... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
LexC
Auto: BMW e46 320 dt
Kraj: Bratislavský

Re: Google streetview

Nedeľa, 6. Januára 2013, 23:57

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 7. Januára 2013, 23:56

bramborak napísal:
čo sa smeješ, tvoje auto nemá ducha :lol:

tak to mas pravdu :-k
mozno o 10 rokov bude mat :idea:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 9. Januára 2013, 19:07

airbone napísal:

tak to mas pravdu :-k
mozno o 10 rokov bude mat :idea:

tak tak..tvoje auto bude mat dusu v momente, ked sa stane cenovo dostupne pre miestnych dusickarov :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Džaro
Auto: Dračia cicina

Štvrtok, 10. Januára 2013, 20:47

voMacK napísal:

tak tak..tvoje auto bude mat dusu v momente, ked sa stane cenovo dostupne pre miestnych dusickarov :mrgreen:

Počuj prezentuješ sa tu ako keby bola F10ina nejaké uberauto. Neviem kto si ale z tvojich príspevkov mi je jasné, že si strašne pyšný na tvoje auto to je fajn, že stálo 50tisíc euro.
Ale nie každý má 50 litrov na nové auto, sú tu študenti na vysokých školách, niektorým sa staršie bavarie páčia rekonštuujú ich a dávajú celkom stušné prachy aj do nich. Dogg88 má S8mičku, je to 10 ročné auto ale keď si porovnám S8mičku a F10 tak Ska jasne vedie. Na slovensku je situácia nie ružová pre každého. Nechcem ťa urážať ani nič. Ale troška sa zamysli nad tým ako sa tu prezentuješ. V podnikaní držím palce. Keď budeš mať Ferrari tak sa prezentuj ako chceš to je iná liga nie F10 v nafte. ;-)
PEACE.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:10

Tak treba aj vediet ze 80% tych krasnich X6 , 7er , F10 a pod co vidite na cestach su pobrane na uvery , leasingy , na firmy z odpoctami DPH a pod a vecsinou ten clovek co ju ma by si ju ani nemohol zrejme kupit nebit nejakich cinitelov :mrgreen: v mojom zivote poznam len 3 ludi co by si mohli dovolit kupit lusknutim prsta aj 20 funglovic X6M (dokonca jeden jazdi na SuperB a prezentuje sa akoze bezny obcan :D )..ostanych co poznam a maju take auto tak je bud na uver alebo v nakladoch nejakej firmy a pod a leasinguju to z unikoch dani a podobne :mrgreen: Slovenska realita

voMacK

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:12

tak po poriadku...

Džaro napísal:
Počuj prezentuješ sa tu ako keby bola F10ina nejaké uberauto.

Kde, ako kedy?? Nikdy som nic take nepovedal. Iba som zhodnotil, ze to auto je zatial to najlepsie co som mal. Takze neprekrucaj....

Džaro napísal:
Neviem kto si ale z tvojich príspevkov mi je jasné, že si strašne pyšný na tvoje auto to je fajn, že stálo 50tisíc euro.

To, ze si moje prispevky vysvetlujes takto, je tvoja vec. Vobec nie som strasne pysny na svoje auto. Pysny mozno som, ale na uplne ine veci - omnoho zaujimavejsie nez auto ;)

Džaro napísal:
Ale nie každý má 50 litrov na nové auto, sú tu študenti na vysokých školách, niektorým sa staršie bavarie páčia rekonštuujú ich a dávajú celkom stušné prachy aj do nich.

To je podla mna ich s prepacenim hlupost. Ja ked som bol student chodil som MHD a auto som povazoval za zbytocny luxus..radsej som prachy odkladal na nieco zmysluplnejsie.. :roll: Ono auto je kruefsky nevdacna vec...kazdym dnom straca na hodnote, tak ci tak to len zere prachy..sere sa atd...cize ak cloveka auto vyslovene nezivi mal by si to usporiadat tak, aby pre neho auto predtstavovalo len okrajove a minimalne naklady...

Džaro napísal:
Dogg88 má S8mičku, je to 10 ročné auto ale keď si porovnám S8mičku a F10 tak Ska jasne vedie.

V com okrem zrychlenia? Pretoze vsetky ostatne parametere [design, bezpecnost, spotreba, image, vybava v tom si prkaticky kazda nesocialna F10 s S8 D2 utrie vyfuk. Co je prirodzene, kedze sa jedna o dve generacie stare auto. Kebyze mi ide primarne o zrychlenie, kupim si M5 E60, alebo E92 M3 a nie F10 v chrochte... ](*,) ](*,)

Džaro napísal:
Na slovensku je situácia nie ružová pre každého. Nechcem ťa urážať ani nič. Ale troška sa zamysli nad tým ako sa tu prezentuješ. V podnikaní držím palce. Keď budeš mať Ferrari tak sa prezentuj ako chceš to je iná liga nie F10 v nafte. ;-)
PEACE.

Ja sa tu prezsentujem podla svojho najlepsieho uvazenia. Nepotrebujem tu nikomu liezt do prdele. A z toho vyplyva aj moj ustipacny humor, kt. si napriklad ty uplne zle vysvetlujes. X-krat som si tu utahoval zo svojho auta, ze nema dusu a podobne, cize moj predchadzajuci komentar treba chapat v sirsom kontexte...
Neber si to zle, ale aboslutne si asi nepochopil, co som chcel predtym povedat..maj sa :)
-- P.R.

voMacK

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:13

//MPower napísal:
Tak treba aj vediet ze 80% tych krasnich X6 , 7er , F10 a pod co vidite na cestach su pobrane na uvery , leasingy , na firmy z odpoctami DPH a pod a vecsinou ten clovek co ju ma by si ju ani nemohol zrejme kupit nebit nejakich cinitelov :mrgreen: v mojom zivote poznam len 3 ludi co by si mohli dovolit kupit lusknutim prsta aj 20 funglovic X6M (dokonca jeden jazdi na SuperB a prezentuje sa akoze bezny obcan :D )..ostanych co poznam a maju take auto tak je bud na uver alebo v nakladoch nejakej firmy a pod a leasinguju to z unikoch dani a podobne :mrgreen: Slovenska realita

keby si mal nejaku firmu tak by si vedel, ze napr uver ci leasing je pre firmu niekedy velmi vyhodny [naklady, odpisy...]. Casto je omnoho lepsie zobrat auto na uver, resp cast prefinancovat a peniaze radsej tocit vo firme..
ale mam pocit, ze vysvetlovat ti taketo veci je hrach o stenu hadzat .... ](*,)

a to nehovorim o tom, ze "Zdrava firma" dostane pozicku s uplne inym urokom, nez bezny obcan...etc..etc...
-- P.R.

//MPower

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:19

pointa je v tom ze som chcel naznacit ze ty niektory ludia nie su az tam kde sa prezentuju a keby mali dat z vacku 100 000e na tu X6 by na to nemali..pritom jazdia vnej

Inak firmu mame :wink: sice nie je moja ale to nevadi

voMacK

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:21

//MPower napísal:
pointa je v tom ze som chcel naznacit ze ty niektory ludia nie su az tam kde sa prezentuju a keby mali dat z vacku 100 000e na tu X6 by na to nemali..pritom jazdia vnej

Inak firmu mame :wink: sice nie je moja ale to nevadi

a ja osobne poznam pani, co zaraba az neslusne prachy a vozi sa na 10rocnej Toyote Avensis...
hold pani nie je autickarka ako my :mrgreen:
-- P.R.

Borisss

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:27

Ak by ludia verili, ze maju na viac, tak by dusickarske diskusie ani nevznikali. :mrgreen:

Snazme sa a makajme - nie tvrdo, ale chytro. Potom bude na klube viac bezduchych F10 a aj tak budu vsetci radsej :wink:

vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:29

Džaro napísal:

Počuj prezentuješ sa tu ako keby bola F10ina nejaké uberauto. Neviem kto si ale z tvojich príspevkov mi je jasné, že si strašne pyšný na tvoje auto to je fajn, že stálo 50tisíc euro.

PEACE.

:thumbup:
Obrázok

voMacK

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:36

A este som zabudol na nieco dolezite - mojim umyslom nebolo urazit, ci nakrknut Dzaro teba a ani nikoho ineho, ale podrypnut si do ludi, co bezostysne nadavaju na nove auta a taraju nezmysli o dusi a podobne..
:D
-- P.R.

//MPower

Štvrtok, 10. Januára 2013, 21:52

Vomack co zase hovoris , dobre vies ze ziadne tvoje auto dusu nikdy nemalo :mrgreen:

Milosss

Štvrtok, 10. Januára 2013, 22:04

Džaro napísal:

Ale nie každý má 50 litrov na nové auto, sú tu študenti na vysokých školách, niektorým sa staršie bavarie páčia rekonštuujú ich a dávajú celkom stušné prachy aj do nich. Dogg88 má S8mičku, je to 10 ročné auto ale keď si porovnám S8mičku a F10 tak Ska jasne vedie. Na slovensku je situácia nie ružová pre každého. Nechcem ťa urážať ani nič. Ale troška sa zamysli nad tým ako sa tu prezentuješ. V podnikaní držím palce. Keď budeš mať Ferrari tak sa prezentuj ako chceš to je iná liga nie F10 v nafte. ;-)
PEACE.

Počuj a prečo by nemohol byť na to pyšný? Až si zarobíš toľko peňazí, koľko dal on za tú F10inu, tiež sa na to budeš trocha ináč pozerať.
Ono dovolím si tvrdiť polovica slovákov, ak nie aj viac, sumu, ktorú dal on za auto nikdy v živote neuvidí. Buď na ňu nezarobia, alebo ak by aj, tak ju postupne preje.ú. Kravinami, nepotrebnými blbosťami, lebo im niekto predsa sľúbil istoty.
S S8mou to myslím rozpísal dopodrobna, Dogg auto nemá na to, aby ukazoval, jak je dobré oproti F10ine. On ju má skôr z dôvodu toho, že tých áut je dosť málo, chcel ho, tak ho má.
A že sú na VŠ? A? To je ich vec, sami si vybrali či ísť na VŠ či nie, a taktiež ich nikto nenútil kupovať si e36ku, lebo kamoš má len obyčajnú feliciu, pche ja som lepší, ja musím mať BMW.
Ak na to nemám, nekúpim si BMW, nie že si ho kúpim, fotím xy fotiek, aké je nádherné, ale najazdím 1000km za rok, lebo nie je na brzdy, olej atď. Ak jazdiť musím, alebo chcem, dá sa to aj popri škole. A v dnešnej dobe to už nie je jak pred 5 či viac rokmi. Pneu, brzdy, a podobne, dnes je to za tak zlomkovú cenu, že auto si môže dovoliť ( nehovorím BMW, ale hocijaké auto) už naozaj skoro hocikto. Stačí prestať fajčiť. Ale neee to by som pak nevyzeral tak kchuuul, radšej s tou e36kou, vyčačkáme si ju, jaká je supriš, a na dovču pôjdem hnusným chrochtákom s kamošom, neeee kvôli spotrebe, božechráň, to len mi je ľúto drať moje bembe na tak dlhú trasu.
Jo a je to myslím slobodné fórum, čiže ak nikoho neuráža, môže písať čokoľvek. Či nebodaj auto s dušou je pre staršie BMW urážka? Howgh
Nur Original ist Legal.

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 10. Januára 2013, 22:15

len by som chcel podotknúť že v súčastnosti F10 je "uberauto", od jazdných vlastností až po dostupnú výbavu
5ťková rada bola vždy vlajkovou loďou bmw, vždy aj bude lebo je to kompromis medzi luxusom 7čky a jazdnými vlastnosťami 3ky [obrazne]
ale tu sa očividne ukazuje len jediná vlastnosť slovákov, ktorou sa prezentujeme v celom svete = prijebaná závisť....na čo nemám ja, na to nesmie mať nikto! a.k.a. Ficova škola života :thumbup:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 206 neregistrovaných