... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Simpson napísal:len by som chcel podotknúť že v súčastnosti F10 je "uberauto", od jazdných vlastností až po dostupnú výbavu
5ťková rada bola vždy vlajkovou loďou bmw, vždy aj bude lebo je to kompromis medzi luxusom 7čky a jazdnými vlastnosťami 3ky [obrazne]
ale tu sa očividne ukazuje len jediná vlastnosť slovákov, ktorou sa prezentujeme v celom svete = prijebaná závisť....na čo nemám ja, na to nesmie mať nikto! a.k.a. Ficova škola života
SmartBastard napísal:X6 na snowboardovanie
mexican napísal:
V čom vidíš prínos X6 na zimné športy oproti kombíku (s xdrive)? To len tak pre zaujímavosť. Stále v tom neviem nájsť žiadne rácio.
Aj v svojom príbehu som písal o tom, akú som mal svojho času dilemu medzi F25 a F11 a nakoniec som si u jednoho aj druhého rozpísal jednotlivé pre a proti a bolo rozhodnuté.
bruno75 napísal:Mozno by som to este trochu rozsiril: V co vidis prinos X6 (E71) oproti X5 (E70), resp. uz spominanej F11 (E61) s xDrive?
Bez urazky (absolutne nic proti Tebe), ale aj ked sa mi X6 spociatku pacila, pre mna stratila na atraktivnosti (aj) pre to, aki ludia v nej jazdia (opakujem, nic proti Tebe). To auto mi pripada viac na efekt nez na prakticke pouzivanie. Ja mam najradsej sedany, ak by som musel kvoli preprave nakladu, tak by som isiel do F11, ak by som byval / mal chatu niekde, kde je zly pristup, tak X5, ale nenapada ma nic, co by ma presvedcilo o X6
SmartBastard napísal:Zároveň treba povedať, že keď som sa rozhodol ju otestovať prvý krát v snehu pred chatou tak som zostal zapadnutý![]()
Na moju obranu, resp. obranu X6, sme sa rozhodli, že pôjdeme hneď do 40cm mokrého snehu. Chvíľu to išlo, zostali sme stáť, išiel som späť, znova sa trocha rozbehol, znova sme zostali stáť a tentokrát som urobil chybu, že som nedal spiatočku, ale ďalej sa pokúšal isť. Samozrejme som si vyšmýkal pekné jamky pod kolesa a potom už to nešlo ďalej, kedže sme zostali vysieť práve na bruchu
//MPower napísal:Cez 40cm mokreho snehu by som z Jeepom presiel ako po asfalteNeviem preco ma BMW ten pohon 4x4 tak nejak "nefunkcny"
spawner napísal:vsetky nove auta nemaju dusu kym nebudu cenovo dostupne pre masy ludi, viac neni co k tomu dodat............... skurvena zavist a skurveni ludia, budete len picovat na tie iste veci, nikdy tu neprispievam ale uz my to neda, chces lepsie auto , CHOD SI NA NEHO ZAROBIT