... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jannci napísal:toto uz nieje problem ako tak medzi policiou a ludmi.. ked som bol mladsi, tiez ma stale zastavovali...
Ale tu co sledujem je to, ze dnesna mladez je strasne husta a arogantna... preco sa k nim chovas arogantne? nemoze byt kazdy inteligenty (ako povedal svejk) ty chces aby sa spravali normalne, co tak zacat od seba? co najprv preukazat dobru volu? Vsetci hladite len na seba ako vyjebat so systemom, nehovorim, ze to je zle, ale potom sa nestazujte, ze sa schvaluju debilne zakony... preco meraju na dialnici vzdialenost medzi autami? lebo ludia su jebnuty a idu na sebe nalepeni... ja zabrzdim, co mam malu brzdnu drahu, a zamnou pako, co a tlaci na starom skorpiu to neubrzdi a to nehovorim este o reakcnom case. Ludia, ked sa uvedomite vy, potom policajti nebudu ako drabi, potom aj neobmedzenu rychlost na dialnici schvalia, ale zmenu treba robit od seba, nie od nich, tak to nefunguje... Ja tiez nezamestnam niekoho za bozsky plat, a neviem co to je za cloveka, najprv nech ukaze, ze si to zasluzi.
Ked som uz pritom, pamatam si, ze ked som bol mali, raz som skolke zahresil, a sudruzka ucitelka mi vlepila facku. potom prisiel po mna otec, a pozera, ze mam cervene lico. Pyta sa ma, ze od coho to mam... no reku ucitelka mi dala facku. spytal sa, ze zaco, tak som mu povedal, zahresil som, a hned som schytal od neho druhu ze som hlavou este do skrinky buchol. ostal som cusat a siel som domov.
A ako to funguje v dnesnej dobe? hned ako ucitelka vlepi detsku facku, tak je tahana po sudoch. opat zakony... ziadna ucta mladych k starsim, arogancia a nenavist... chce sa mi z toho grcat
Risho_21 napísal:
no ta budte ďalej zástancovia debilizmu a policajného štátu nech sa páči ale ja nebudem žiadného policajta rešpektovať !!! sú to obyčajní chuji
S mojim rozumom je to všetko O.K. ja za to nemôžem že keď vás zastavia policajti ta máte tak stiahnutú riť, že sa vám tam ani vlas nevojde !
ja driftovať neviem viem sa akurát tak šmýkať občas na ceste, nemám ani peniaze na gumy takže ani sa to neplánujem učiť... ja som to tu povedal "že môj štýl jazdy" pre prípad žeby šmolkovia chceli buzerovať a pre tých ktorí chcú driftovať !
Brano13 napísal:
Co sa tyka este driftu.. minuly rok som videl dve policajne fobie driftovat pri hale Cassosport v KE![]()
![]()
asi tolko k tomu.
Baworo napísal:Proste skúste sa vžiť do role policajta dnes on je buzerovaný z hora, možno aj doma od manželky a dieťaťa, ktoré musí živiť zo 600-700 EUR mesačne, keď neberie úplatky viži z toho, a ty máš maminku alebo ocinka podnikateľa a ty sa vozíš na BMW , to ho nasere úplne /////
Ale ja zato mozem ze to jeho nasere ze ja mam bmw.?.ze tam sedi 22rocny fagan.?.ze som si sam zarobil na take auto a nemam ani maminku ani otecka ktora by mi take auto mohla kupit...a to ti poviem zdaleka nemam taky plat ako policajti...a ze sa maju zle.?.si nemyslim...mam suseda policajta ktory ma nieco cez 30 a neplatil ani raz pokutu...preco.?.no lebo je policajt...ked sme pritom kazdy je jebany zhora od sefov...kazdy ma svoje rodinne problemy z manzelkou/priatelkou/pracou atd...nie len samotny policajti...kto chodi do roboty vie ake to je...
Nemam nic proti policajtom...no mam ale proti takym ktory ma jebu za uplne kktiny...a to vobec nesom arogantny ku nim...som praveze maximalne kludni...viac sa asi ani neda byt...nemam rad tych policajtov ktory sa ku slusnym obcanom spravaju arogantne...ty ktory to riesia z chladnou hlavou pred takymi mam uctu a respekt...