Po dlhsom vahani som sa rozhodol tiez zverejnit pribeh nasho Compact-u. BMW nikdy nebola moja oblubena znacka, moj sen, prave naopak. Neznasal som nevyjasenych debilov na starych bavorakoch, alebo dvadsatrocnych faganov, ktorym zazobany ocinko kupil nove BMW a nevedia sa zmestit do koze...a neznasam to dodnes, rovnako ako debilov na Ochcavkach.
K zmene auta nas prinutila jedna velmi nemila udalost, kedy jedno rano manzelka marne hladala auto tam, kde ho vecer odparkovala (VW Golf IV) - jak ja nenavidim zlodejov

Co uz, bolo teda treba druhe auto, kedze manzelka potrebuje denno denne jazdit. Na nove, ktore by splnalo nase poziadavky prasule neboli a zas kupovat socialnu Skodu len kvoli tomu, ze je nova, na to fakt nemam chut. Nic vhodne, z mojich oblubenych znaciek, v tej dobe v ponuke inzeratov nebolo. Nakoniec som sa dozvedel, ze kamarat premysla o predaji jeho Compact-u, tak aj ked mi to nebolo moc pochuti, sme ho zobrali. Napriek pociatocnemu odporu si ma ale ziskalo naozajstnou kvalitou, ktora bez problemov prezila 13 rokov aj napriek "tuningovym" snaham predchadzajucich majitelov. A ako vacsina ludi v klube, som BMW podlahol...
Momentalne je to nase rodinne vozidlo, vacsinu casu s nim jazdi manzelka s nasim synom a pochvaluje si hlavne velkorysost priestoru pre posadku...hodim sem aj fotky z vyletu v Mnichove.
Zakladne udaje:BMW e36 316i Compact (M43)
r.v. 1997, v case kupy 242tis. km
Montrealblau metallic
Vybava:- ABS
- 2 x airbag
- manualna klima
- vyhrievane sedacky
- vyhrievane ostrekovace, zamky
- el. stahovanie okien
- el. ovladane spatnych zrkadiel
- samostmievacie spatne zrkadlo
- central + alarm
- nezavisle vykurovanie Webasto so spinacimi hodinami
- M-packet podvozok
- LSD -limited slip differential
- volant SportPacket
- palubny PC
- origo cuvacie senzory
- licht packet
- folie
Doplnene:- podsvietena kozena radiaca paka s kozenou manzetou
- kozena manzeta rucnej brzdy + chromovy cuplik
- laktova opierka
- tachokruzky
- zabezpecenie
- tlmic vibracii radiacej paky Z3
Opravene - vymenene:- predne ramena s capmi
- silentbloky prednych ramien
- tycky predneho stabilizatora
- silentbloky predneho stabilizatora
- tycky zadneho stabilizatora
- silentbloky zadneho stabilizatora
- silentbloky zadnej napravnice
- brzdove kotuce + platnicky + pretesnenie valcekov
- brzdove bubny + pakne
- vaha vzduchu
- lambda sonda
- ventil odvetrania nadrze
- gumena harmonika sania
- zadne pruziny (povodne M-packet boli prasknute)
- predny naraznik
- kocky v stahovackach okien
- olej v prevodovke
- sviecky
- silentbloky prednych ramien strong-flex - 05/2011
- elektricke vyhrievane spatne zrkadla M3look s asferickymi modrymi sklami od Crumara - 05/2011
- chladic motora - 05/2011
- viecko chladica - 05/2011
- priruba chladenia - 06/2011
- lozisko praveho predneho kolesa - 07/2011
- olej diferencialu Castrol SAF-XJ- 07/2011
- horne ulozenia zadnych tlmicov MeyleHD - 07/2011
(- filtre a prevadzkove naplne neratam, to je samozrejmost)
Plany:- ovladanie centralu zvnutra
- tempomat
- prerobit stredovy panel a osadit velky touch screen + carPC
- ekonomer v budikoch + presunut BC do budikov
- dalsie zabezpecenie
Vela veci som uz porobil, nejake veci ma este cakaju. Ked som auto zobral, bolo v dost blbom stave. Predchadzajuci majitelia ho len uzivali, pripadne doplnili nejaky tuzingovy doplnok (ako napr. tie chromove spataky bez ovladania, ktorymi nahradili povodne el. ovladane s vyhrievanim). Na druhy den po kupe som z auta odstranil vselijake kable, neoniky, sportove pedale z Hypernovy, repraky v zadnom plate... Interier som povysaval, ale nestacilo to, musel som ho dat potom este vytepovat. Pri vysavani som nasiel vselijake "poklady," rozne mince, ale aj kluce od nejakeho Fiatu (stratil ich tam bratranec predchadzajuceho majitela, ten mal to auto este pred nim). Ked som sa kamarata spytal, ci v tom aute niekedy povysaval, odpoved znela "ja nie, mozno bratranec" - kamarat ho mal asi rok...
Laminatova predna "radlica" v style M6 padla za obet prvemu snehu, ked sme sa s manzelkou boli smykat na parkovisku. Kedze bola uchytena len jedny srobom v strede a pridrotovana o podbehy, padla dole. Ako som cez nu presiel, zasekla sa sikmo pod autom tak, ze jeden koniec trcal vpredu a druhy vyliezol pri vodicovych dverach a dvere sa nedali otvorit. Nesiel vybrat, tak som ho s velkou chutou rozdupal na viacero casti, ktore uz vybrat sli

Dal som tam najprv predface, neskor uz poface naraznik v laku, na nejaku dobu to vydrzi...
Pripajam par foto. Ked sa mi podari vydolovat fotky od kamarata, tak ich sem hodim pre predstavu, ako vyzeralo predtym. Ja som ten povodny humac nefotil...zatial to nie je nic moc, najprv ho dam dokopy po technickej stranke, vizualna je az na druhom mieste, tak ma nekamenujte...