... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:IMHO problemom bazaru viac ako komentatori inzeratov su samotni inzerenti.
Je tam proste plno inzeratov, kde zakladatel temy ma uplne u prdele, ako ma inzerat vyzerat a potom to tam vypada jak v madarsko ciganskej sekcii Aviza na temu "ON hlada JEHO", alebo sekcia "Darujem vymenim ojazdenu sestru Aranu. Zn. - mna uz nebavi."
Neweddie napísal:Neda mi, sa k tomu nevyjadrit, kedze tu temu som viacmenej ''sposobil'' ja. Chalani, co si budeme hovorit pre mna a snad aj vas je auto srdckovka. Clovek do neho leje polku/tristvrtku/celu vyplatu, aby bolo co najdokonalejsie, aby co najlepsie jazdilo, aby bolo co najoriginalnejsie atd. Proste pre mnohych z nas to nie je len prostriedok, vsedna 323i, vsedny compact alebo co ja viem co. Ta cena mozno je nastrelena, ale ako tu uz niekto napisal, pre mna to auto cenu ma - ci tu co je v inzerate vyjadrena v cislach, alebo tu, ze niekto pride oceni stav a zoberie si ju za cenu nizsiu lebo budem vediet ze sa o to auto bude starat a proste sa s tym clovekom dohodneme. Ja to auto mam na sezonne jazdenie, kedze okrem toho jazdim dieslovy traktor kvoli dialnicnym presunom. Chcel som mat este klasicky radovy 6-valec, kedze v dnesnej dobe, co sa nepreplnuje, to nie je motor - a co nie je 4 valec alebo nizsie nesplna emisne limity a to bohuzial aj u BMW. Vacsinu casu stoji pod plachtou v garazi a ak tam bude stat aj dalej, no co uz, postoji. Nie, nie je to M3, ale vsedna 323i to tiez nie je. Aj ked len pre mna.
A teraz veselo do mna
germancars napísal:ludom chyba viditelne sebareflexiauz som videl nadhodnotene auta o 100 percent trhovej ceny - na bmwklube bezna vec... ale toto je nadhodnotene o dobrych 400 percent
Lopo napísal:Neposudzujme sa navzajom....
germancars napísal:mne je to jedno kto si za svoje auto kolko pyta ale nemam rad nazvem to slusne spekulantov...
Lopo napísal:sam banned v prvom poste daval podobne e36ky za 1200-1800€ a pisal ze urcite nie su v stave ako tato, ze tam treba naliat prachy, takze s tou sebareflexiou treba zacat u seba
ale k teme... jedine co je podstatne je to, ze sa absolutne navzajom neviete pochopit a uz vobec nie akceptovat...
banned, germancars a mnoho dalsich su obchodnici, realisti, ktori nevidia nic ine ako cenu, financnu hodnotu - a ja proti tomu nic nemam, auto je naozaj len vec, ma styri kolesa a furt sa kazi, cim je starsia, tym stoji menej, lebo na trhu su novsie veci. A tak to jednoducho je a ine ani nebude. Nove veci vytlacaju tie stare na okraj a robia z nich menej zaujimave, co sa prejavi na dopyte a tym padom aj cene.
potom kopec predavajucich su fanusikovia, ktori vidia len kopec srandy, zazitkov, snahy o udrzanie/vylepsenie stavu, a ze to auto ktore predavaju nie je len dalsia vyjazdena drchla - a ja nemam nic ani proti tomuto. Aj moje auto, keby som dal teraz na inzerat, tak sa cenovo umiestni v troch najdrahsich e38mach co su v ponuke, pretoze okrem niekolkych objektivnych faktorov o aute mam aj subjektivne, pre ktore sa mi skutocne financne neoplati to auto predavat za priemernu trhovu cenu (napr. to ze by sa mi velmi tazko hladalo ine auto ktore by splnilo moje potreby, ako to ktore mam) - ale kedze je trh otvoreny, tak si mozem do ceny premietnut akekolvek moje poziadavky a naroky, a mozem moje auto aj tak skusit predat.
Aky je vysledok? Iba ten, ze kazda strana sa snazi tvrdohlavo prekricat tu druhu a ocividne to funguje, ze?
Miesto toho aby ste uznali ze oba nazory maju nieco do seba, tak vnucujete tym druhym to svoje a robite si tu z toho malu vojnu.... ako by nestacil vsetok bordel skutocneho zivota, tak preco nebojovat aj tu, ze ano. A tak sa z bmwfora, kde si ludia maju pomahat a udrziavat nejaku komunitu v prospech vsetkych clenov nezavysle na nejakom "postaveni", stalo autobazar.eu forum, kde si nadavaju do idiotov, lebo ti druhi nevidia moju pravdu, a kedze je to moja pravda, tak musia byt idioti ak maju inu...
Toto nie je tema o nejakej univerzalnej pravde pri predaji aut, pretoze ziadna nie je. Na comkolvek sa tu "dohodneme", aj tak si kazdy bude mysliet svoje (co je len dobre - keby sme mali vsetci rovnky nazor, tak by tu stacil jeden z nas), cize vysledok nulovy. Toto je len tema aby sme sa zas a znovu pokusili niekoho pretocit na svoju stranu, ukazat tomu druhemu "aku blbost si ty myslis" a ak to nejde, tak ho potom dobre pourazat (zdroj: predaj-auta-bmw/).
Neposudzujme sa navzajom, dovolme si mat rozdielne nazory a napriek nim sa snazme si navzajom pomoct. Potom to tu bude mat zmysel, bude sa to tu dat nazyvat klubom, a nebude to tu vyzerat ako na SME.sk v komentaroch ku clankom o politike.