germancars napísal:dost naivne tvrdit, ze zenska(alebo jej syn) ktora ma vlastny biznis a vie velmi dobre co ako vo svete podnikania chodi predava auto s cenovkou ktore jej priradi nahodny generator cisiel

kazdy si vie spocitat 2+2 a velmi dobre vie co ma aku hodnotu a kolko chce na tom zaryzovat
Naivna je asi ta zenska, alebo jej syn, nie ja. Ja som sa o cene nevyjadroval, len o kilometroch auta na margo toho, ze kazdy tu vie z troch fotiek zistit hned realny stav kilometrov a aj vypocitat podla nejakeho specialneho tajneho vzorca, kolko by auto najazd malo vlastne mat. Tot vsjo. Rozoberat to ci je niekto jebnuty na hlavu, alebo spekulant lebo predava auto za dvojnasobnu cenu, ma vobec nelaka. Napisal som len fakty co som videl. Ale asi by som musel byt fakt naivny aby som si myslel, ze tito ludia su nejaki spekulanti s predajom aut, lebo nic tomu nenasvedcuje. A ta cena uz vobec nie. Predsa ked som spekulant s autami a viem po com sa take auta predavaju, nedam im dvojnasobnu cenovku........ Ale dobre, myslite si co chcete, je mi to ukradnute. Vidim ze debata s vami nie je, len sa silno snazite sa presvedcit vzdy o nejakom svojom nazore, ktory je nevyvratitelny. Mali ste ist robit vysetrovatelov alebo sudnych znalcov... tu v tomto pokeci su vase kvality nevyuzite :)
Ja nesledujem ceny ojazdenych vozidiel nijako extra (iba pokial idem zronva kupit nejake auto). Netusim ani ja kolko by take auto malo mat realnu cenu ak ma taky najazd ako ma, ale myslim ze keby som nahanal prave take vozidlo, tak by som tu cenu videl niekde medzi 7-8 tisic. Za onieco malo menej sa tu ponuka fura e39vin ktore su podobneho data, ale s ovela vacsim najazdom a samozrejme aj je to auto o kategoriu nizsie.