... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:a motor skapal ako hodinky
msakac33 napísal:a to ze tu poniektory vypisuju do inzeratov kravoviny kolko krat menili olej este aj do pribehov si fotia flasky od oleja a filtre
voMacK napísal:Jaj a este ked to auto obzeral jeho tato tak povedal: "no auto je sice naozaj pekne, aj dobre jazdi, ale tak neviem, ci by som zobral auto, ktore ma spinavy motorovy priestor"....
ehm..reku sorac panko, na aute zvyknem jazdit, tak sa tam nejaka ta spina nahromadi
SurrendeR napísal:akurat som rozmyslal ze ake hodinky to mavas
msakac33 napísal:
tak naco to sem Števko chodis komentovat ked je to tu pre teba TRAPNE FORUM![]()
![]()
![]()
![]()
a najebať si debilne profilovky na Azet nie je trapne hej???![]()
sam si si vo svojom profile napisal: Niečo o mne : jebo ale ta co uz![]()
http://pokec.azet.sk/Pistacik11?i9=d3d1751c4e72
trh s autami je tak presyteny ze si je z coho vybrat ( a veru je kopec krasnych a lepsich a krajsich aut ako tu na klube ) a to ze tu poniektory vypisuju do inzeratov kravoviny kolko krat menili olej este aj do pribehov si fotia flasky od oleja a filtre, kolko krat starostlivo dolievali vodu do ostrekovacov a do inzeratu napisu ze voskovane vylucne Autoglymom - tak TO je trapne a detinske![]()
cenu si urcuje sam majitel, ano je to tak, ale robit zo seba totalchuja je zase o niecom inom, ved ked v Bille stoji rohlik 6 centov, tak ho v Tescu nebudu predavat za 12 alebo dokonca za 18 centov, alebo ked na jednej čerpačke stoji nafta 1,40 Eur tak predsa o 5 kilometrov dalej ju nebudu na inej čerpačke predavať za 2,80 Eur, pretoze ti prvi budu mat trzbu a ti druhi prazdnu kasu, chapeme sa???
P.S.: ak si si vsimol banned tak väcsina negativnych komentarov k tvojej teme je od ludi inzerujucich auto tu na klube presne za tie astronomicke ceny o ktorych pises, zbytok su chalani do 25 rokov honiaci si vtaciki na Pokeci