... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
DonKorleon
Kraj: Bratislavský

Re: Tvoj tatko #2

Streda, 18. Septembra 2013, 15:00

voMacK napísal:
IMHO problemom bazaru viac ako komentatori inzeratov su samotni inzerenti.
Je tam proste plno inzeratov, kde zakladatel temy ma uplne u prdele, ako ma inzerat vyzerat a potom to tam vypada jak v madarsko ciganskej sekcii Aviza na temu "ON hlada JEHO", alebo sekcia "Darujem vymenim ojazdenu sestru Aranu. Zn. - mna uz nebavi."

tieto temy su asi top! :D
vomack seriozne si ma rozosmial :D :D

Didymus
Auto: E63 630i

Streda, 18. Septembra 2013, 16:26

AKo teoreticky by sa dal spravit template, ktory sa zobrazi pri zalozeni temy v sekcii predaj. Neviem, ci to toto konkretne forum podporuje, ale stretol som sa uz s tym.
EX - BMW E90 320d
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 18. Septembra 2013, 17:15

Neweddie napísal:
Neda mi, sa k tomu nevyjadrit, kedze tu temu som viacmenej ''sposobil'' ja. Chalani, co si budeme hovorit pre mna a snad aj vas je auto srdckovka. Clovek do neho leje polku/tristvrtku/celu vyplatu, aby bolo co najdokonalejsie, aby co najlepsie jazdilo, aby bolo co najoriginalnejsie atd. Proste pre mnohych z nas to nie je len prostriedok, vsedna 323i, vsedny compact alebo co ja viem co. Ta cena mozno je nastrelena, ale ako tu uz niekto napisal, pre mna to auto cenu ma - ci tu co je v inzerate vyjadrena v cislach, alebo tu, ze niekto pride oceni stav a zoberie si ju za cenu nizsiu lebo budem vediet ze sa o to auto bude starat a proste sa s tym clovekom dohodneme. Ja to auto mam na sezonne jazdenie, kedze okrem toho jazdim dieslovy traktor kvoli dialnicnym presunom. Chcel som mat este klasicky radovy 6-valec, kedze v dnesnej dobe, co sa nepreplnuje, to nie je motor - a co nie je 4 valec alebo nizsie nesplna emisne limity a to bohuzial aj u BMW. Vacsinu casu stoji pod plachtou v garazi a ak tam bude stat aj dalej, no co uz, postoji. Nie, nie je to M3, ale vsedna 323i to tiez nie je. Aj ked len pre mna.
A teraz veselo do mna :D

a co je podla teba na tomto aute take unikatne a zaujimave, ze si ho cenis na 6000eur ?? (a teda myslis zeby aj niekto bol ochotny ti tolko zaplatit za take vozidlo). Len preto ze ho mas rad a je tvoja srdcovka ? tak naco ho predavas ?

kiski
Auto: E61 530d, E87 118d
Kraj: Trenčiansky

Streda, 18. Septembra 2013, 18:05

Vidíš, Neweddie, trebalo ti to? Keby si si bol najprv radšej preštudoval zopár inzerátov, čo sa tu povaľujú, a zistil reakcie, bolo by ťa aj samého napadlo, že to sem nemáš ani dávať... =D>

Nabudúce budeš múdrejší... :thumbup:
Retrofity svetiel, interiérov a zástavby CIC pre E60/61

germancars

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 04:51

ludom chyba viditelne sebareflexia :-# uz som videl nadhodnotene auta o 100 percent trhovej ceny - na bmwklube bezna vec... ale toto je nadhodnotene o dobrych 400 percent :lol:

kiski

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 07:34

Tak zas povedzme si pravdu, auto je to krásne, naozaj vyslovene aspoň podľa fotiek cukor. Až teda na tú cenu. Nevadí, ono sa to utrasie :mrgreen:

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Re: Ceny aut v bazare

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 08:02

Premenovane, povodne som chcel tuto temu hned zmazat lebo som cakal ze tu bude hned riadny flame, ale vidim ze zatial sa drzite, budem tuto temu sledovat akonahle sa tu zacnu ludia dodrbavat a nadavat si tak to mazem ;)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 09:07

tak banned predved svoje moderatorske schopnosti a udrz poriadok aspon v tejto teme :wink:
drzim palce lebo nie kazdy inzerant bude mat take pevne nervy ako Neweddie
Klub tvoria ľudia, nie autá...

eld
Auto: F07, F25

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 09:41

sice nie tu v bazare, ale predsa:

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/520-i-id4619680.html 8-[

Lopo

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 09:56

germancars napísal:
ludom chyba viditelne sebareflexia :-# uz som videl nadhodnotene auta o 100 percent trhovej ceny - na bmwklube bezna vec... ale toto je nadhodnotene o dobrych 400 percent :lol:

sam banned v prvom poste daval podobne e36ky za 1200-1800€ a pisal ze urcite nie su v stave ako tato, ze tam treba naliat prachy, takze s tou sebareflexiou treba zacat u seba

ale k teme... jedine co je podstatne je to, ze sa absolutne navzajom neviete pochopit a uz vobec nie akceptovat...

banned, germancars a mnoho dalsich su obchodnici, realisti, ktori nevidia nic ine ako cenu, financnu hodnotu - a ja proti tomu nic nemam, auto je naozaj len vec, ma styri kolesa a furt sa kazi, cim je starsia, tym stoji menej, lebo na trhu su novsie veci. A tak to jednoducho je a ine ani nebude. Nove veci vytlacaju tie stare na okraj a robia z nich menej zaujimave, co sa prejavi na dopyte a tym padom aj cene.

potom kopec predavajucich su fanusikovia, ktori vidia len kopec srandy, zazitkov, snahy o udrzanie/vylepsenie stavu, a ze to auto ktore predavaju nie je len dalsia vyjazdena drchla - a ja nemam nic ani proti tomuto. Aj moje auto, keby som dal teraz na inzerat, tak sa cenovo umiestni v troch najdrahsich e38mach co su v ponuke, pretoze okrem niekolkych objektivnych faktorov o aute mam aj subjektivne, pre ktore sa mi skutocne financne neoplati to auto predavat za priemernu trhovu cenu (napr. to ze by sa mi velmi tazko hladalo ine auto ktore by splnilo moje potreby, ako to ktore mam) - ale kedze je trh otvoreny, tak si mozem do ceny premietnut akekolvek moje poziadavky a naroky, a mozem moje auto aj tak skusit predat.

Aky je vysledok? Iba ten, ze kazda strana sa snazi tvrdohlavo prekricat tu druhu a ocividne to funguje, ze?

Miesto toho aby ste uznali ze oba nazory maju nieco do seba, tak vnucujete tym druhym to svoje a robite si tu z toho malu vojnu.... ako by nestacil vsetok bordel skutocneho zivota, tak preco nebojovat aj tu, ze ano. A tak sa z bmwfora, kde si ludia maju pomahat a udrziavat nejaku komunitu v prospech vsetkych clenov nezavysle na nejakom "postaveni", stalo autobazar.eu forum, kde si nadavaju do idiotov, lebo ti druhi nevidia moju pravdu, a kedze je to moja pravda, tak musia byt idioti ak maju inu...

Toto nie je tema o nejakej univerzalnej pravde pri predaji aut, pretoze ziadna nie je. Na comkolvek sa tu "dohodneme", aj tak si kazdy bude mysliet svoje (co je len dobre - keby sme mali vsetci rovnky nazor, tak by tu stacil jeden z nas), cize vysledok nulovy. Toto je len tema aby sme sa zas a znovu pokusili niekoho pretocit na svoju stranu, ukazat tomu druhemu "aku blbost si ty myslis" a ak to nejde, tak ho potom dobre pourazat (zdroj: predaj-auta-bmw/).

Neposudzujme sa navzajom, dovolme si mat rozdielne nazory a napriek nim sa snazme si navzajom pomoct. Potom to tu bude mat zmysel, bude sa to tu dat nazyvat klubom, a nebude to tu vyzerat ako na SME.sk v komentaroch ku clankom o politike.
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

germancars

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 10:34

nech si za to pyta kolko chce, aj tak vsetci(aj predavajuci) vedia ze to nikdy nepreda.. mozno tak za 1700 kedze to treba este aj prihlasit.. mne je to jedno kto si za svoje auto kolko pyta ale nemam rad nazvem to slusne spekulantov , ktory predavaju obycajnu e36tku este k tomu spatny sedan za cenu tej 1er ktoru este dotycny vlastni.. e36 bolo dobre auto a moderne auto pred 10 timi rokmi aj to si uz nie som isty.. sak e46tky uz nemaju hodnotu a idu za tri lepsie vyplaty bezneho slovaka.. doslova.. a keby to bolo aspon coupe tak je to mozno trochu ine lebo kazdy vie ze ak si nejake auto dokaze udrzat hodnotu tak je to coupe so silnym motorom (cize nie 323ka sedan ktora je kazda druha e36)
za 6-7000 sa da kupit aj prava m3 a to je auto o 4 svetelne roky dalej a s takymto 323 sedanom nemamspolocne nic iba to ze je to e36

a ked mam auto ktore mam rad a myslim si , ze ma vacsiu hodnotu ako mi ponuka trh tak si ho predsa necham a nebudem ho predavat lebo uzitkova hodnota je pre mna vacsia ako trhova... toto je len smiesne takyto inzerat a este k tomu drze.. takyto inzerat by si kludne zasluzil ban za ojebavanie..

Lopo

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 10:53

Lopo napísal:
Neposudzujme sa navzajom....

germancars napísal:
mne je to jedno kto si za svoje auto kolko pyta ale nemam rad nazvem to slusne spekulantov...

presne o tomto hovorim... podla seba sudim teba - keby si to za taku cenu daval ty, tak to bude cista spekulacia, pretoze ty vies vsetky tie veci co si tam popisal a tie su pre teba podstatne... ale za tu cenu to dal on, on moze za podstatne povazovat nieco ine, a to ze ty to vnimas ako spekulaciu neznamena, ze on to tak myslel, ze to bol jeho ciel a ze naozaj spekulant je...

a teraz by som sa uz vracal k tomu co som pisal v minulom poste a myslim si ze uz stacilo... kto ma chce pochopit, pochopi, koho bavi sa tu na fore vadit aby si dokazoval svoju hodnotu, bude sa vadit dalej
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

kiski

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 15:42

Lopo, napísal si to pekne, slušne, súvislo, dáva to zmysel, ale pochybujem, že sa to stretne s takým pochopením, aké od toho možno očakávaš ty sám... Pevne v to dúfam, ale som realista, veľa sa nezmení.

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 19:25

Lopo napísal:
sam banned v prvom poste daval podobne e36ky za 1200-1800€ a pisal ze urcite nie su v stave ako tato, ze tam treba naliat prachy, takze s tou sebareflexiou treba zacat u seba

ale k teme... jedine co je podstatne je to, ze sa absolutne navzajom neviete pochopit a uz vobec nie akceptovat...

banned, germancars a mnoho dalsich su obchodnici, realisti, ktori nevidia nic ine ako cenu, financnu hodnotu - a ja proti tomu nic nemam, auto je naozaj len vec, ma styri kolesa a furt sa kazi, cim je starsia, tym stoji menej, lebo na trhu su novsie veci. A tak to jednoducho je a ine ani nebude. Nove veci vytlacaju tie stare na okraj a robia z nich menej zaujimave, co sa prejavi na dopyte a tym padom aj cene.

potom kopec predavajucich su fanusikovia, ktori vidia len kopec srandy, zazitkov, snahy o udrzanie/vylepsenie stavu, a ze to auto ktore predavaju nie je len dalsia vyjazdena drchla - a ja nemam nic ani proti tomuto. Aj moje auto, keby som dal teraz na inzerat, tak sa cenovo umiestni v troch najdrahsich e38mach co su v ponuke, pretoze okrem niekolkych objektivnych faktorov o aute mam aj subjektivne, pre ktore sa mi skutocne financne neoplati to auto predavat za priemernu trhovu cenu (napr. to ze by sa mi velmi tazko hladalo ine auto ktore by splnilo moje potreby, ako to ktore mam) - ale kedze je trh otvoreny, tak si mozem do ceny premietnut akekolvek moje poziadavky a naroky, a mozem moje auto aj tak skusit predat.

Aky je vysledok? Iba ten, ze kazda strana sa snazi tvrdohlavo prekricat tu druhu a ocividne to funguje, ze?

Miesto toho aby ste uznali ze oba nazory maju nieco do seba, tak vnucujete tym druhym to svoje a robite si tu z toho malu vojnu.... ako by nestacil vsetok bordel skutocneho zivota, tak preco nebojovat aj tu, ze ano. A tak sa z bmwfora, kde si ludia maju pomahat a udrziavat nejaku komunitu v prospech vsetkych clenov nezavysle na nejakom "postaveni", stalo autobazar.eu forum, kde si nadavaju do idiotov, lebo ti druhi nevidia moju pravdu, a kedze je to moja pravda, tak musia byt idioti ak maju inu...

Toto nie je tema o nejakej univerzalnej pravde pri predaji aut, pretoze ziadna nie je. Na comkolvek sa tu "dohodneme", aj tak si kazdy bude mysliet svoje (co je len dobre - keby sme mali vsetci rovnky nazor, tak by tu stacil jeden z nas), cize vysledok nulovy. Toto je len tema aby sme sa zas a znovu pokusili niekoho pretocit na svoju stranu, ukazat tomu druhemu "aku blbost si ty myslis" a ak to nejde, tak ho potom dobre pourazat (zdroj: predaj-auta-bmw/).

Neposudzujme sa navzajom, dovolme si mat rozdielne nazory a napriek nim sa snazme si navzajom pomoct. Potom to tu bude mat zmysel, bude sa to tu dat nazyvat klubom, a nebude to tu vyzerat ako na SME.sk v komentaroch ku clankom o politike.

pekne napisane, vidim ze naozaj su tu aj inteligetny ludia a to ma tesi ;) k teme: mam podobny nazor, ja som zasa toho nazoru ze nech si predava kto chce co chce zakolko chce, jeho problem ak da nerealnu cenu, nepreda to, nevidim dovod nato nasierat sa kvoli tomu ze xy predava auto xy za xy vysoku cenu to je ale ****, osobne nechapem tomuto ze dokaze to niekoho vyprovokovat k flame :wink: mate u mna velke plus ze tu este neni flame :D som si myslel ze ked sem vecer pridem uz tu bude 10 stran nadavok :D
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Borisss

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 19:37

Nie vazeni, pravda je iba jedna jedina.

A aby som nezabudol - zem je rovna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných