... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bramborak napísal:čo sa smeješ, tvoje auto nemá ducha
airbone napísal:
tak to mas pravdu
mozno o 10 rokov bude mat
voMacK napísal:
tak tak..tvoje auto bude mat dusu v momente, ked sa stane cenovo dostupne pre miestnych dusickarov
Džaro napísal:Počuj prezentuješ sa tu ako keby bola F10ina nejaké uberauto.
Džaro napísal:Neviem kto si ale z tvojich príspevkov mi je jasné, že si strašne pyšný na tvoje auto to je fajn, že stálo 50tisíc euro.
Džaro napísal:Ale nie každý má 50 litrov na nové auto, sú tu študenti na vysokých školách, niektorým sa staršie bavarie páčia rekonštuujú ich a dávajú celkom stušné prachy aj do nich.
Džaro napísal:Dogg88 má S8mičku, je to 10 ročné auto ale keď si porovnám S8mičku a F10 tak Ska jasne vedie.
Džaro napísal:Na slovensku je situácia nie ružová pre každého. Nechcem ťa urážať ani nič. Ale troška sa zamysli nad tým ako sa tu prezentuješ. V podnikaní držím palce. Keď budeš mať Ferrari tak sa prezentuj ako chceš to je iná liga nie F10 v nafte.
PEACE.
//MPower napísal:Tak treba aj vediet ze 80% tych krasnich X6 , 7er , F10 a pod co vidite na cestach su pobrane na uvery , leasingy , na firmy z odpoctami DPH a pod a vecsinou ten clovek co ju ma by si ju ani nemohol zrejme kupit nebit nejakich cinitelovv mojom zivote poznam len 3 ludi co by si mohli dovolit kupit lusknutim prsta aj 20 funglovic X6M (dokonca jeden jazdi na SuperB a prezentuje sa akoze bezny obcan
)..ostanych co poznam a maju take auto tak je bud na uver alebo v nakladoch nejakej firmy a pod a leasinguju to z unikoch dani a podobne
Slovenska realita
//MPower napísal:pointa je v tom ze som chcel naznacit ze ty niektory ludia nie su az tam kde sa prezentuju a keby mali dat z vacku 100 000e na tu X6 by na to nemali..pritom jazdia vnej
Inak firmu mamesice nie je moja ale to nevadi
Džaro napísal:
Počuj prezentuješ sa tu ako keby bola F10ina nejaké uberauto. Neviem kto si ale z tvojich príspevkov mi je jasné, že si strašne pyšný na tvoje auto to je fajn, že stálo 50tisíc euro.
PEACE.
Džaro napísal:
Počuj prezentuješ sa tu ako keby bola F10ina nejaké uberauto. Neviem kto si ale z tvojich príspevkov mi je jasné, že si strašne pyšný na tvoje auto to je fajn, že stálo 50tisíc euro.
Ale nie každý má 50 litrov na nové auto, sú tu študenti na vysokých školách, niektorým sa staršie bavarie páčia rekonštuujú ich a dávajú celkom stušné prachy aj do nich. Dogg88 má S8mičku, je to 10 ročné auto ale keď si porovnám S8mičku a F10 tak Ska jasne vedie. Na slovensku je situácia nie ružová pre každého. Nechcem ťa urážať ani nič. Ale troška sa zamysli nad tým ako sa tu prezentuješ. V podnikaní držím palce. Keď budeš mať Ferrari tak sa prezentuj ako chceš to je iná liga nie F10 v nafte.
PEACE.