Vdaka Majovi bolo nove viecko dodane hned rano. Cez obed som zbehol domov nahodit ho a krasne tesni
Teraz ked stlacim hornu hadicu, tak je pekne tuha, nepocut ziadny unikajuci vzduch z viecka ani nic podobne. Pri zohriatom motore su hadice tiez tuhe, tak, ako to ma byt. Predtym boli uplne makke aj za tepla a z viecka curala voda. Dokonca sa mi zda, ze to aj zacalo kurit, ale teraz v lete sa to tazsie skusa. Asi nebol dostatocny tlak v systeme a tym padom nebolo dostatocne prudenie v radiatore kurenia. To stare viecko asi uz pustalo uplne aj cez ten pretlakovy ventil, lebo aj ked som ho uplne dorval s rukavicou, tak aj tak pustalo vzduch.
Takze to vyzera tak, ze to, ako som vyvrel, bol suhrn viacerych zavad. Asi postupne, ako som jemne stracal vodu, tak sa zavzdusnil chladic a cidlo, co spina vrtulu na sahare bolo vo vzduchovej bubline. Tym padom pri "jazde" v kolone stupla teplota, kedze vrtulu nezoplo, viecko neudrzalo tlak v systeme a vyvrelo to. Nasledne to pustilo na oslabenom mieste, teda na tej prirube...
Hlavne, ze je to uz vyriesene, mozem aktualizovat zoznam vymenenych dielov a venovat sa dalsim veciam

A uz s tym mozem parkovat na verejnosti bez toho, aby som si pripadal jak keby som mal staru shade 120 z ktorej vsade nieco kvapka, este aj hrdza...