... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Royal Garage napísal:x6 na lyzovacku ? tak to neAha co sa sme 5 hodin vykopavali na vianoce
https://www.youtube.com/watch?v=c48Wh4BTgxU
Solty napísal:2 smartbastard:
tá polovica ceny auta sa prežere a minie na luxusné modelky pánov z parlamentu a ty tú druhú ušetrenú polovicu aj tak zaplatíš, pretože keď sa prejdeš po Račianskej (a to zima ešte neskončila) rozjebeš si nápravu a to tie prachy by mali minúť na opravy ciest, ale snívaj ďalej ...... ze sa to tu zlepší.
johnyfly1 napísal:ten uz lezi na bruchu tomu by uz nepomohol ani nahon na 10kolies
mexican napísal:Len tak pre srandu, ako dlho môže trvať kým sa sneh pod autom ležiacom na bruchu roztopí (od horúceho výfuku, prevodovky, motora) ?
Darkness napísal:chcelo by to pod predny naraznik nejaky pluh staci aj 10cm nech sneh tlaci pred seba a nie pod seba ... mozno keby to malo kryt na motore z nerezu tak tam privarit![]()
![]()
inac co ta viedlo ku kupe x6 ked ho pouzivas na zimu??? az tak sa ti paci ten dizajn??? mat na to isiel by som do Range Roveru v bielej to vyzera tiez dost dobre a ked ostanes lezat len zdvyhnes podvozok a ides spat
k tym autam s dusou a bez duseno ja to berem tak kym byvam v ba v byte nedam za auto viac ako svoj 2mesacny plat, ked si postavim r.d. a nebudem musiet rano vstavat do prace tak si kupim auto aj za svoj rocny plat
poznam xy ludi co jazdia na autach za 50tis(na uver) a byvaju u rodicov, alebo v podnajme;) alebo chlapca co vlastne auto zoziera a to ma ´´len´´ e61
bruno75 napísal:BTW, neviem, ci to niekto videl, ale pred casom som videl ako Clarkson v TG vyliezol na RR (tusim Vogue) na nejaky skotsky kopec, kde este ziadne auto nevyslo - som zvedavy ako by si v rovnakych podmienkach poradilo X5/X6
Darkness napísal:chcelo by to pod predny naraznik nejaky pluh staci aj 10cm nech sneh tlaci pred seba a nie pod seba ... mozno keby to malo kryt na motore z nerezu tak tam privarit![]()
![]()