... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Re: KONIEC DRIFTOM NA PARKOVISKACH.

Štvrtok, 5. Januára 2012, 23:32

Jannci ,svata pravda O:)
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 5. Januára 2012, 23:50

Jannci napísal:
toto uz nieje problem ako tak medzi policiou a ludmi.. ked som bol mladsi, tiez ma stale zastavovali...
Ale tu co sledujem je to, ze dnesna mladez je strasne husta a arogantna... preco sa k nim chovas arogantne? nemoze byt kazdy inteligenty (ako povedal svejk) ty chces aby sa spravali normalne, co tak zacat od seba? co najprv preukazat dobru volu? Vsetci hladite len na seba ako vyjebat so systemom, nehovorim, ze to je zle, ale potom sa nestazujte, ze sa schvaluju debilne zakony... preco meraju na dialnici vzdialenost medzi autami? lebo ludia su jebnuty a idu na sebe nalepeni... ja zabrzdim, co mam malu brzdnu drahu, a zamnou pako, co a tlaci na starom skorpiu to neubrzdi a to nehovorim este o reakcnom case. Ludia, ked sa uvedomite vy, potom policajti nebudu ako drabi, potom aj neobmedzenu rychlost na dialnici schvalia, ale zmenu treba robit od seba, nie od nich, tak to nefunguje... Ja tiez nezamestnam niekoho za bozsky plat, a neviem co to je za cloveka, najprv nech ukaze, ze si to zasluzi.

Ked som uz pritom, pamatam si, ze ked som bol mali, raz som skolke zahresil, a sudruzka ucitelka mi vlepila facku. potom prisiel po mna otec, a pozera, ze mam cervene lico. Pyta sa ma, ze od coho to mam... no reku ucitelka mi dala facku. spytal sa, ze zaco, tak som mu povedal, zahresil som, a hned som schytal od neho druhu ze som hlavou este do skrinky buchol. ostal som cusat a siel som domov.

A ako to funguje v dnesnej dobe? hned ako ucitelka vlepi detsku facku, tak je tahana po sudoch. opat zakony... ziadna ucta mladych k starsim, arogancia a nenavist... chce sa mi z toho grcat

=D> =D> =D>

Pod toto sa ti kľudne podpíšem
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 5. Januára 2012, 23:53

Risho_21 napísal:

no ta budte ďalej zástancovia debilizmu a policajného štátu nech sa páči ale ja nebudem žiadného policajta rešpektovať !!! sú to obyčajní chuji

S mojim rozumom je to všetko O.K. ja za to nemôžem že keď vás zastavia policajti ta máte tak stiahnutú riť, že sa vám tam ani vlas nevojde !

ja driftovať neviem viem sa akurát tak šmýkať občas na ceste, nemám ani peniaze na gumy takže ani sa to neplánujem učiť... ja som to tu povedal "že môj štýl jazdy" pre prípad žeby šmolkovia chceli buzerovať a pre tých ktorí chcú driftovať !

Toto si troska chlapec prehnal nemyslis ?????????? Mam velmi dobrych kamaratov policajtov (dopravakov) a dokonca aj v rodine mame policajta .Nikdy v zivote by som si nedovolil povedat ze vsetci su "chuji" .Ano najdu sa medzi nimi debili ktory to "zeru" ,ale to je v kazdej robote .

Ja byt namieste kosickych policajtov tak by som ta buzeroval tak ze by si ztoho scernal...
Poznam pripad ked jeden bol na tom podobne ako ty ,otvaral si hubu kade tade ,myslel si ze je majster sveta ,pekne si nanho zasadli a za dva roky mu nazbierali okolo 50 pokut. A nakoniec mu to aj tak dopadlo ze ho pekne zobrali vodicak.Nidky som neveril ze si policajti mozu takto niekoho vytipovat .....aby si nedopadol tou svojou aroganciou podobne :evil:
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 6. Januára 2012, 00:03

tak tak, jedna vec je rozpravat sa a vediet vyuzit zakon na svoju stranu a druha vec je smiat sa policajtom aki su ***, nepriamo urazat a byt arogantny ked si policajt nedal na hlavu capicu pri kontrole...

Risho_21
Auto: BMW E36 318i LPG
Kraj: Košický

Piatok, 6. Januára 2012, 01:37

začnú mňa buzerovať ? potom budú oni buzerovaní sťažnosťami odo mňa a je mi jedno... ale pokiaľ neuvidím fotku alebo video čo som spáchal, nezaplatím pokutu aj keby neviem čo bolo !

dobré priznávam... nie všetci ale dosť veľa...
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

Solty
Auto: mhd

Piatok, 6. Januára 2012, 01:39

Ja sem napíšem svoju prvú skúsenosť ako 28 ročný s BMW stál som na Lachovej s výstražnými na prechode so spomalovákom a čakal na kamoša, zastavila policajá dodávka a policajt stiahol okno a povedal mi: "Prosím vás stojíte na prechode Vám to nevadí?" Usmial som sa ospravedlnil som sa posunul som sa o kúsok ďalej a bez problémov. Dúfam, že to takto bude už do konca života. Ide hlavne o to ako reaguješ ty nie ako reaguje policajt, jeho správanie môže byť tebe ľahostajné. Dôležité je sa nenechať dať vyprovokovať a stiahnuť chvost a hrať sprostého dobráka robím to aj na poradách v práci a funguje to. :twisted: Iné bolo keď sme sa vozili ako 16 a 17 ročný fagani v uličkách Petržalky kde nestálo ani z ďaleka toľko aút ako tam stojí dnes a pekne bez vodičáku a policajti mali k takým soplákom aj iný prístup, keď sme na nich hádzali tie psačie pohľady, ale jednoducho viem, že to čo sme robili vtedy by som si teraz už nedovolil. :thumbup:

A práve aj tí policajti to mali v tej dobe viac na háku, keď sa kradlo a ojebávalo vo veľkom a oni si brali veselo úplatky od zlodejov a mafiánov nepotrebovali ošacovávať "malé deti"

Proste skúste sa vžiť do role policajta dnes on je buzerovaný z hora, možno aj doma od manželky a dieťaťa, ktoré musí živiť zo 600-700 EUR mesačne, keď neberie úplatky viži z toho, a ty máš maminku alebo ocinka podnikateľa a ty sa vozíš na BMW ](*,) , to ho nasere úplne.

Baworo
Auto: e46 320d

Piatok, 6. Januára 2012, 11:10

Proste skúste sa vžiť do role policajta dnes on je buzerovaný z hora, možno aj doma od manželky a dieťaťa, ktoré musí živiť zo 600-700 EUR mesačne, keď neberie úplatky viži z toho, a ty máš maminku alebo ocinka podnikateľa a ty sa vozíš na BMW , to ho nasere úplne /////

Ale ja zato mozem ze to jeho nasere ze ja mam bmw.?.ze tam sedi 22rocny fagan.?.ze som si sam zarobil na take auto a nemam ani maminku ani otecka ktora by mi take auto mohla kupit...a to ti poviem zdaleka nemam taky plat ako policajti...a ze sa maju zle.?.si nemyslim...mam suseda policajta ktory ma nieco cez 30 a neplatil ani raz pokutu...preco.?.no lebo je policajt...ked sme pritom kazdy je jebany zhora od sefov...kazdy ma svoje rodinne problemy z manzelkou/priatelkou/pracou atd...nie len samotny policajti...kto chodi do roboty vie ake to je...
Nemam nic proti policajtom...no mam ale proti takym ktory ma jebu za uplne kktiny...a to vobec nesom arogantny ku nim...som praveze maximalne kludni...viac sa asi ani neda byt...nemam rad tych policajtov ktory sa ku slusnym obcanom spravaju arogantne...ty ktory to riesia z chladnou hlavou pred takymi mam uctu a respekt... :-({|=

drumx
Auto: BMW e36 m43
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 6. Januára 2012, 11:48

Tuto sa to pekne prejavuje s tym, ze nie kazdy policajt ma komplexy, nie kazdy policajt ta chce zbuzerovat za somarinu, nie kazdy policajt ta chce osklbat za nevedomost a nepravom pokutovat. Su to tiez len ludia ako to niekto predomnou pisal. Ale tuto to je vidno, lebo napr. normalny robotnik co robi v nejakej firme pri stroji ma take problemy ako on, stres, doma manzelka/priatelka/(milenka), deti, peniaze, platenie, fin. otazka,... Ale nezbuzeruje nikoho, preco ? Lebo nema koho mozno bude otravny na kolegu, vyhubuje manzelke, utopi zial v alkohole. Ale napriklad taky sef ked ma zlu naladu, stara mu nedala zaje**ť, ta zjazdi lebo si to moze dovolit a si jeho podriadeny a nebude hadam vyskakovat na svojich sefov, lebo ti sefovia vyskakuju na neho. To iste pri policajtoch, sef ho zjazdi ze vybral malo pokut, alebo ako to funguje, nabehne s takou naladou do roboty a uz to ide. Uvidi nejakeho /podla neho/ mladeho kktka na BMW co sa toci niekde na ceste alebo driftúje a uz si ide honit ego a zjazdit ho aj keby sa to da dohovorom, da mu paragraf, ze ohrozuje a obmedzuje ludi ked pritom tam su oni sami dvaja. Kym sa clovek nezamysli preco to tak je tak to nikdy nepochopi. Niektory to ale robia z povahy, ze taky naozaj su ale to uz je skor na psychiatriu. Ale daju sa stretnut fajn policajti, ktory vedia pochopit a aj ked vidia ze mam len 19r a sedim v bmw a nie v nejakej filcke tak nebude na mna kkt a sa bude slusne spravat.
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 6. Januára 2012, 14:36

a oni su dole...
Obrázok

rebuss
Auto: Efko

Sobota, 7. Januára 2012, 19:22

Brano13 napísal:

Co sa tyka este driftu.. minuly rok som videl dve policajne fobie driftovat pri hale Cassosport v KE :D :D :D
asi tolko k tomu.

v SNV bezna situacia :D na policajnej combi fobii som uz vela krat videl zadne kolesa pribrzdene rucnou :D
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 8. Januára 2012, 23:01

1. Pred 15 rokmi som sa ucil v autoskole ze sa nema obtazovat, zbytocnou jazdou, nadmernym hlukom, prasnostou ... tazke by nebolo od veci trocha sa nad sebou vzdy s nadhladom nestranne zamysliet.

2. "drifovanie" na parkovisku? Chlapci nemyslte si drift s trapnym gumovanim a tocenim sa na mieste. Aj ja ked sem tam vidim deti ako akoze driftuju hovorim si ze mladost pochabost a horsie je ked z toho nevyrastu. Ak sa chce niekto trochu pobavit prosim, ale da sa to robit aj menej provokacne, neobmedzovat a nedrazit ludi okolo.

3. fizli -- pol na pol - polka debilov hajzlov skorumpovanych - vidite kazdy den TV, polka normalnych ludi ako to mate vsade, naco to riesit. Pochybujem ak v lete alebo v zime sem tam pojdete niekde smykom idealne nie na preplnej kryzovatke, pol metra od prechodu s deckami a babkou, ze vas bude niekto buzerovat, treba ale vsetko robit s mierou a s rozumom.

Kua zamyslite sa nad sebou, nahladajte vsade nepriatela a nehrajte sa na mudrych a nedotknutelnych ktori dokazu s kazdym vyje..at a nikto na nich nema a kazdeho maju v pi.., v aute aj v zivote.

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Utorok, 10. Januára 2012, 22:16

Baworo napísal:
Proste skúste sa vžiť do role policajta dnes on je buzerovaný z hora, možno aj doma od manželky a dieťaťa, ktoré musí živiť zo 600-700 EUR mesačne, keď neberie úplatky viži z toho, a ty máš maminku alebo ocinka podnikateľa a ty sa vozíš na BMW , to ho nasere úplne /////

Ale ja zato mozem ze to jeho nasere ze ja mam bmw.?.ze tam sedi 22rocny fagan.?.ze som si sam zarobil na take auto a nemam ani maminku ani otecka ktora by mi take auto mohla kupit...a to ti poviem zdaleka nemam taky plat ako policajti...a ze sa maju zle.?.si nemyslim...mam suseda policajta ktory ma nieco cez 30 a neplatil ani raz pokutu...preco.?.no lebo je policajt...ked sme pritom kazdy je jebany zhora od sefov...kazdy ma svoje rodinne problemy z manzelkou/priatelkou/pracou atd...nie len samotny policajti...kto chodi do roboty vie ake to je...
Nemam nic proti policajtom...no mam ale proti takym ktory ma jebu za uplne kktiny...a to vobec nesom arogantny ku nim...som praveze maximalne kludni...viac sa asi ani neda byt...nemam rad tych policajtov ktory sa ku slusnym obcanom spravaju arogantne...ty ktory to riesia z chladnou hlavou pred takymi mam uctu a respekt... :-({|=

sused policajt neplatil ani raz pokutu lebo je policajt....
moj sused je policajt, robí kancelársku robotu na nejakom vyššom poste, plati okolo 1200 eur...raz ho namerali, že išiel o 15 km/h viac ako mal ísť, dopraváci ho nahlásili nadriadenému a dostal 15 na 3, v preklade mu strahli 15% z platu na dĺžku troch mesiacov....tak si vyrátaj, koľko by si za to prekročenie zaplatil ty a koľko zaplatil on...
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Utorok, 10. Januára 2012, 23:10

pekny priklad, len si neviem predstavit toho suseda udiveny vyraz, ked mu toto spravili kolegovci.. ja by som nechapal z toho pekne dlho.. merat maju kazdeho, ale politikov nie, a este ked aj svojich takto bonzuju..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Utorok, 10. Januára 2012, 23:14

to je krasna "kolegialita" bonzovat jeden na druheho :D radost pracovat v takom kolektive =D>

](*,) ](*,) ](*,)
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných