... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Risho_21 napísal:preventívne ti tiež nemôžu dať pokutu, že čo ak niekoho ohrozíš
keď raz je to môj štýl jazdenia a či je to kontrolovaný alebo nekontrolovaný šmyk môžu ti taký veľký !!!
M3 lover napísal:Riško........... ako tak čítam tvoje posty, až ma mrazí že inštruktor autoškoly môže mať syna pre ktorého sú slová ako rešpekt, úcta či zodpovednosť neznáme. Tak občas aj čítaš po sebe svoje posty ?
Chceš mi snáď nahovoriť že to ten "drift" je tvoj štýl jazdy ? A to ako myslíš v NFS či GT-čku ?
Ľudia, sťažujete sa tu že vás zelený chcú mrdať keď si to krútite niekde pred Tescom alebo kde.![]()
Netvrdím že je zlé občas sa z autom vyšantiť, ale prečo preboha robiť všetko tak okato, napriek, arogantne...
Risho_21 napísal:.. pre tých čo to chcú aplikovať !
germancars napísal:
Ty sa nauc aplikovat hlavne svoj rozum, lebo zatial Ti to moc nejde..
M3lover ma uplnu pravdu
Risho_21 napísal:no ta budte ďalej zástancovia debilizmu a policajného štátu nech sa páči ale ja nebudem žiadného policajta rešpektovať !!! sú to obyčajní chuji
S mojim rozumom je to všetko O.K. ja za to nemôžem že keď vás zastavia policajti ta máte tak stiahnutú riť, že sa vám tam ani vlas nevojde !
ja driftovať neviem viem sa akurát tak šmýkať občas na ceste, nemám ani peniaze na gumy takže ani sa to neplánujem učiť... ja som to tu povedal "že môj štýl jazdy" pre prípad žeby šmolkovia chceli buzerovať a pre tých ktorí chcú driftovať !
auto111 napísal:
Prosim ta nainstaluj si na auto cervenu vlajku aby sa ti ostatni vodici vedeli vcas vyhnut a zachranit si tak zivot.
minco napísal:Na túto tému je len jedno, v zime ti nikto nedá pokutu že driftuješ, lebo nerobíš nadmerný hluk (gumy nepískajú) a ak ti chce dať pokutu za hluk, povieš že ak robíš nadmerný hluk tak potom auto nespĺňa STK, lebo hluk je limitovaný, neznečistuješ prostredie, lebo nepáliš gumy ani neničíš cestu, takže nemôžu ti nič na snehu, vždy je to o policajtoch, ale myslím si že s týmto problémy nerobia...
Risho_21 napísal:
nieje to môj štýl jazdy, ja to hovorím pre tých čo to chcú aplikovať !
rešpekt ani úctu pred tými to učňovskými chujmi ani celým týmto štátom nikdy nebudem mať !!! len nás tu všeci zdierajú o peniaze tak akú mám mať ja úctu voči štátu ??? Ešte ani raz mi policajt nepomohol !!!! nikdy !!! mám mať ku ním rešpekt ??? zabudni ! a naschvál budem robiť napriek tým šmolkom nech si nemyslia že sú velitelia zemegule !
keď je šmolko taký chuj a zrobím z neho oberchuja že keď sa ma opýtal ako sa dostalo to auto na chodník a odpovedal som mu že vrtulník mi ho sem spustil tak ako sorry...
Risho_21 napísal:Ešte ani raz mi policajt nepomohol !!!! nikdy !!! mám mať ku ním rešpekt ??? zabudni ! a naschvál budem robiť napriek tým šmolkom nech si nemyslia že sú velitelia zemegule !