Vcera islo "nove" auto nedobrovolne do servisu - taka moja mala osobna prehra, kedze doteraz som robil vsetko sam a servisom som sa vyhybal

. Ale kedze mam teraz strasne malo casu a auto musi byt do nedele pojazdne a ja nemam ani stahovaky na pruziny, ina moznost nebola. Teraz par slov a foto k tomu, co sa stalo.
Ked som auto prvykrat fotil v garazi zpredu, zdalo sa mi jemne naklonene, ale podlaha v garazi nie je uplne rovna, tak som to neriesil. V nedelu po ceste na Kolibu sa mi zdalo, ze zadok nejako zvlastne pruzi, na hrboloch sa tak zvlastne hupal. Nevenoval som tomu velku pozornost, kedze predtym som mal m-packet, tak som to prikladal len zvyku. Vcera som siel kludne po sidlisku, presiel cez retarder a zrazu to prislo..zozadu sa ozvalo buchnutie a uz som suchal zastierkou o asfalt

. Prave zadne koleso sa pekne schovalo do blatniku a predok sa naklonil na pravu stranu. Tak z toho mam teraz taky nevydareny "sport packet." Nasledoval telefonat do servisu a "dochodcovska" jazda mestom, aby som co najmenej suchal zastierkou. Len dufam, ze v piatok si budem moct ist po auto...