... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
bmwtt.sk

Borisss

Re: Ceny aut v bazare

Utorok, 15. Októbra 2013, 14:53

Uprimne, jedini kkti na tomto klube su ti, co maju potrebu rozpravat o cenach a nadavat za to druhym.
Cavo to bude predavat dlho, ale to je jeho vec. :wink:

hessy

Utorok, 15. Októbra 2013, 16:55

Borisss napísal:
Uprimne, jedini kkti na tomto klube su ti, co maju potrebu rozpravat o cenach a nadavat za to druhym.

:thumbup: +4233

Užívateľov profilový obrázok
dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 15. Októbra 2013, 17:41

Dakujem Ti ze si mi ukazal, ze si to nemyslim iba ja
Borisss napísal:
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

banned
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Utorok, 15. Októbra 2013, 20:53

dedo1 napísal:
Dakujem Ti ze si mi ukazal, ze si to nemyslim iba ja

Nemozes predavat "cukor" a mas hrdzave blatniky a tvarit sa, ze to je detail, pri takej cene to detail naozaj neni, keby je cena aspon odpodstatnena, myslim, ze kazdy by sa zdrzal komentarov...
banned... ...connecting people :)

BMWslav
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Utorok, 15. Októbra 2013, 22:08

banned napísal:
Nemozes predavat "cukor" a mas hrdzave blatniky a tvarit sa, ze to je detail, pri takej cene to detail naozaj neni, keby je cena aspon odpodstatnena, myslim, ze kazdy by sa zdrzal komentarov...

ale moze a je to len a len vec predavajuceho.
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

ice.blade

Utorok, 15. Októbra 2013, 23:14

ano ale cena svaci aj o tom ci to auto chce predat alebo nie, ak cenu prestreli a auto nieje v takom stave hodnom tej ceny automaticky hovori ze predavajuci skusa ci sa niekto "blbsi" nechyti ale verim tomu ze sa najde nejaky 19 rocny co skoncil strednu a zobere si nan pozicku lebo sa mu bude aj s nedostatkami tak pacit ;)

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Streda, 16. Októbra 2013, 01:47

hmm poniektory tu musia mat pekny zivot ked uz vyhladavaju majitelov aut o ktore ani nemaju zaujem na pokeci len aby ich zhodili na niejakom trapnom fore
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

dedo1
Auto: Holup na masle

Streda, 16. Októbra 2013, 05:49

Ale ja som to nemyslel v suvislosti so mnou, mne je jasne ze cena je vyssia, a ze ma nedostatky, ale toto je o inom. Je to o tom, ze sediet za internetom a vypisovat nezmysli do inzeratu mi pride.. no minimalne divne. Neviem co to dava ludom. JA sa nestazujem, u mna je pokoj v inzerate, za co dakujem, a budem rad ak to tak ostane, ale v par inych je to cele zle. Chce predat e39 za 15 000, no a co. Nech ju predava aj za sto, je to jeho majetok a jeho vec. Ked ju nepreda, tak ju nepreda, ale pokial nejdes kupovat to konkretne auto, tak je jeho cena pre Teba nepodstatne cislo. A ak ides, tak jednas. Bud sa vase ponuky a predstavy stretnu, a obchod bude, alebo nie.. Bodka.. Ale nerozumiem nezmyselnym riadkom hlucheho textu o kokotinach, fakt nie. Iba tolko som chcel k tomu ;)
banned napísal:
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

msakac33

Streda, 16. Októbra 2013, 06:41

pistacik11 napísal:
hmm poniektory tu musia mat pekny zivot ked uz vyhladavaju majitelov aut o ktore ani nemaju zaujem na pokeci len aby ich zhodili na niejakom trapnom fore

tak naco to sem Števko chodis komentovat ked je to tu pre teba TRAPNE FORUM :evil: :evil: :evil: :evil:
a najebať si debilne profilovky na Azet nie je trapne hej??? :mrgreen:
sam si si vo svojom profile napisal: Niečo o mne : jebo ale ta co uz :-s
http://pokec.azet.sk/Pistacik11?i9=d3d1751c4e72

trh s autami je tak presyteny ze si je z coho vybrat ( a veru je kopec krasnych a lepsich a krajsich aut ako tu na klube ) a to ze tu poniektory vypisuju do inzeratov kravoviny kolko krat menili olej este aj do pribehov si fotia flasky od oleja a filtre, kolko krat starostlivo dolievali vodu do ostrekovacov a do inzeratu napisu ze voskovane vylucne Autoglymom - tak TO je trapne a detinske :-s

cenu si urcuje sam majitel, ano je to tak, ale robit zo seba totalchuja je zase o niecom inom, ved ked v Bille stoji rohlik 6 centov, tak ho v Tescu nebudu predavat za 12 alebo dokonca za 18 centov, alebo ked na jednej čerpačke stoji nafta 1,40 Eur tak predsa o 5 kilometrov dalej ju nebudu na inej čerpačke predavať za 2,80 Eur, pretoze ti prvi budu mat trzbu a ti druhi prazdnu kasu, chapeme sa???

P.S.: ak si si vsimol banned tak väcsina negativnych komentarov k tvojej teme je od ludi inzerujucich auto tu na klube presne za tie astronomicke ceny o ktorych pises, zbytok su chalani do 25 rokov honiaci si vtaciki na Pokeci :roll:
Naposledy upravil/-a msakac33 v Streda, 16. Októbra 2013, 07:16, upravené celkom 3 krát.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 16. Októbra 2013, 06:47

tiež si myslím že vyhľadávať foto druhých a potom nato kydať je dosť pod úroveň . . .
ale čo už, nezamestnanosť je vysoká, asi sa nudíte
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

ROKI49
Auto: G20 330i

Streda, 16. Októbra 2013, 07:06

msakac33 napísal:

tak naco to sem Števko chodis komentovat ked je to tu pre teba TRAPNE FORUM :evil: :evil: :evil: :evil:
a najebať si debilne profilovky na Azet nie je trapne hej??? :mrgreen:
sam si si vo svojom profile napisal: Niečo o mne : jebo ale ta co uz :-s

trh s autami je tak presyteny ze si je z coho vybrat ( a veru je kopec krasnych a lepsich a krajsich aut ako tu na klube ) a to ze tu poniektory vypisuju do inzeratov kravoviny kolko krat menili olej este aj do pribehov si fotia flasky od oleja a filtre, kolko krat starostlivo dolievali vodu do ostrekovacov a do inzeratu napisu ze voskovane vylucne Autoglymom - tak TO je trapne a detinske :-s

cenu si urcuje sam majitel, ano je to tak, ale robit zo seba totalchuja je zase o niecom inom, ved ked v Bille stoji rohlik 6 centov, tak ho v Tescu nebudu predavat za 12 alebo dokonca za 18 centov, alebo ked na jednej čerpačke stoji nafta 1,40 Eur tak predsa o 5 kilometrov dalej ju nebudu na inej čerpačke predavať za 2,80 Eur, pretoze ti prvi budu mat trzbu a ti druhi prazdnu kasu, chapeme sa???

P.S.: ak si si vsimol banned tak väcsina negativnych komentarov k tvojej teme je od ludi inzerujucich auto tu na klube presne za tie astronomicke ceny o ktorych pises, zbytok su chalani do 25 rokov honiaci si vtaciki na Pokeci :roll:

Gratulujem, si fakt frajer, mozes byt na seba hrdy, ubohejsi post som tu dlho nevidel a teda, ze je z coho vyberat. Vytahovat tu dakoho fotky a co tam ma v profile, to je fakt ukazka zakomplexovanosti. A vies co? Just si dnes ten olej do pribehu nafotim. Lebo som trapny a detinsky, tak mi to odpust.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Streda, 16. Októbra 2013, 07:17

msakac33 nemam do 25 a nevypisujem si na pokeci a ani neinzerujem predrazenu haraburdu no aj mne pride kopirovanie fotky respektive profilu daneho "jedinca" uz trosku prestrelene.

ked v Bille stoji rohlik 6 centov, tak ho v Tescu nebudu predavat za 12 alebo dokonca za 18 centov, alebo ked na jednej čerpačke stoji nafta 1,40 Eur tak predsa o 5 kilometrov dalej ju nebudu na inej čerpačke predavať za 2,80 Eur, pretoze ti prvi budu mat trzbu a ti druhi prazdnu kasu
a o tomto to cele je. ty si vychovany este za totality? trh, ponuka/dopyt, to su veci ktore proste neojebes. ak si ten prvy tak si vysmiaty, ak si ten druhy tak po case zistis, ze nieco nieje ok a cenu upravis alebo zkrachujes! nevidim najmensi dovod preco sa ma billa tesku vysmievat a verejne ho oznacovat za "organ" [-X

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 16. Októbra 2013, 08:02

sú aj taký čo vedia čo je to za auto, a vedia prečo je tá cena taká aká je, lebo vedia že za dobrý stav sa platí
a na druhej strane sú aj taký, čo berú auto len ako spotrebný materiál, sami si kapotu v živote neotvorili, a v inzeráte ich nič iné nezaujíma len r.v./km/cena

ale napr. komenty člena banned mi nevadia, taký rýpal, ale píše väčšinou celkom k veci :thumbup: , ale zas máme tu aj takých užívateľov ktorý sa chcú len zviditeľniť . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

pelo
Auto: e39 520i saloon

Streda, 16. Októbra 2013, 08:34

Zatial sa tu rozprava len o predajcoch a ich premrstenych predstavach o cene.

Skusme si zobrat aj opacny extrem, teda skusenosti predavajucich s kupujucimi. Niekto povedzme predava auto za beznu cenu, ku ktorej nema namietky ani miestny inkvizitor banned. Predpokladajme, ze auto je v dobrom stave, vzhladom na vek ma ale samozrejme svoje muchy, nie je to predsa nove auto. A pride kupujuci, co sa tyka technickej stranky je zjavne uplne mimo, netusi, o com mu majitel rozprava ked sa rozoberaju prevedene opravy/upravy a jedine, co ho zaujima, je kolko malo auto majitelov a kolko ma najazdene. Nasledne zacne chodit okolo auta a s velkou nechutou si obzera odprysknuty lak od kamienku na kapote a kedze auto nie je v stave, v akom bolo ked vyslo z vyrobnej linky pred 12-timi rokmi, zacne zjednavat o cene a tlaci cenu na uroven vydojenych kokotin za par drobnych, na ktorych sice nic nefunguje, ale cenu predsa porovnavat mozme, no nie? Takym len podat ruku, podakovat za totalne strateny cas a rozlucit sa...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 16. Októbra 2013, 08:40

Ja ked som predaval E60, chalanisko kukol fotky v inzerate a hned zdiagnostikoval, ze su vstreky v pici :mrgreen:
Ale nakoniec sa prisiel pozriet povozil sa, skonstatoval, ze "je naozaj v dobrom stave a vstreky asi este nieco vydrzia" a zobral ho... [malo najazdene 160tis km a motor slapal ako hodinky]

Jaj a este ked to auto obzeral jeho tato tak povedal: "no auto je sice naozaj pekne, aj dobre jazdi, ale tak neviem, ci by som zobral auto, ktore ma spinavy motorovy priestor"....
ehm..reku sorac panko, na aute zvyknem jazdit, tak sa tam nejaka ta spina nahromadi :mrgreen:
Naposledy upravil/-a voMacK v Streda, 16. Októbra 2013, 08:55, upravené celkom 1 krát.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 226 neregistrovaných