... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: Google streetview

Štvrtok, 10. Januára 2013, 22:37

Simpson napísal:
len by som chcel podotknúť že v súčastnosti F10 je "uberauto", od jazdných vlastností až po dostupnú výbavu
5ťková rada bola vždy vlajkovou loďou bmw, vždy aj bude lebo je to kompromis medzi luxusom 7čky a jazdnými vlastnosťami 3ky [obrazne]
ale tu sa očividne ukazuje len jediná vlastnosť slovákov, ktorou sa prezentujeme v celom svete = prijebaná závisť....na čo nemám ja, na to nesmie mať nikto! a.k.a. Ficova škola života :thumbup:

pekne zhodnotene =D> =D> =D>
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Borisss

Štvrtok, 10. Januára 2013, 22:41

Este ak mozem, bezduchych som myslel v uvodzovkach. F10 je super, velmi sa mi paci.
Osobne nezavidim nikomu, naopak, ludom zelam uspech. A samozrejme aj sebe :thumbup:

Nech sa dari aj vam, dojde vam, ze vomack nieje arogantny; v skutocnosti ma len lepsie auto, ako vacsina klubu :mrgreen:

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Piatok, 11. Januára 2013, 10:08

Každá jedna téma sa skôr či neskôr uberie týmto smerom :D

Ja iba podotknem niečo k tomu, že 80% X6 (vrátane tej mojej :twisted:), 7er, F10 etc je na firmu etc. Treba si uvedomiť, že polovička (ak nie viac) ceny auta ide štátu, začínajúc DPH, dane zo zisku a končiac odvodmi a daňami zamestnancov. Takže nech mi niekto vysvetlí, prečo by som mal vyhadzovať peniaze, keď nemusím? A hlavne keď sa pozriem kto je momentálne pri moci a ako sa s našími peniazmi gazduje. Treba si uvedomiť, že bohatí ľudia sa nestali bohatími tým, že vyhadzovali peniaze.

K tomu, prečo sú tieto autá veľmi často brané na úver, tu už bolo to podstatné povedané a hlavne ak ide o autá, ktoré človeku zarobia peniaze tak to chápem. Ja som si kupoval svoje autá 2 roky hneď po sebe a pokaždé som ich vycashoval. Ale to je moja teória, že pokiaľ ide o sebecké záujmy (M Coupe na zábavu a X6 na snowboardovanie), tak by mal mať človek na to cash. Druhá vec je, že jedno auto bolo už 3 ročné a druhé 2 ročné, ikeď z BMW. Kebyže si mám kúpiť úplne nové auto, tak by som sa musel rozhodnúť iba pre jedno z nich.

PS: osobne si myslím, že F10 je všeobecne jedno z najlepších áut momentálne na trhu ;)
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Streda, 16. Januára 2013, 08:55

Do 5.tej strany to bolo celkom normalne a bezne forum, od strany 6.tej je to typicky bmwblud :lol:

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 16. Januára 2013, 12:11

SmartBastard napísal:
X6 na snowboardovanie

V čom vidíš prínos X6 na zimné športy oproti kombíku (s xdrive)? To len tak pre zaujímavosť. Stále v tom neviem nájsť žiadne rácio.
Aj v svojom príbehu som písal o tom, akú som mal svojho času dilemu medzi F25 a F11 a nakoniec som si u jednoho aj druhého rozpísal jednotlivé pre a proti a bolo rozhodnuté.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 16. Januára 2013, 13:29

Mozno by som to este trochu rozsiril: V co vidis prinos X6 (E71) oproti X5 (E70), resp. uz spominanej F11 (E61) s xDrive?
Bez urazky (absolutne nic proti Tebe), ale aj ked sa mi X6 spociatku pacila, pre mna stratila na atraktivnosti (aj) pre to, aki ludia v nej jazdia (opakujem, nic proti Tebe). To auto mi pripada viac na efekt nez na prakticke pouzivanie. Ja mam najradsej sedany, ak by som musel kvoli preprave nakladu, tak by som isiel do F11, ak by som byval / mal chatu niekde, kde je zly pristup, tak X5, ale nenapada ma nic, co by ma presvedcilo o X6

SmartBastard

Streda, 16. Januára 2013, 18:11

mexican napísal:

V čom vidíš prínos X6 na zimné športy oproti kombíku (s xdrive)? To len tak pre zaujímavosť. Stále v tom neviem nájsť žiadne rácio.
Aj v svojom príbehu som písal o tom, akú som mal svojho času dilemu medzi F25 a F11 a nakoniec som si u jednoho aj druhého rozpísal jednotlivé pre a proti a bolo rozhodnuté.

Iba jediný a to je svetlá výška auta, teda neskončíš tak rýchlo na bruchu a možno trocha lepšie ochránený spodok auta, aby si hneď nerozbil olejovú vaňu, keď narazíš na nejaký zamrznutý sneh, alebo ľad. Ale inak to je myslím si to isté, respektíve (buďme úprimní) v touringu máš určite viac miesta ako v X6 :D

Parkoval som už pár krát na nespevnenom snehu a musím povedať, že X6 sa s tým dobre popasovala. Zároveň treba povedať, že keď som sa rozhodol ju otestovať prvý krát v snehu pred chatou tak som zostal zapadnutý #-o

Na moju obranu, resp. obranu X6, sme sa rozhodli, že pôjdeme hneď do 40cm mokrého snehu. Chvíľu to išlo, zostali sme stáť, išiel som späť, znova sa trocha rozbehol, znova sme zostali stáť a tentokrát som urobil chybu, že som nedal spiatočku, ale ďalej sa pokúšal isť. Samozrejme som si vyšmýkal pekné jamky pod kolesa a potom už to nešlo ďalej, kedže sme zostali vysieť práve na bruchu ;)

bruno75 napísal:
Mozno by som to este trochu rozsiril: V co vidis prinos X6 (E71) oproti X5 (E70), resp. uz spominanej F11 (E61) s xDrive?
Bez urazky (absolutne nic proti Tebe), ale aj ked sa mi X6 spociatku pacila, pre mna stratila na atraktivnosti (aj) pre to, aki ludia v nej jazdia (opakujem, nic proti Tebe). To auto mi pripada viac na efekt nez na prakticke pouzivanie. Ja mam najradsej sedany, ak by som musel kvoli preprave nakladu, tak by som isiel do F11, ak by som byval / mal chatu niekde, kde je zly pristup, tak X5, ale nenapada ma nic, co by ma presvedcilo o X6

V tomto prípade určite v ničom. X5 je oveľa praktickejšie auto a na snehu úplne rovnaké, alebo lepšie ako X6.
Ja som zobral X6 jedine kvôli designu, X5 sa mi zdalo až moc rozšírené (populárne) auto, ale úplne chápem čo myslíš s tými ľudmi.

Čo sa týka porovnania X5 a X6 tak jedine čo sa dá vypichnúť v prospech X6 je torque vectoring, ktorý ma X6 štandarne, zatiaľ čo do X5 sa dáva iba do M-ka.

Ak by som mal rodinu, určite by som bral X5.
www.RoyalGarage.sk

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Streda, 16. Januára 2013, 18:54

SmartBastard napísal:
Zároveň treba povedať, že keď som sa rozhodol ju otestovať prvý krát v snehu pred chatou tak som zostal zapadnutý #-o

Na moju obranu, resp. obranu X6, sme sa rozhodli, že pôjdeme hneď do 40cm mokrého snehu. Chvíľu to išlo, zostali sme stáť, išiel som späť, znova sa trocha rozbehol, znova sme zostali stáť a tentokrát som urobil chybu, že som nedal spiatočku, ale ďalej sa pokúšal isť. Samozrejme som si vyšmýkal pekné jamky pod kolesa a potom už to nešlo ďalej, kedže sme zostali vysieť práve na bruchu ;)

Cez 40cm mokreho snehu by som z Jeepom presiel ako po asfalte :mrgreen: Neviem preco ma BMW ten pohon 4x4 tak nejak "nefunkcny"

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Streda, 16. Januára 2013, 19:02

vsetky nove auta nemaju dusu kym nebudu cenovo dostupne pre masy ludi, viac neni co k tomu dodat............... skurvena zavist a skurveni ludia, budete len picovat na tie iste veci, nikdy tu neprispievam ale uz my to neda, chces lepsie auto , CHOD SI NA NEHO ZAROBIT
Nissan GTR

SmartBastard

Streda, 16. Januára 2013, 19:18

//MPower napísal:
Cez 40cm mokreho snehu by som z Jeepom presiel ako po asfalte :mrgreen: Neviem preco ma BMW ten pohon 4x4 tak nejak "nefunkcny"

Myslím, že nejde tak o pohon ako o pneumatiky :)
www.RoyalGarage.sk

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Streda, 16. Januára 2013, 19:26

No ak mas nizkoprofilove pneu a este ktomu siroke tak to mas pravdu,to je fakt v snehu o nicom :wink:

runder
Auto: ropak

Streda, 16. Januára 2013, 19:36

podľa mňa x6 na lyžovačku je fajn :) aj kombíky s xdrivom, všetko má svoje + a - ale radšej by som šiel do tej x6
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

kiwic
Auto: e87 130i

Streda, 16. Januára 2013, 22:08

Chlapci, premenujte si temu :D
E87 130i
VW Lupo 3L 66kw

ex E36 318tds Touring
ex E36 325ti Compact
ex E36 316i Compact

Inst: @michael_tschesak

Solty
Auto: mhd

Streda, 16. Januára 2013, 22:21

spawner napísal:
vsetky nove auta nemaju dusu kym nebudu cenovo dostupne pre masy ludi, viac neni co k tomu dodat............... skurvena zavist a skurveni ludia, budete len picovat na tie iste veci, nikdy tu neprispievam ale uz my to neda, chces lepsie auto , CHOD SI NA NEHO ZAROBIT

Tak tak choď si na neho zarobiť, ak niečo chceš zvykaj si že nič nieje zadarmo taký je život.

Všetcia tu pičujeme na Slovákov teda "na seba samých" ale nieje to o závisti, ani o ohováraní, že ten má viac alebo ten menej, ale keď Slovák cíti, že môže toho druhého TRHNÚŤ o peniaze, ojebať systém alebo niečo využiť alebo niekoho len tak ojebať bezváhania do toho ide a potom to tu tak vyzerá, nestalo sa mi, v živote, že by mi niekto pomohol zadarmo s niečím (česť výnimkám), spravil lepšiu cenu, vymenil známosť za známosť, veď vždy ide len o peniaze a ani to už nečakám, že sa to tu zmení.

2 smartbastard:

tá polovica ceny auta sa prežere a minie na luxusné modelky pánov z parlamentu a ty tú druhú ušetrenú polovicu aj tak zaplatíš, pretože keď sa prejdeš po Račianskej (a to zima ešte neskončila) rozjebeš si nápravu a to tie prachy by mali minúť na opravy ciest, ale snívaj ďalej ...... ze sa to tu zlepší.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 244 neregistrovaných