... všetko o BMW ...

???
 ??? najtmavsie preto lebo som ich mal aj na predchadzajucom aute a paci sa mi to ... ludia si davaju aj tak ze dozadu daju o odtien slabsiu a na dvere najtmavsiu z vonka to vidiet neni len z nutra ... tak som to chcel frajerke na yarisku, ale nakoniec som aj tam dal najtmavsie
 najtmavsie preto lebo som ich mal aj na predchadzajucom aute a paci sa mi to ... ludia si davaju aj tak ze dozadu daju o odtien slabsiu a na dvere najtmavsiu z vonka to vidiet neni len z nutra ... tak som to chcel frajerke na yarisku, ale nakoniec som aj tam dal najtmavsie  cez den s tym neni problem a vecer podla mna nevidis aj ked si das svetlejsie, takze je to jedno... ked chces mozme sa niekde stretnut a kuknes si ako vyzeraju tieto najtmavsie
 cez den s tym neni problem a vecer podla mna nevidis aj ked si das svetlejsie, takze je to jedno... ked chces mozme sa niekde stretnut a kuknes si ako vyzeraju tieto najtmavsie 
											 ???
 ???

nova
  nova 
Darkness napísal:a mame za sebou vymenu poloos, prava strana auta mi triasla, asi tyzden som s tym tak jazdil a potom jedneho krasneho dna mi v zakrute poloos vypadla z diferaku, auto neslo ani na zadok ...
staranova

jedine co mi nevonia je ta 3.0d ale tak pomalicky si na seba zvykame a zistujem ze sa da jazdit s autom aj do 100-120km/hod na okreskach
 jedine co mi nevonia je ta 3.0d ale tak pomalicky si na seba zvykame a zistujem ze sa da jazdit s autom aj do 100-120km/hod na okreskach