012, 17:06

minuly rok v zime sme sa boli smykat v BA pod starym mostom, dost ludi, nikto tam nedosiel ani nic.. par aut mimo klub co sa posmykali sli prec, ked nas to prestalo bavit sli sme pred kerfur v petrzalke, uplne prazdne parkovisko, 4 auta pri mekaci...

tak sme jazdili bokom myslim 4 auta za sebou, par krat aj okolo odhrnaca, ktoremu to asi nebolo moc po voli, tak zavolal policajtom, 2 znas chytili pri cine a dostali po 60€

na skuromnom pozemku nemozu nic, to je tvoj majetok, nie verejna komunikacia, kde mozes robit co chces, na to nemaju pravomoc bez povolenia.

osobne si myslim ze provokovat je zbytocne, lebo potom si hladaju dovody za co buzerovat (tiez mi nikdy zeleni nepomohli) ale ked uz pridu stiahnem chvost a prikivnem aj ked viem ze tvrdi kravinu... on je spokojny a mna necha...

akurat si myslim aj to ze ci idem bokom alebo rovno po prazdnom parkovisku tak je to jedno, a ze za to by postih nemal byt a ak ano, tak nie taky... pomaly vodic autoskoly ma moze rovnako ohrozit ako niekto kto sa smykne ci uz nechtiac alebo naschval...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Risho_21
Auto: BMW E36 318i LPG

Štvrtok, 5. Januára 2012, 17:21

pohužiaľ, mal som tú česť stretnúť sa s PMJčkarmi, jazdím väčšinou po večeroch a nociach no bože... dopravák bol ku mne drzý len raz...
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

Simpson

Štvrtok, 5. Januára 2012, 17:42

Risho_21 napísal:
pohužiaľ, mal som tú česť stretnúť sa s PMJčkarmi, jazdím väčšinou po večeroch a nociach no bože... dopravák bol ku mne drzý len raz...

Som tiež z Košíc a na košických policajtov aj keď sú to podaktorí chuji nemôžem povedať ani krivého slova...
Pár mesiacov som robil na pumpe a spoznal som dosť dopravákov a zistil som že oni sú tiež len ľudia a dosť na nich tlačia zhora a sú vďaka tomu pod stresom a predstav si že si na ich mieste, máš ešte nejaký nedajbože rodinný problém, zastavíš nejakého debilka, ktorý sa bude k tebe správať tak arogantne ako to ty prezentuješ tak je jasné že ti to dá pocítiť....

Bývam na Ťahanovciach, pod sídliskom je rómska osada, keď som bol mladší degeš mi ukradol bicykel, zhodil ma z neho,sadol a utekal...policajt, ktorí šiel v aute asi 500 metrov ďaleko to videl, vybehol za ním Z AUTA a utekal za ním asi 4 kilometre do osady!!!
Dvakrát som volal policajtov, lebo ma na parkovisku zablokovali a nevedel som výjsť, raz prišiel majiteľ na telefonickú výzvu, druhýkrát majiteľ mal utajené číslo tak policajt sa ponúkol že o POLNOCI pôjde po majiteľa na vedľajšie sídlisko (Furču) a zobudí majiteľa...slušne ma poprosil, či by som im nemohol dať vedieť keby prišiel niekto to auto preparkovať, aby zbytočne nebudili majiteľa...prišli dvaja NA MOL zjebaný chalani mali možno ani nie 18, a začali si do mňa skákať (mám20), sadli do auta a išli preč, okamžite som volal tomu pánovi policajtovi a oznámil som mu ž zrejme boli podvplyvom obaja a že šli tým a tým smerom...O 3 minúty som ich videl ako zastavili chalanov pod Ťahanovcami pri SHellke...
Aj keď ma zastavili, vždy kvôli niečomu, vždy som si bol vedomý priestupku, pokiaľ nešlo o bežnú cestnú kontrolu...
akurát raz ma zastavili na diaľnici do prešova, jeden bol úplny mladý kokotko, madší odomňa a mal strašné pripiče, no potom prišiel ku mne aj druhý policajt, starší a povedal mi nech si ho nevšímam, že on ho skrotí a je to jeho tretia služba, s úsmevom mi dal doklady a šiel som...
takmer každé ráno keď idem do roboty, čakám na šéfa (o pol tretej ráno) na zastávke a vždy keď idú kolo mňa sa zastavia, vypýtajú si doklady a spýtajú sa kam idem, pýtajú sa na robotu, na školu a niekoľkokrát aj PMJčkari šak aj oni su len ľudia!
a aby som nebol len že ich ospevujem, niekoľkokrát ma už zastavili v meste, zobrali mi fľašu, dali mi fúkať, a kokotiny, ale proste vždy na to mali dôvod, bez vetra sa ani lístok nepohne
Každý má nárok mať aj zlý deň a neviem ako vy ale ja na mieste policajtov, keby ku mne sa niekto správal tak ako Risho, alebo tý kokoti v česku (na videu) čo na policajtov kvôli banalite vyťahujú komplet zbierku zákonov tak by som mu to dal parádne pocítiť....

ice.blade

Štvrtok, 5. Januára 2012, 18:14

tuto temu mozte preberat donekonecna... nikto kto da pokutu nebude dobry a vzdy sa najdu papule co skutocnosti zvelicia, rozkecaju po vsetkych forach a ponadavaju si pred najblyzsimi... to ze stoja a kasiruju tam kde sa nic nedeje je ich povinnost z hora... okrem toho kebyze vy robite policajnu pracu, sedite si v aute a zrazu vidite ako sa na kruhovom objazde niekto snazi autom driftovat... kolki z vas by sa tvarili ze to nevideli? alebo by ste ako "vzorny organ" isli zistit co sa to tam deje? pritom keby ste videli 20 rocneho "dospelaka" za volantom ktory sa ide hadat ze on nic nerobil? odomna by tiez schytal pokutu a paragraf by som si k tomu urcite nasiel ;) a keby nedajboze tak sposobil dopravnu nehodu ojojoooj

Risho_21
Auto: BMW E36 318i LPG

Štvrtok, 5. Januára 2012, 19:09

heh keby si zastavil mňa tak paragraf by som si našiel ja na teba a ne ty na mňa :D a zatiaľ mi to nedal nikto pocítiť :D lebo nemá ako :D no určite pri prekročení rýchlosti by som sa nehádal ale pri takých chujovinách jednoznačne
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

Jannci

Štvrtok, 5. Januára 2012, 20:59

toto uz nieje problem ako tak medzi policiou a ludmi.. ked som bol mladsi, tiez ma stale zastavovali...
Ale tu co sledujem je to, ze dnesna mladez je strasne husta a arogantna... preco sa k nim chovas arogantne? nemoze byt kazdy inteligenty (ako povedal svejk) ty chces aby sa spravali normalne, co tak zacat od seba? co najprv preukazat dobru volu? Vsetci hladite len na seba ako vyjebat so systemom, nehovorim, ze to je zle, ale potom sa nestazujte, ze sa schvaluju debilne zakony... preco meraju na dialnici vzdialenost medzi autami? lebo ludia su jebnuty a idu na sebe nalepeni... ja zabrzdim, co mam malu brzdnu drahu, a zamnou pako, co a tlaci na starom skorpiu to neubrzdi a to nehovorim este o reakcnom case. Ludia, ked sa uvedomite vy, potom policajti nebudu ako drabi, potom aj neobmedzenu rychlost na dialnici schvalia, ale zmenu treba robit od seba, nie od nich, tak to nefunguje... Ja tiez nezamestnam niekoho za bozsky plat, a neviem co to je za cloveka, najprv nech ukaze, ze si to zasluzi.

Ked som uz pritom, pamatam si, ze ked som bol mali, raz som skolke zahresil, a sudruzka ucitelka mi vlepila facku. potom prisiel po mna otec, a pozera, ze mam cervene lico. Pyta sa ma, ze od coho to mam... no reku ucitelka mi dala facku. spytal sa, ze zaco, tak som mu povedal, zahresil som, a hned som schytal od neho druhu ze som hlavou este do skrinky buchol. ostal som cusat a siel som domov.

A ako to funguje v dnesnej dobe? hned ako ucitelka vlepi detsku facku, tak je tahana po sudoch. opat zakony... ziadna ucta mladych k starsim, arogancia a nenavist... chce sa mi z toho grcat

Mimo

Štvrtok, 5. Januára 2012, 21:01

:thumbup: true story

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Štvrtok, 5. Januára 2012, 22:00

simpson, Jannci, ice.blade :thumbup: lepsie sa to uz asi vystihnut neda..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 5. Januára 2012, 23:31

risho pozri ja mam sice 21 rokov, par krat ma zastavili policajti, raz som siel bez svetiel, 2x bez pasov, raz mi kamarat krical z okna a zatial to bolo vzdy bez pokuty, pri svetlach som si hned priznal chybu( len tak pre nic zanic by sa zamnou neotacali cez 2 pruhy), pasy bola bezna cestna kontrola, vzdy som bol knim mily, uctivy nerobil problemy, nepapuloval a ktomu vsetkemu som zatial vzdy natrafil na mojich rovesnikov ( aspon vyzerali mlado), povecsine plati jak vy knam, tak mi kvam a toho sa zatial drzim.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných