Sobota, 10. Septembra 2011, 14:54
Teraz trosku odbocim od mojho auta. Kedze sa v garazi neustale zvacsovali praskliny okolo stropu a v strede a cely strop bol v preveseny, pristupil som k malej rekonstrukcii. Vecer som nahodil taky ten biely jednorazovy overal a pustil sa do toho.
Plan je zhodit cely strop, t.j. trstie s omietkou a nasledne dosky. Zostanu len priecne tramy a hore strecha. Tramy osetrim proti skodcom, medzi ne dam pasy nobasilu a zdola zakryjem bud OSB doskami, alebo sadrokartonom. To este neviem, najradsej by som dal sadrokarton, ale v zime je v garazi dost vlhko (zatial som nemal odvetravanie, ale to chcem spravit teraz), po brane z vnutornej strany kondenzuje voda, takze by musel ist asi ten zeleny SDK a nad neho parozabrana. Medzi tramami su rozostupy asi 70cm, na steny okolo by musel ist asi este UD profil, aby ho bolo dokola kde uchytit, aby sa nehybal a kraje nepraskali.
Keby som daval OSB dosky s pero-drazkou, po okrajoch by asi nebolo treba davat nic, su dostatocne pevne, maximalne tam streknut PUR penu, kedze steny su krive. Ale zas povrchova uprava sadrokartonu sa mi paci viac, ze netreba prakticky nic robit, len spravit spoje a rovno nater...este sa rozhodnem.
Postupne sem budem davat fotky...
-
Prílohy
-

- prasklina.jpg (24.61 KiB) 1755 zobrazení
-

- 1.jpg (65.64 KiB) 1755 zobrazení
-

- 2.jpg (76.07 KiB) 1755 zobrazení
-

- 3.jpg (80.59 KiB) 1755 zobrazení
-