... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
matthe
Auto: BMW E36 323i Touring
Kraj: Bratislavský

Re: Ceny aut v bazare

Piatok, 20. Septembra 2013, 13:41

Nemyslim si ze by nevedeli co predavaju...
Rovnaky predajca (vreckovka cez EC ich prezradila :mrgreen:)

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/520-i-id4619680.html
http://bmw-rad-7.autobazar.eu/740-d-at-id4619655.html
E36 323i Touring - Fialka - Príbeh
E36 318i Touring - Baška - Príbeh

Ex E36 316i Compact - Tito - Príbeh - R.I.P. 02/08/2016
Ex E36 316i Compact - Bestia - Príbeh - Odisiel s Ex
Ex Skoda 120 - Žaba - R.I.P. 11/09/2010

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Piatok, 20. Septembra 2013, 13:46

airbone ich obhajuje ako svoju rodinu a nakoniec su to daky kseftari :mrgreen: =D>
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 20. Septembra 2013, 14:09

lebo kseftari predavaju a nabaluju sa zasadne na celkom dobre vyzerajucich autach s nizkym najazdom (neviem ako pri tej e34ke ale pri tej e38me urcite verim airbornovi) za prestrelene vysoke sumy
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

Dogg88
Auto: n/a

Piatok, 20. Septembra 2013, 14:26

Lopo napísal:
lebo kseftari predavaju a nabaluju sa zasadne na celkom dobre vyzerajucich autach s nizkym najazdom...

a na com inom by bohatli?
vsak auto ktore ma nabehane 450 000km a vyzera adekvatne tomu kseftar kupi za cenu auta so 450t km, ztoci ho na 175 000km poopravuje (naoko) chyby a nastreli cenu adekvatnu 175t km :D
hotovo...mas auto ako pises "V (zdanlivo) dobrom stave s (zdanlivo) nizkym najazdom a za (zdanlivo) nizku cenu" :mrgreen:

(je to priklad, nehovorim ze sa jedna zrovna o tieto dva auta)
Klub tvoria ľudia, nie autá...

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 20. Septembra 2013, 15:45

Dogg88 napísal:
airbone ich obhajuje ako svoju rodinu a nakoniec su to daky kseftari :mrgreen: =D>

nepoznam ich a ani nikoho neobhajujem, ti ludia su mi ukradnuti ale velmi pochybujem o tom zeby boli nejakymi kseftarmi.... Sudiac uz podla cien tych aut je zrejme, ze od realneho kseftovania s autami maju poriadne daleko, a tak isto o predstave realnych cien. Skor si myslim ze tymito cenami jasne preukazuju, ze kseftari niesu (alebo mozno by len chceli byt), len to, ze ich predstavy o cene aut su totalne mimo realitu. O tej e34 sa nevyjadrujem, to auto som tam nevidel, mozno bolo niekde na dvore vzadu. Ja som bol len v tej e38, bol som len objednany vymontovat budiky z auta, opravit ich a priniest naspat a to som musel cestovat 30km tam a 30km spat a potom vice versa. Specialna poziadavka - lebo taketo moje vylety a cas vyjdu dost draho a nerobievam to casto :) a potvrdzujem ze ten najazd je realny a kilometre nie su stocene. To som napisal len preto, ze vela z vas su tu nejaky zaskatulkovani ludia, lebo nepotrebuju na tom fore nic ine robit, len komentovat ceny a najazdy vozidiel, vyjadrovat sa k nim a este aj k ich majitelom a castovat ich roznymi privlastkami a to vsetko na zaklade par udajov a fotiek z netu a nieco si tym sami pre seba asi dokazuju. Tak som len chcel poukazat, ze tato "skupina sudnych znalcov a odbornikov" je niekedy o dost mimo......
Mozno by bolo fajn ak by sa niekto zahral na potencionalneho zaujemcu a zavolal na tu 740d a porozpraval sa s majitelkou ako to vlastne s tou cenou myslela.....

germancars

Piatok, 20. Septembra 2013, 16:06

dost naivne tvrdit, ze zenska(alebo jej syn) ktora ma vlastny biznis a vie velmi dobre co ako vo svete podnikania chodi predava auto s cenovkou ktore jej priradi nahodny generator cisiel :D kazdy si vie spocitat 2+2 a velmi dobre vie co ma aku hodnotu a kolko chce na tom zaryzovat

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 20. Septembra 2013, 16:24

germancars napísal:
dost naivne tvrdit, ze zenska(alebo jej syn) ktora ma vlastny biznis a vie velmi dobre co ako vo svete podnikania chodi predava auto s cenovkou ktore jej priradi nahodny generator cisiel :D kazdy si vie spocitat 2+2 a velmi dobre vie co ma aku hodnotu a kolko chce na tom zaryzovat

Naivna je asi ta zenska, alebo jej syn, nie ja. Ja som sa o cene nevyjadroval, len o kilometroch auta na margo toho, ze kazdy tu vie z troch fotiek zistit hned realny stav kilometrov a aj vypocitat podla nejakeho specialneho tajneho vzorca, kolko by auto najazd malo vlastne mat. Tot vsjo. Rozoberat to ci je niekto jebnuty na hlavu, alebo spekulant lebo predava auto za dvojnasobnu cenu, ma vobec nelaka. Napisal som len fakty co som videl. Ale asi by som musel byt fakt naivny aby som si myslel, ze tito ludia su nejaki spekulanti s predajom aut, lebo nic tomu nenasvedcuje. A ta cena uz vobec nie. Predsa ked som spekulant s autami a viem po com sa take auta predavaju, nedam im dvojnasobnu cenovku........ Ale dobre, myslite si co chcete, je mi to ukradnute. Vidim ze debata s vami nie je, len sa silno snazite sa presvedcit vzdy o nejakom svojom nazore, ktory je nevyvratitelny. Mali ste ist robit vysetrovatelov alebo sudnych znalcov... tu v tomto pokeci su vase kvality nevyuzite :)
Ja nesledujem ceny ojazdenych vozidiel nijako extra (iba pokial idem zronva kupit nejake auto). Netusim ani ja kolko by take auto malo mat realnu cenu ak ma taky najazd ako ma, ale myslim ze keby som nahanal prave take vozidlo, tak by som tu cenu videl niekde medzi 7-8 tisic. Za onieco malo menej sa tu ponuka fura e39vin ktore su podobneho data, ale s ovela vacsim najazdom a samozrejme aj je to auto o kategoriu nizsie.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Piatok, 20. Septembra 2013, 16:47

trebalo by to napichnut na tachospiona :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

kiski
Auto: E61 530d, E87 118d

Piatok, 20. Septembra 2013, 17:40

Len ma tak napadlo:

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/518-i-id4619698.html

To koľko tých baworákov majú?? #-o :mrgreen:
Retrofity svetiel, interiérov a zástavby CIC pre E60/61

tuke67

Piatok, 20. Septembra 2013, 20:55

ja si myslim ze by mali prestat zbierat hríby . evidentne si pletu dubaky s lysohlavkami :)))))))))))

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 20. Septembra 2013, 23:34

3bava na predaj každá s prestrelenou cenou a podozrivo nízkym nájazdom (OK na tej sedme môžu byť podľa všetkého reálne), podľa mňa presne vedia aká tam je hodnota áut len sa hrajú na blbcov či sa niekto nechytí
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

DonKorleon

Sobota, 21. Septembra 2013, 00:51

ale stále sú to len dohady...
niektorý si myslia iný videli ale stále nevieme ako to je naozaj. a aj tak sa to riešením toho tu nič normálne nedozvieme a ani tým nič nezmeníme.
vám to nejako duševne pomáha vyrovnat sa z niečim alebo prečo tu vlastne riešite kto dá akú cenu na svoje auto? čo možno to predá a nájde sa nejaký pacient čo to kúpi za draho a možno sa nenájde a dá cenu nišie a potom to stále nikto nebude chciet a nakoniec sa možno dostane na cenu ktorá by bola aj pre vás rozumná.. nechápem to ked vidím nejakú smiešnu cenu zasmejem sa alebo jebem nato a idem dalej a nie tu o tom rozpisovať články dlhé jak moja ruka ked aj tak nikto z vás nemá o tú vec záujem... pripomína mi to ako sa hovorí tetky na trhu.. rozprávaju o ničom ale hlavne že rozprávajú aby reč nestala...
pripomína mi to takú vetičku:
Nemrhaj svoj čas vysvetlovaním, ludia aj tak počujú len čo chcú počuť.
doteraz som to aj robil ale však každý má pravo na svoj názor tak isto ako máte vy pravo baviť sa tu o ničom...

banned
Autor témy

Sobota, 21. Septembra 2013, 01:48

http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/3 ... 95328.html

Musim to sem dat, jednoducho sa mi to zda dost penazi, je tam FL ale 330i bez plynu tour za 5500, a plyn keby hned stal 1500 tak mam za sedmicku toura este s lepsim motorom. Jedno nepochopim, vycapim na net najdrahsie auto v danej kategorii (46 tour) a nerozumiem, kde sa berie ta drzost, ze treba "vymenit, alebo opravit predne blatniky". Nerozumiem, preco si mam kupit snad najdrahsiu e46 za 8 klackov a potom este vymyslat lakernika, klampiara, ci zhanat nove diely. Auto v tej cene jednoducho MUSI byt top, bez investicie jedineho eura... Majitel bude na mna velmi nasraty si myslim, pretoze v sekcii predaj hned vopred upozornil, ze akykolvek OT bude ihned zmazany. To je dnes nejaka moda? Ze dam podvozok za dve kila, nastavim znizenie, dam plyn bombu do kufra a hned je auto najdrahsie na nete? Za toto by mohol pytat dla mna tak 6000-6500 max. Koniec koncov, o tom svedci aj doba predavania, ziadny golfista TDickar nedoplati 4-5tisic (rozdiel ceny podla inzeratu na bawo) eur, aby sa bal rocneho obdobia, ktore prave prichadza...
banned... ...connecting people :)

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Sobota, 21. Septembra 2013, 05:33

jako stale nechapem co chcete dokazat touto temou?sak nech si pita kolko chce za auto.ked sa najde kupec co ma zaujem tak da a ked nie tak ide pomali z cenou dole.to tu uz mozme diskutovat ako volakedy dostavali byty zadarmo a teraz ich predavaju za 100litrov...

revenge

Sobota, 21. Septembra 2013, 07:17

Proste slovensko,velmi milí a priatelsky ludia ktory vobec nezavidia ze niekto preda auto o 100€ viac ako je priemer :mrgreen:
Sak ked to nepreda jeho problem a ked hej tak jeho sikovnost nie?Tam to konči nechapem ze ma niekto potrebu stale dokoloa rozoberat taketo chujovinky.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 205 neregistrovaných