... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Royal Garage
Kraj: Bratislavský

Re: Google streetview

Štvrtok, 17. Januára 2013, 08:34

x6 na lyzovacku ? tak to ne :P Aha co sa sme 5 hodin vykopavali na vianoce :D
https://www.youtube.com/watch?v=c48Wh4BTgxU

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Januára 2013, 08:42

ten uz lezi na bruchu tomu by uz nepomohol ani nahon na 10kolies :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Januára 2013, 08:47

sak to je Bastard v tom aute ne? ASpon to vyzera ako jeho X6? :-"
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Štvrtok, 17. Januára 2013, 09:03

Royal Garage napísal:
x6 na lyzovacku ? tak to ne :P Aha co sa sme 5 hodin vykopavali na vianoce :D
https://www.youtube.com/watch?v=c48Wh4BTgxU

Hahaha, áno to sme my :D Toto bola už slabá chvílka po 2 hodinách odkopávania :D
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 17. Januára 2013, 09:29

Solty napísal:
2 smartbastard:

tá polovica ceny auta sa prežere a minie na luxusné modelky pánov z parlamentu a ty tú druhú ušetrenú polovicu aj tak zaplatíš, pretože keď sa prejdeš po Račianskej (a to zima ešte neskončila) rozjebeš si nápravu a to tie prachy by mali minúť na opravy ciest, ale snívaj ďalej ...... ze sa to tu zlepší.

alebo degesom a podobnym prizivnikom na ich zivobytie chalupy a podobne, osobne viac viac fandim cloveku ktroy dokaze ojebat tento stat, uz len kvoli tomu ako on ojebava nas na ukor tych prizivnikov
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Royal Garage

Štvrtok, 17. Januára 2013, 09:57

johnyfly1 napísal:
ten uz lezi na bruchu tomu by uz nepomohol ani nahon na 10kolies :mrgreen:

my sme ho podkopali =D> Ale nepomahalo :D

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 17. Januára 2013, 10:06

Len tak pre srandu, ako dlho môže trvať kým sa sneh pod autom ležiacom na bruchu roztopí (od horúceho výfuku, prevodovky, motora) ?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

SmartBastard

Štvrtok, 17. Januára 2013, 10:14

mexican napísal:
Len tak pre srandu, ako dlho môže trvať kým sa sneh pod autom ležiacom na bruchu roztopí (od horúceho výfuku, prevodovky, motora) ?

Tak rýchlo ako príde jar :) Problém bol, že aj keď sa to topilo, zaroveň to hneď zamŕzalo o niečo nižšie, takže sme nakoniec ležali na mokrom snehu + ľad.
www.RoyalGarage.sk

Darkness
Auto: X5 3.0D

Štvrtok, 17. Januára 2013, 10:44

chcelo by to pod predny naraznik nejaky pluh staci aj 10cm nech sneh tlaci pred seba a nie pod seba ... mozno keby to malo kryt na motore z nerezu tak tam privarit ;) :thumbup:

inac co ta viedlo ku kupe x6 ked ho pouzivas na zimu??? az tak sa ti paci ten dizajn??? mat na to isiel by som do Range Roveru v bielej to vyzera tiez dost dobre a ked ostanes lezat len zdvyhnes podvozok a ides spat ;)

k tym autam s dusou a bez duse :D no ja to berem tak kym byvam v ba v byte nedam za auto viac ako svoj 2mesacny plat, ked si postavim r.d. a nebudem musiet rano vstavat do prace tak si kupim auto aj za svoj rocny plat

poznam xy ludi co jazdia na autach za 50tis(na uver) a byvaju u rodicov, alebo v podnajme;) alebo chlapca co vlastne auto zoziera a to ma ´´len´´ e61 :D
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

SmartBastard

Štvrtok, 17. Januára 2013, 12:14

Darkness napísal:
chcelo by to pod predny naraznik nejaky pluh staci aj 10cm nech sneh tlaci pred seba a nie pod seba ... mozno keby to malo kryt na motore z nerezu tak tam privarit ;) :thumbup:

inac co ta viedlo ku kupe x6 ked ho pouzivas na zimu??? az tak sa ti paci ten dizajn??? mat na to isiel by som do Range Roveru v bielej to vyzera tiez dost dobre a ked ostanes lezat len zdvyhnes podvozok a ides spat ;)

k tym autam s dusou a bez duse :D no ja to berem tak kym byvam v ba v byte nedam za auto viac ako svoj 2mesacny plat, ked si postavim r.d. a nebudem musiet rano vstavat do prace tak si kupim auto aj za svoj rocny plat

poznam xy ludi co jazdia na autach za 50tis(na uver) a byvaju u rodicov, alebo v podnajme;) alebo chlapca co vlastne auto zoziera a to ma ´´len´´ e61 :D

Nad RR som veľmi dlho rozmýšlal, ale hororvé stories o kvalite ma od toho odhovorili.
www.RoyalGarage.sk

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 17. Januára 2013, 12:17

Ako je na tom s kvalitou Evoque? Zlepšilo sa to, alebo je u tohoto modelu ešte priskoro o tom hovoriť?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

bruno75

Štvrtok, 17. Januára 2013, 12:29

jednak je asi skoro hodnotit kvalitu (bolo by velmi smutne, keby sa to sr*lo uz teraz) a jednak v porovnani X5/X6 je to o viac ako triedu nizsie, Evoque podla mna lezi niekde medzi X1 a X3...
inak RR je celkom pekne auto... ak by som uvazoval nad SUV, tak by bol dost horuci kandidat...
BTW, neviem, ci to niekto videl, ale pred casom som videl ako Clarkson v TG vyliezol na RR (tusim Vogue) na nejaky skotsky kopec, kde este ziadne auto nevyslo - som zvedavy ako by si v rovnakych podmienkach poradilo X5/X6

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Januára 2013, 12:33

Bruno75: v TG testovali (asi rovnaka epizoda a rovnaky travnaty klzky kopec) aj X6 a vysledok bol chaby - ta X6 mala totiz klasicke ultra siroke pneu. Ta X6 viacmenej sklzla z kopca ...

SmartBastard

Štvrtok, 17. Januára 2013, 13:10

Evoque sa mi veľmi páčil a chcel som si ho kúpiť, potom mi všad došlo, že na fotkách vyzerá o dosť väčšie ako je v skutočnosti ;) Určite je to dobré auto, ikeď už od majiteľov som počul aj zlé veci. Kvalitu zistíme tak za pár rokov, ale myslím, že RR sa poučil.

Na RR Sporte mi zase vadil interiér, teraz nový Sport je už super, ale ten predtým bol hrozný.

Klasický RR ma odradil spomínanou kvalitou a strachu zo šialených faktúr za opravy.

Potom som začal pozerať po niečom lacnom, 2008 X5 ... a po chvíle hladania, som zrazu chcel už 2010+ kvôli navigácii a nakoniec som skončil u X6.

bruno75 napísal:
BTW, neviem, ci to niekto videl, ale pred casom som videl ako Clarkson v TG vyliezol na RR (tusim Vogue) na nejaky skotsky kopec, kde este ziadne auto nevyslo - som zvedavy ako by si v rovnakych podmienkach poradilo X5/X6

Vyšiel tam s Land Roverom Discovery, ak sa dobre pamatám, ikeď RR by sa tam zjavne dostal tiež. Ak sa však nemýlim, tak ho viac krát museli vyťahovať.
Keď testovali X6 (už sa to viac krát rozoberalo), tak naschvál nechali nízkoprofilové performance letné gumy a poslali to do Álp a potom sa čudovali, že to nejde. Niečo podobné spravili aj na tráve, keď na RR dali offroadové gumy a ukázali, že výjde tam kde X6 nie.

Top Gear je etertaiment show, nie nejaky ADAC test, takže tie porovnania treba brať trocha s rezervou. Nestáva sa zriedkavo, že Top Gear magazín má úplne opačný review auta ako TV series, napr. práve pri X6 http://www.bmwblog.com/2010/03/17/top-g ... ad-review/
www.RoyalGarage.sk

SmartBastard

Štvrtok, 17. Januára 2013, 14:20

Darkness napísal:

Som teraz natrafil na túto fotky a hneď si na teba spomenul :D
Obrázok
www.RoyalGarage.sk
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 230 neregistrovaných