Štvrtok, 13. Októbra 2011, 10:53
Nastal cas na posun, Compact je na predaj. Dnes som ho este posledny krat pouzil na prevoz diskov z e39 na prezutie, potom bude nasledovat umytie, vycistenie interieru a odstavenie do garaze, kym sa nepreda. Prakticky vsetky informacie o prevedenych pracach na aute su v tomto pribehu, ostatne mam spracovane v .xls tabulke, mam faktury od veci, ktore sa kupovali oficialne...naplne pravidelne menene, u mna bolo garazovane (predtym neviem).
Auto je skoro dokoncene, robil som ho pre seba. Kedze som nepocital s predajom, na nicom som nesetril. Mam k nemu este plno dielov, ktore som uz nestihol namontovat, vsetky prikladam k autu. Dalej prikladam sadu 15" elektronov s novymi letnymi gumami Goodyear Optigrip 205/60 R15, sadu zimnych original hlinikovych "plechacov" BMW s puklicami a novymi gumami Dunlop SP WinterSport 3D 185/65 R15. Obe sady boli kupovane nove minulu sezonu.
Ako raritku, ktora je na tomto aute, spomeniem samosvorny diferencial 25% a nezavisle vykurovanie Webasto (plne funkcne)...
Co najskor sem nahodim dalsie foto.
BMW -Bayerische Motoren Wergel
Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex
pribehe36 316i Compact '97 -ex
pribeh